#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Onu ölümüne eleştirenlere en iyi cevabı bugün oynadığı oyunla verdi.Bugün mükemmele yakın oynadı.Bir top kaybı dışında.

ÇAresizlikten oynuyo.Alternatifi yok ondan oynuyo:)

Beğendiğinden değil emin ol:D

Gidip sordun demekki Rijkaarda, o zaman bundan sonra maç günleri bize kadroyu önceden verirsen seviniriz. Öyle birşey olsa emin şimdiye transfer olurdu. Alternatif yok dediğin bölgede Uğur da var farkındaysan. Anlaşılan sizin oraya japon kaleye gelen tek Sabri değil, FR de var bunların içinde bu kadar dertleştiğinize göre:cool:

arkadaşlar resmen takımın en zayıf halkası yani bu takımı 1 kere izleyen adam bile farkına varır...

Gidip sordun demekki Rijkaarda, o zaman bundan sonra maç günleri bize kadroyu önceden verirsen seviniriz. Öyle birşey olsa emin şimdiye transfer olurdu. Alternatif yok dediğin bölgede Uğur da var farkındaysan. Anlaşılan sizin oraya japon kaleye gelen tek Sabri değil, FR de var bunların içinde bu kadar dertleştiğinize göre:cool:

Şaka yapıyon heralde.Yada Ramazan ayında sarhoşsun.SAna noluyo da bana laf yetiştiriyon.Komik ve tatlı şey:D

millet ruzgari arkasina aldi aklina geleni soyluyor Sabri hakkinda, bugun hatasiz oynadi, tek eksigi Keitaya yeterince pas vermemesi bundan haric gorevini hatasiz yerine getirdi..

Sabri'nin iyi oynadığını düşünenlere eyvallah diyorum.

Çok ilginç:D

Yeter yahu bu kadar elestirdigimiz Sabri'yi. Frank'la beraber Sabri icin yeni bir sayfa acalim, en azindan ilk yari sonuna kadar bi kredi verelim destekleyelim su cocugu. Bugun izledigim kadariyla (digiturkwebtv) herkeze tezahurat yapildi ama birtek sabriye yapilmadi. Macin iyilerinden biriydi hem defansda hem ofansda.

Seviyorum bu adamı ya.Bugün defans anlayışı harikaydı.Ofansif anlamdada iyiydi.Afferin deli Sabri.

millet ruzgari arkasina aldi aklina geleni soyluyor Sabri hakkinda, bugun hatasiz oynadi, tek eksigi Keitaya yeterince pas vermemesi bundan haric gorevini hatasiz yerine getirdi..

di mi hatta ilk defa 1 ortası dağlara değilde ceza sahasının içine düştü???

keita gibi bir adamın arkasında oynayan bir bek oyuncsunun her maç yıldızlaşması gerekir biz nelerden bahsediyoruz...

Sabrinin bu maçta iyi oynamadığını düşünenlere ben ayrıca eyvallah diyorum..

Şaka yapıyon heralde.Yada Ramazan ayında sarhoşsun.SAna noluyo da bana laf yetiştiriyon.Komik ve tatlı şey:D

Sana laf yetiştirdiğim yok, eğer sen fikirleri tartışmayı böyle adlandırıyorsan bilemem. Ayrıca ilk önce efendi gibi konuş, gayet mantıklı ve makul şeyler yazdım, sen kendi yazdıklarını bir oku, Rijkaardın kararlarına saygılı olmayı öğren, sonra gel buraya birşeyler yaz. Polemiğe de girmeyelim, burası hiç yeri değil.

Yeter yahu bu kadar elestirdigimiz Sabri'yi. Frank'la beraber Sabri icin yeni bir sayfa acalim, en azindan ilk yari sonuna kadar bi kredi verelim destekleyelim su cocugu. Bugun izledigim kadariyla (digiturkwebtv) herkeze tezahurat yapildi ama birtek sabriye yapilmadi. Macin iyilerinden biriydi hem defansda hem ofansda.

2002 den beri destekliyoruz çaresizcene... ne gelişme var??? hiç...

geçiniz...

Sana laf yetiştirdiğim yok, eğer sen fikirleri tartışmayı böyle adlandırıyorsan bilemem. Ayrıca ilk önce efendi gibi konuş, gayet mantıklı ve makul şeyler yazdım, sen kendi yazdıklarını bir oku, Rijkaardın kararlarına saygılı olmayı öğren, sonra gel buraya birşeyler yaz. Polemiğe de girmeyelim, burası hiç yeri değil.

:D

Şaka gibisin de neyse Ramazan ayında içme

Ya tamam genelde kötü oynuyor olabilir ama adam bu maç elinden geleni yaptı bence koştu,pres yaptı,top kaptı vs vs..

Bu adamın adı Sabri değilde Sabrinho Carlos olsaydı inanın bu kadar eleştirilmezdi.Adam ne yapacak başka.Rovanşata topmu kesecek,amuda kalkıp kafa topuna ayak mı vuracak.

bugün gerçekten çok iyiydi.. özellikle 2 kjritik ters kademe ile golü engelledi.

pasları da akıllıcaydı tam hatasız bitecek derken uyuz bir kart gördü Sabri ne de olsa dedim :)

kısaca Tebrikler Sabri forma gir bir an önce yoksa Uğur Bomba gibi geliyor.

Bu adamın adı Sabri değilde Sabrinho Carlos olsaydı inanın bu kadar eleştirilmezdi.Adam ne yapacak başka.Rovanşata topmu kesecek,amuda kalkıp kafa topuna ayak mı vuracak.

mesela isabetli orta yapmasına ne dersin hani dünya üzerinde her bek oyuncunun yapabildiği şey gibi???

Galatasaray gibi bir takımda ve böylesine bir kadroda ilk 11 oynuyor ve siz çıkmış diyorsunuz çok şey beklemeyin... yok yaaa o kadar kolay mı bu iş... bende oynarıum o zaman herkes oynar nasılsa bizden fazla bişeyler beklemezler öyle deriz maç sonrasında...

rovaşata ile top kesmesin, kafa topuna asla ayak uzatmasın takıma uyum sağlasın olması gerektiği gibi olsun yeter...

ya vallaha gece gece boşuna konuşup tartışıyoruz sonuçta söz konusu olan kişi SABRİ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt