#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Adam tutturmus her olumlu yazidan sonra cevap verip Sabri'yi kotuleyecek. Heralde simdiki liselerde boylesi moda olacak ki laflar da cok havali. Gerek yok tartismaya

İşin kötüsü kesin Sabri girip okuyordur bu yazdıklarımızı %100 emin olun bundan..

He bencede genelde kötü oynuyor ama bu maç iyi oynadı iyi oynadığı maçlar çıkıyor bu da onlardan biriydi,kötü oynadığı maçta eleştirilmek koymaz adamada iyi oynadığı maçtada eleştirilmek koyar bence adama...

Sen bu yorumu nasıl yapabiliyorsan Sabri Sarıoğlu da iyi olabilir. İyi yada kötü yönlerini eleştirin-yorumlayın fakat artık aşağılamayı bırakın.

Emredersin :D

Ne olmuş bu foruma girmeyeli.Herkes ağa olmuş.:D

:D:D:D:D:D

Siz elinizden gelse döversinizde sizden farklı düşünenleri.Yürüyün be kim tutar sizi.

Tartıştığımız isim Sabri umutmayın Sabri yaa.Sıradan bir futbolcu bile değil.

Sadece SAbri:D

Siz elinizden gelse döversinizde sizden farklı düşünenleri.Yürüyün be kim tutar sizi.

Sabri Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu. Bu yeterlidir.

mesela isabetli orta yapmasına ne dersin hani dünya üzerinde her bek oyuncunun yapabildiği şey gibi???

Galatasaray gibi bir takımda ve böylesine bir kadroda ilk 11 oynuyor ve siz çıkmış diyorsunuz çok şey beklemeyin... yok yaaa o kadar kolay mı bu iş... bende oynarıum o zaman herkes oynar nasılsa bizden fazla bişeyler beklemezler öyle deriz maç sonrasında...

rovaşata ile top kesmesin, kafa topuna asla ayak uzatmasın takıma uyum sağlasın olması gerektiği gibi olsun yeter...

ya vallaha gece gece boşuna konuşup tartışıyoruz sonuçta söz konusu olan kişi SABRİ...

İsabetli orta yapmak bir sağbekten istenecek ekstra birşeydir.Olursa kaymaklı kadayıf.Sabri hakan baltaya göre daha fazla ileri çıktığı için göze çok batıyor isabetsiz ortaları hepsi bu.Defansif yönden de sende taktir edersinki bugün çok iyiydi

aynen bende senin gibi düşünüyorum işin özündeki adam SABRİ...

bu maç iyi olmuş olabilir, son 7 senedir kaç maçtan sonra bu laflar edildi acaba sormak lazım...

ters kademeye girmişmişmiş ya bunu zaten yapmak zorunda adam bek adamı zaten işi bu işi...

o zaman işini yapan herkese helal olsun desinler...

neyse uzatmaya gerek yok...

İsabetli orta yapmak bir sağbekten istenecek ekstra birşeydir.Olursa kaymaklı kadayıf.Sabri hakan baltaya göre daha fazla ileri çıktığı için göze çok batıyor isabetsiz ortaları hepsi bu.Defansif yönden de sende taktir edersinki bugün çok iyiydi

bugünkü maçına lafım yok ama 1 maç iyi birşeyler yaptı diye eskileri de göz ardı edemeyiz herhalde...

bugünkü maçına lafım yok ama 1 maç iyi birşeyler yaptı diye eskileri de göz ardı edemeyiz herhalde...

Kimse eskileri gözardı etmiyor,zaten bizim ne düşündüğümüzün bir önemi yok son kararı veren Rijkaard sabaha kadar konuşsak boş kimi oynatmak isterse onu oynatır adam..

Demekki adamın kumaşı sağlam.Bunu bugün gösterdi ki zaman zaman gösteriyor.Ama adamın itin bi yerlerine sokarsak aynı performansı gösteremez.Öyle zaman oluyor ki adamın ayaklarına dolaşıyor top sabriye olan ön yargıdan dolayı.Düşünsene bi futbolcu olsan ve frikik kullanmaya gitsen,hemen homurdanmalar başlasa,ne özgüven kalır ne bişiy.Bu örneği dahada genişletebiliriz.Biz volkan yamana bile bir şans verdik bu sene.Bakalım olacakmı diye.Ama iş sabriye gelince yok.Sabri bu ya sabri,senelerdir bizde forma giyen,has Cimbomlu,alt yapımızdan çıkan Sabri.Ona şans vermeyelim.

Demekki adamın kumaşı sağlam.Bunu bugün gösterdi ki zaman zaman gösteriyor.Ama adamın itin bi yerlerine sokarsak aynı performansı gösteremez.Öyle zaman oluyor ki adamın ayaklarına dolaşıyor top sabriye olan ön yargıdan dolayı.Düşünsene bi futbolcu olsan ve frikik kullanmaya gitsen,hemen homurdanmalar başlasa,ne özgüven kalır ne bişiy.Bu örneği dahada genişletebiliriz.Biz volkan yamana bile bir şans verdik bu sene.Bakalım olacakmı diye.Ama iş sabriye gelince yok.Sabri bu ya sabri,senelerdir bizde forma giyen,has Cimbomlu,alt yapımızdan çıkan Sabri.Ona şans vermeyelim.

Ah keşke Mustafa hoca anlasa herkes bu durumu. Daha önce belirtmiştim ben gollerden sonra Sabrinin yüzündeki o müthiş mutluluğu göremiyorum diye, belki kimine antipatik geliyor ve bu yüzden ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor.

Sabri herzamanki gibi bugün çok iyidi.Bir iki hata dışında kusursuz oynadı.

Ön tarafında oynayan Keita ona uyum sağlamadığından Td tarafından ikinci yarı Sabri'nin verimi artması açısından oyundan alındı.Milan ciddi biçimde ilgileniyormuş.Muhtemelen gidecek.Kariyeri açısından önemli.Başarılarının devamını diliyorum.

I Love U SABRİ

Sabri herzamanki gibi bugün çok iyidi.Bir iki hata dışında kusursuz oynadı.

Ön tarafında oynayan Keita ona uyum sağlamadığından Td tarafından ikinci yarı Sabri'nin verimi artması açısından oyundan alındı.Milan ciddi biçimde ilgileniyormuş.Muhtemelen gidecek.Kariyeri açısından önemli.Başarılarının devamını diliyorum.

I Love U SABRİ

Senin gibi olumlu! düşünen futbol filozofları! olmasa ne yapar bu gscimbom ailesi.Tebrikler yorumun için.

Senin gibi olumlu! düşünen futbol filozofları! olmasa ne yapar bu gscimbom ailesi.Tebrikler yorumun için.

Sana ne diyim ben.Ne yapsam olmuyo.Doyumsuzsun.Aynı ... gibi

Doymayı bil.Hiçbişeye gelmiyosun yaa.Ne yapıyım daha sana ben.Benim aşkım seni mutlu etmesi lazım anlaşamıyoruz yaa.Ayrılalım.Doymuyosun.Halbuki doyurucuyumdur ama sen doyumsuzsun heralde

Birbirinize karşı biraz saygılı olur musunuz arkadaşlar. Devam ettiğiniz takdir de cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız.

Mod tarafından düzenlendi...

Yönetici notu : Saygı lütfen.

Hak edene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt