#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Olmuyor, olmuyor Sabri. Her insan yıldız futbolcu olacak diye bir olay yok ki, yapamıyorsun işte. Orta sıra bir Anadolu kulübü olur belki, ama ben seni Galatasaray'ın 11'inde gördüğüm her maç korkuyorum...

Uğur Uçar elini çabuk tutsun bence, bir an önce kessin Sabri'yi, yoksa kaliteli bir sağ bek alalım...

Sabri gayet iyiydi bugün. 1 tane çok net golü engelledi. Bunun dışında da iyiydi savunmada. Hücuma çok çıkmadı zaten.

Böyle devam eder inşallah, nazar değmesin.

Sipidi gonzalesim benim.Deli sabrim.Yiğidim.Performansının devamını diliyoruz.

belki kaç aydır bu forumun üyesiyim ilk defa yazıyorum.

sabri hala bu takımda neden tutuluyor anlamıyorum.Ben bu adamı Galatasarayda istemiyorum çünkü yararı yok.Aksine faydasından çok zararı var.Bir adamın açtığı orta kale sahasına gider bilemedin ceza sahasına gider korner direğinin ordan tribünlere gitmez.Hoş yiğidi öldür hakkını inkar etme bu ara çok bir zararını görmedim ama kanaatimden vazgeçmiş değilim

bence bu adam bu takımdan gönderilmeli futbolculuk sahanın her yerine koşup pres yapmak ayağına gelen 50 topun 2isini kullanmak değildir.

belki kaç aydır bu forumun üyesiyim ilk defa yazıyorum.

sabri hala bu takımda neden tutuluyor anlamıyorum.Ben bu adamı Galatasarayda istemiyorum çünkü yararı yok.Aksine faydasından çok zararı var.Bir adamın açtığı orta kale sahasına gider bilemedin ceza sahasına gider korner direğinin ordan tribünlere gitmez.Hoş yiğidi öldür hakkını inkar etme bu ara çok bir zararını görmedim ama kanaatimden vazgeçmiş değilim

bence bu adam bu takımdan gönderilmeli futbolculuk sahanın her yerine koşup pres yapmak ayağına gelen 50 topun 2isini kullanmak değildir.

Yazmayan üye olarak daha iyiydin be sanki:p Bu sene daha iyi ama öyle deme renktaş, yavaş yavaş geliştirecek eksik yönlerini de taraftar o kadar üzerine gitmez ve moral verirse. Geçen gün Aydının yaptığı ortaları Sabri yapsa eminim yuhalanırdı.

Galatasaray taraftarına sorsan %90'ı sabriyi sağbekte %60'ıda sabriyi takımda görmek istemez...Ama ne hikmetse 7 yıldır bu takıma yönetim sağbek almaz ve bu taraftarı sabriyi izlemek zorunda bırakır...

Sabri hepinize kapakları takacak. Yeter ki, onun kadar kaliteli adamlarla beraber oynasın. Özellikle orta sahamıza yapılacak transferle beraber, Sabri klasını göstermeye başlayacak.

Sana bir ben güvendim, bir de Rijkaard. Şu ana kadar ikimizin de anlı ak. Helal olsun.

Barış da boş kaleye karşı topa bassın, düşsün.

herşey bir tarafa, her maç kaleye yaklaşıp dağlara taşlara şut atmak ne oluyor hala anlamıyor mu tutturamıyor kaleyi işte daha ne olsun???

her maç nedir bu şut aşkı anlamak mümkün değil...

Çok iyiydi bugün. Deplasmanda top ayağına gelince homurtular başlamadığı için rahat oynuyor eleman.

2 maçtır çok iyi oynuyor..

Sanırsam yine tribün dışına bir şutu var onun dışında güzeldi..

Maçın genelinde ve sol bekte iyi oynadı. Uzun paslarla oyunu açan Elanoya eşlik eden de Sabriydi. Pas hatası yapmadı.

Sana bir ben güvendim, bir de Rijkaard. Şu ana kadar ikimizin de anlı ak. Helal olsun.

Barış da boş kaleye karşı topa bassın, düşsün.

Barış konusunda haklı olduğunu kabul etmemiz lazım.. :D

Ama şuda var geçen seneki oyun düzeninde barış sırıtmıyordu hatta faydalıydıda bence..

Ama onu sağ açık felan oynatmak felakettir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt