#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: " Beni Sabri Yapan Galatasaray'dır "

Bence arkadaşlar sabriyi kötülerken fazla abartıyor..Formda bir sabriyi milan bile ister.. :)

3-2 yenildiğimiz liverpool maçında sabrinin her ortası isabetliydi hele ümit karana attırdığı gol..Asıl bomba o maçta frikiği direkten dönmüştü..:D:D

Kayseriye attığı uzaktan gol var sonra geçen sene..

Sonra bosna maçı var iyi oynadığı milli takımda daha iyi oynuyor..

Yani sabri formda olursa bişeyler yapıyor..

Lahm ın sağından atıp solundan geçtiğini unutmayın..:D

Galatasaray'lı Hangi FutboLcu Bir yere Röportaj Verse Hepsinin Önüne Kaptanlık Sorusunu Uzatıyorlar. Bilinçli YapıLıyor FutboLcularda Saçma Sapan Cevaplar veriyor . Kırgınlık Falan filan.. Geciceksin ..

Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Tam Sabri'ye kızacağım zaman Lahm'ı salağa çevirdiği pozisyon gözümün önüne geliyoo sonra kızmaktan tam vaz geçmişken bu defa Lahm'ın Sabri'nin boşalttığı alandan gelip attığı golü hatırlıyorum ve kızıyorumm.Bu çocuğa ne zaman kızmak istesem hep böyle bir şey çıkıyo karşıma ama yine de kızmamı engelleyemiyor çünkü kızmam için yeteri kadar yanlış şey yapmış:D ama yine de seviyorum harbi cimbomlu...

Yeni bir Hasan Şaş yetişiyor.Ama Hasan Şaş'ın sadece kabadayı özelliğini taşıyor orası ayrı.

bence cok iyi oyuncu daha genc kendini göstermeye cabaliyor bide onur albakara katiliyorum

Sabri düzgün orta açsın,düzgün şut çeksin,hakemlerle uğraşmasın,34 yaşına gelsin Milan alır.

Kaptanlık konusunda bir daha konuşmayıp işine bakması lazım...!!!

Gollerde bütün takım sevinirken Sabri nerde ne yapar? Hayır iş eğlence, coşku oldu mu en önde giden adamı gol sevinçlerinde göremiyoruz. Bi sorun mu var acaba?

İyi niyeti olduğu kadar birde güzel ortalar yapabilsen Avrupa'ya kapış kapış gidersin...!!!

sabri2.jpg

"BU AMAÇ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ"

06 Ocak 2009 Salı 16:59

Galatasaraylı futbolcumuz Sabri Sarıoğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi.

Galatasaraylı futbolcumuz Sabri Sarıoğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. Güngören Belediyesi Gençlik Meclisi'nin, kitap okuma sevgisi ve kütüphane kullanma alışkanlığını yaygınlaştırmak için Kale Center'da başlattığı ''Sevgi Kütüphaneleri Kampanyası''na katılan sarı-kırmızılı takımın oyuncusu, Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının çok çekişmeli geçeceğini belirterek, ''Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bu amaç doğrultusunda çalışıyoruz'' dedi.

Oynadığı mevkiye transfer düşünüldüğü hatırlatılan Sabri, rekabete hazır olup olmadığı sorusunu, ''Her türlü rekabete hazırım. Galatasaray'a gelecek oyuncular kaliteyi artırır. Güzel bir rekabet ortamı oluşturur. Bu konuda girişim varsa, seve seve rekabete hazırım. Sonunda her şey Galatasaray'ın menfaati için yapılıyor. Tatlı bir rekabet olacak'' diye yanıtladı.

Takımda kaptanlık konusundaki düşüncelerini dile getirmesinin ardından başkan Adnan Polat'ın yaptığı bu konudaki açıklamanın hatırlatılması üzerine Sabri, ''Bu, uzatılmaması gereken bir konu. Biz sonuçta Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncuları ve işçileriyiz. Hocamız olsun, yönetimimiz olsun, ne karar verirlerse buna uymak zorundayız. Saygı duyuyorum'' diye konuştu. Bu arada, gerçekleştirilen kampanyaya Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez de katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Ah Sabri be bi orta açmayı bilsen ne güzel olacak.

çok eleştirdim bir oyuncu ama bu akşam beğendim,ve maçın içinde önemli bir noktada tepki gösterdi : cesa sahası içinde orta beklerken oyuncularımız çoğu zaman aynı yerde bekliyorlar,biri ilk direği başkaları arkaya ve ikinci direğe beklemesi lazım.

Yok arkadaş, Gökhan Gönül Sabri'den iyi falan diğil.. İnanmıyorum...

İyi oynadığında çok katkı sağlıyor takıma ama istikrarı olmaması çok kötü...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt