#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

çok eleştirdim bir oyuncu ama bu akşam beğendim,ve maçın içinde önemli bir noktada tepki gösterdi : cesa sahası içinde orta beklerken oyuncularımız çoğu zaman aynı yerde bekliyorlar,biri ilk direği başkaları arkaya ve ikinci direğe beklemesi lazım.

duran toplarda da aynı sıkıntı var. takım hep aynı bölgeye yoğunlaşıyor. mutlaka bir çare!!!

Sabri'ye gelirsek, bugün baya çalışkandı. ben de beğendim...

Adam'da bir enerji var,94.dakikada yine depar atiyor,Red Bull bir reklam için futbolcu ariyorsa Sabri olmalı:D.

Bugün genele göre gerçekten iyiydi ama 2. yarı bir pozisyonda gol yememize neden olabilirdi çok saçma bir hareket yaptı Allah'tan adamın eline çarptı da atlattık yoksa adam gole gidiyordu.Onun dışında hala ortalara çok çalışması lazım.

Bugün iyiydi ama duran topları ve ortaları çok kötüydü zemine veriyorum ben zemin acayip kötüydü.

Sabri sag bek oynaya oynaya o bölgeye iyice adapte oldu.

Sakatlanmadigi sürece o bölgede sorunumuz yok.

Bende cok begendim.Ama uzun zamandir iyi oynuyor Sabri.Sadece bugün degildi

Maçın Uzatma Dklarında Çok Güzel Hareketler Yaptı Ama Sonunu Getiremiyor Bir Türlü

oratalari ya daga yada tasa duzgun orta sifir

Orta yapabilse Real Madrid'te kesin oynardı zaten.4lü motor gibi ciğer var adamda...

Ya adam gibi orta yapsa çok değerli bir oyuncu olucak ama yok işte..:D

Sabrinin orta yapan versiyonu liverpoolu dağıttı biliyorsunuz..:D

İdare edin biraz orta açsa zaten bizde olmazdı :D

Ayrıca ben orta açmasını istemiyorum zaten Baroş hava hakimiyeti olan bir oyuncu degil orta açma pozisyonuna geldimi ya topa bassın yada yerden sert kaleye paralel orta şut karışımı bileler yapsın belki birine çarpar :D

Mücadele etsin başka hiçbirşey beklemiyorum Sabri'den top kap yanındakine ver fazlasını yapmak isteyince saçmalıyor...!!!

Ah bi orta açmasını bilse.Ne güzel olur be.:D

Senelerdir söylüyoruz, ama artık yapacak birşey yok. Sabriyi bu şekilde kabul edicez. Orta yapmasını 25'ten sonra öğrenecek hali yok. :)

Sabri'nin 2 korkusu

Galatasarayımızın sağ kanat oyuncusu Sabri Sarıoğlu da kendisi açısından iyi bir sezon geçirdiğini dile getirdi.

Galatasarayımızın sağ kanat oyuncusu Sabri Sarıoğlu da kendisi açısından iyi bir sezon geçirdiğini dile getirdi. Sezon başında geçirdiği sakatlığı iyi çalışarak atlattığını kaydeden Sarıoğlu, 'Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bazılarına komik gelebiliyor, ama boyumun verdiği dezavantajla bazen hava toplarında etkili olamıyorum. Gücüm kuvvetimle olsun, Performansımla olsun bu açığı kapatmaya çalışıyorum. Kendime hem defansta hem de hücumda güveniyorum' diye konuştu. Transferlerin rekabet yarattığını ifade eden Sarıoğlu, bu rekabetten de Galatasaray'ın yararlanacağını söyledi.

İKİSİ DE ÇOK SÜRATLI

Sarıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Ligin ilk yarısında istediğimiz oyunu bazen sergileyemedik. Kendi sahamızda ortaya koyduğumuz etkili oyunu deplasmanda bazen gösteremedik, ama ilk yarıda bunun dersini çıkardık. İlk yarıda yaptığımız hataları iyi analiz edip, ikinci yarı bu hataları yapmak istemiyoruz. İkinci yarı, deplasmanda da etkili oynadığımız takdirde mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.' Sabri, Türkiye'de çekindiği iki futbolcuyu açıklarken de, 'Beşiktaş'tan Tello, Fenerbahçe'den de Uğur Boral beni hayli zorluyor. Çünkü ikisi de hayli süratlı' ifadesini kullandı.

Kaynak: Akşam

Sanki 100 metre koşu yarışmasında ya ikiside beni zorluyor demez mi :D

Sabri hem orta açamıyor hem de şut çekemiyor o zaman ne bu inat?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt