#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Sabri firikikten gol attı.Başımıza taş yağacak.:D:D

Sabri bügün kendini aştı

çok fazla sorumluluk almadığı sürece iyi işler yapıyor...

Arada geliyo böyle,endişelenmeyin geçer..

O ortasahadan çektiği şut neydi öyle girseydi heralde artık kaleden kaleye oynardı sabri=)

Yandık frikik golü attı ya artık her duran topun başına geçer.

Sabri'nin her zamanki hali.Böyle bir iki maç iyi oynar.

Etiketler

aha saha bitti!!, beynini kullanmayan adam, duran top kullanmasin!!, galata, sabri, sabri şuutt ve taç!, saray, sarbi, speedy gonzales, şutlar dağa taşa

ahahahha :D :D

Sabri iyisin kocum iyisin :p

yahu 2. yarıyı izledim, bir iki tane isabetli pası vardı, ilk yarı mı muhteşemdi ?

Bugün kendini bayağı aştı.Bir tane Hagi gibi aşırma vurdu orta sahadan.Gol olsaydı uzun süre konuşulurdu.

Son dakikalarda 5 olsun diye içimden geçirdim. Ancak Sabri' 5.golü ben atacam hissine kapıldığı için birkaç atağımız olumsuz sonuclandı :)

yahu 2. yarıyı izledim, bir iki tane isabetli pası vardı, ilk yarı mı muhteşemdi ?

Evt ilk yarı sağ açıkta oynadı çok iyi iler yaptı motor kaçmış gibiydi,çok iyi pres yaptı 1-2 iyi pas attı.

bugün 1 gol, 1 asistle oynadı. bir ara Hagi'yi saygıyla andı ama yetenek bu kadar işte naparsın:)

Bugün çok beğendim Sabri'yi oynayınca oynuyor yani!

zaten Sabrinin cok iyi oynadigi maclari kazaniyoruz fark ettiyseniz:D

İlk yarı yerinde oynayınca işin rengi nasıl da değişti.Uğur'un gelmesini bu nedenle çok istiyorum.Sabri gerçekten iyi pres yapıyor diğer oyuncular da ona katılınca ilk yarı baya bi bunalttık adamları.Maçın sonlarına doğru da 10 kişi kalıp oyundan düşünce 2 katı baskı kurabildik.Sabri bugün bana yine umut verdi inşallah yine bozmaz.Şutları en azından kaleye yakın gitti bugün çok sevindim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt