#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

başında rijkaard gibi bir otorite uğur gibi bir rakip oldukça gereksiz şutlarını bırakmış gördüm sabri'yi basit oynuyor bugün savunmada da çok iyiydi hep böyle gider inşallah..

başında rijkaard gibi bir otorite uğur gibi bir rakip oldukça gereksiz şutlarını bırakmış gördüm sabri'yi basit oynuyor bugün savunmada da çok iyiydi hep böyle gider inşallah..

Insallah, ama bu kez de sut cekecegi yerde bile vurmadi.

Ønu bombosdu, kaleye duzgun bir sut, kesin Rustuyu zorlardi, ve gol da olabilirdi. Ama sut cekmedi.

Eskisi kadar cekmesin, ama bos oldugunda denesin diye dusunuyorum.

Insallah, ama bu kez de sut cekecegi yerde bile vurmadi.

Ønu bombosdu, kaleye duzgun bir sut, kesin Rustuyu zorlardi, ve gol da olabilirdi. Ama sut cekmedi.

Eskisi kadar cekmesin, ama bos oldugunda denesin diye dusunuyorum.

Nasıl çeksin adam, kötü vursa yiyeceği küfrün haddi hesabı yok. Tribünlerin homurtuları da cabası. Benim dikkatimi çeken sabri eskisi gibi şişirme toplar atmıyor onun yerine yerden gönderiyor bir tane de elano ya çıkardı bjk maçında. Şu ana çok alışamadı ama takım olarak alışırşak ilerde çok pozisyon yaratabiliriz böyle.

Nasıl çeksin adam, kötü vursa yiyeceği küfrün haddi hesabı yok. Tribünlerin homurtuları da cabası. Benim dikkatimi çeken sabri eskisi gibi şişirme toplar atmıyor onun yerine yerden gönderiyor bir tane de elano ya çıkardı bjk maçında. Şu ana çok alışamadı ama takım olarak alışırşak ilerde çok pozisyon yaratabiliriz böyle.

Evet. Keita'ya da baya toplar cikardi.

Haklisin renktas. Ama bekliyordum yinede orada sut cekmesini, ne yapiyim:D

Zaten o desteği verebilsek her zaman süper olacak Sabri. Sürekli tedirginlik oluyor doğal olarak taraftarın tepkisinden dolayı ve ne kadar anlamasak ta bu tepkiler hata yapmasına yol açıyor. Sabri böyle bir adam, moral ve motivasyonu tamam olduğu zaman gerek defans, gerekse ofansta iyi işler beceriyor.

Desteğimizi verelim, gaza gelmesini sağlayalım, Uğurun dahi formasını alamayacağını düşünüyorum, Rijkaard böyle seri adamları seviyor, biz de seviyoruz:cool:

Zaten o desteği verebilsek her zaman süper olacak Sabri. Sürekli tedirginlik oluyor doğal olarak taraftarın tepkisinden dolayı ve ne kadar anlamasak ta bu tepkiler hata yapmasına yol açıyor. Sabri böyle bir adam, moral ve motivasyonu tamam olduğu zaman gerek defans, gerekse ofansta iyi işler beceriyor.

Desteğimizi verelim, gaza gelmesini sağlayalım, Uğurun dahi formasını alamayacağını düşünüyorum, Rijkaard böyle seri adamları seviyor, biz de seviyoruz:cool:

Ve defans hattinda en hizli adamimiz.

Haklisin.

Maca gidebilenler destek versin, Sabri "roket takip oynar" :D

jet motorlu Sabri Pao maçındada böyle oynasın, kesin yeneriz.

7521_1051759434096_1829097762_107031_8265161_n.jpg

Çaldığı topları nereye vuruyor orası meçhul.

sabri bu son performansıyla en cok övmemiz gereken adam ama halen alay ediliyor.

kötü zamanlarında hepimiz eleştirdik ama iyi oldugu maclardan sonra bile eleştirmek art niyet olur.

sabriye bu kadar yüklenmeyiin heleki dünyanın en kazma futbolcusu ibrahim üzülmezle aynı kefeye koymayın :(

Sabri asla Üzülmez'in yediği çalımları yemez.

Dün Valencia'ya rezil oldu Üzülmez. Sabri asla o çalımları yemezdi.

Sabri olunmaz Sabri doğulur. :D Toparlandı son zamanlarda inşallah böyle devam eder.

Son 4 maçtaki en iyi futbolcumuz.İnşallah üzerine koyarak devam eder.(Rıjkaard bana bunu dedirtti hakkaten büyük adammış.:D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt