#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Son 2 maçtır çok iyi oynuyor , ne kadar negatif düşüncem varsa hepsini yavaş yavaş yok ediyor. Böyle devam edecek inşallah.

Leto ne kadar çirkefmiş. Her pozisyonda itiraz her pozisyonda yere atmalar. SAbri en sonunda patlar diye düşünüyordum; iyi dayandı.

İyice kademe manyağı yapmaay başladı bizi. Topları da daha olumlu kullanmaya başladı mı dert tasa kalmaz.

Maçın son bolümünde ofsayt nedeniyle ama biraz geç kesilen pozisyonda yaptığı ters kademe mükemmeldi.İstikrarlı,iyi futbolunu sürdürdü...

Bu senenin yıldız transferi beni bile yumuşattı ya ne diyim ama geçen sene çok ayar oluyodum Sabri ye busene rakiple-hakemle değilde topla uğraşmayı tercih edince önemli işler yapmaya başladı.

bu kadar laf ettiğim adama sempati duymaya başladım resmen özellikle şutlarını sonlandırması çok işe yaramış

Sab ri Sa ri oglu cat cut oglu cat cut

sabri gerçekten mükemmel oynuyor kademeler hucuma destekler.

zaten her maç sahayı turlamasını saymıyorum artık.

Allah bozmasın :D

rüzgarın oğlu sabri :D

3. golden önce barosa attığı yanlış bir pas vardı kontra yapacakken kontra yedik.onun dışında sıfır hatayla oynadı.

ya bu adamı çok seviyorum artık hakemle falanda didişmiyor yerini fazla kaybetmiyor süper oynuyorr süperr coştummmm=)

ya bu adamı çok seviyorum artık hakemle falanda didişmiyor yerini fazla kaybetmiyor süper oynuyorr süperr coştummmm=)

arkadaşlar farkettinizmi önceden sabri hakem yanlış karar verdiğinde ne bileyim mesela taç faul felan hakeme itiraz ederdi 2 saat laf yapardı hakemın yanında ama artık karar verilir verilmez yanlışda olsa doğruda olsa hemen yerine koşuyor :) bi nokta daha var yıldız olmak yerine görev adamı olmaya başladı bu sezon ve taraftar 3 maçtır sabri sabri diye tutturdu hem stadda hem forumlarda:) çok hoşuma gitti bu gözlemler

SABRİ'Yİ ADAM ETMİŞ

Önce Sabri'den bahsedelim. Belki de futbol hayatının en verimli, en istekli dönemini yaşıyor. Aferin Sabri. Sanırım Rijkaard'ın gelişi onu adam etmiş. Mustafa Sarp sanki 40 yıldır G.Saray'da oynuyormuş gibi. Takım savunmasına çok katkısı var. Kim ne derse desin Keita Avrupa'nın en önemli kanat oyuncularından biri. Zaman zaman topla fazla oynuyor ve fantaziye kaçıyor. Bunları da giderebilse, bazı maçlarda tek başına bir takım görüntüsünde olur. Ve Milan Baros. Bir santrforun nasıl strateji oynaması gerektiğini çok iyi biliyor. İddia ediyorum, Türkiye'ye gelmiş en iyi forvetlerden biri.

Ahmet Çakar

Sabri her maçta daha güzel oynamaya başladı. Beni inanılmaz şaşırtıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt