#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Övmek istemiyorum kendisini büyü bozulmasın diye. :)

Guzel oynamak degil de gereksiz,yapmak isteyip yapamadigi halde israrla yaptigi hareketler vardi,bu yuzden verem etmisdi bizi,isini yapsin yeter diyorduk,isini yapiyor.

Gittikçe kendini geliştiriyor, biz bu takımla rahat şampiyon oluruz; hem ligde hem de uefa'da.

Pana maçında iyi paslar verdi Zabri.

Paslarının devamını,asistlerini hatta gollerini bekliyorum. :)

uzuluyorum.. ve gaflet içinde bulunan arkadasları tekrar uyarıyorum sabri sarıoglu GALATASARAY SPOR KLUBU FUTBOLCUSUDUR İSMİDE SABRİDİR saRbi DEĞİLDİR.yeter artık. br gun baska bi takıma transfer olursa o zaman yaparsnız makarasını angutlar yetmiyo bide biz kendi futbolcumuzla dalga geçiyoruz kendinize gelin.

2 maç sonra burda yine elestiricileği için övmek istemiyorum(ki en çok ben elestirmisimdir).İnsallah yanılırım da bozuk saat gibi yılda 2 maç iyi olup 40 maç kötü olan performanslarından biridir.Çünkü onun cidden kendini gelistirdiğine inanmak istiyorum.Onun gerçekten hakemin üsütüne yürümediği günü görmek istiyorum artık.İnsallah son 2 maç bir ölcüdür bizim için.

Atak yönünde keitayla iyi anlaşıyor. Gereksiz çıkışlar ve pas hatası fazla yapmıyor(En az isabetsiz pas atan adamlarımızdan biri sabri), top kaybı yok denecek kadar az. Artık kademelere de giriyor, arada kafasının üstünden geçiyor ama olsun onu da hemen tamamlıyor. Pana maçında da rakibin tehlike yaratmasına sebep olan hatalı bir pası vardı. Orada en uzak noktada kewell bekliyordu , biraz kendine güvensizlikten biraz da takımın oynamaya çalıştığı sistemin etkisiyle yakınındaki ama vermek istedi. Ama hata oldu. Olabilir, bunda da olumlu bir yön gördüm açıkçası eski sabriye kıyasla. Eskiden olsa topu kewell a doğru şişirirdi. Yalnış anlaşılma olmasın ben eski sabrinin de en büyük savunucularındandım ama şimdi tadından yenmiyor:) Savunmaya gerek kalmadı.

2 maç sonra burda yine elestiricileği için övmek istemiyorum(ki en çok ben elestirmisimdir).İnsallah yanılırım da bozuk saat gibi yılda 2 maç iyi olup 40 maç kötü olan performanslarından biridir.Çünkü onun cidden kendini gelistirdiğine inanmak istiyorum.Onun gerçekten hakemin üsütüne yürümediği günü görmek istiyorum artık.İnsallah son 2 maç bir ölcüdür bizim için.

son 2 değil istersen son 10 maça bak :D

bu sezon iyidir iyi

Bu sene iyi başladı.Ama söz konusu Sabri ise gerisi susmaktır.

Boşverin. :)

Geçen gün Sabri'ye sövenler,kurallar değişti diye Sabrinin koruması oldu.

Zabri lafina oyle tepki vermis stili o onun yapacak birsey yok. :o

herkesi haline bırakmak lazım :D forumda seviye biraz düştü ama olsun artık

Bu ne ya? Adamin adina hakaret etmis adam, mudehale olmayacak mi?

Galatasaray forması giyen birine angut com tadında alay eden o arkadaşa ceza verilirse ben de ceza almaya razıyım...;)

Boşverin.

Geçen gün Sabri'ye sövenler,kurallar değişti diye Sabrinin koruması oldu.

bak isteyince ne güzel dğru yazabiliyosun.aferin:)

Son maçlarda futbolunda gelişme gördüğüm Sabri yine beni yanılttı. Umarım çabuk toparlar zira maçı Fenerli ve Beşiktaşlının yanında izleyince daha bir sinirli oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt