#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yenidiğimiz golde Sabri nereye gittim merak ettim. Kewell kapatmaya çalıştı ama tamamlamadı. Asist yapan adamı takibi bıraktı ve golü yedik.

Pana ve Bjk maçlarında çok güzel top kesti ama ileriye taşırken olumlu kullanamamıştı. Bugün yine açtığı ortaların hepsi rakibeydi. Böyle olunca da artısıyla eksisi neredeyse eşitleniyor.

Şu sabriciler nerde ya?

Ben size diyorum bu adam bir sezon boyunca çıkıp 2-3 maç insan üstü bir performans sergiliyor ondan sonrada bize saç baş yoldurmaktan başka birşey yapmıyor.

Yeter artık bu adamı savunmayın,bu takımın ilk 11 oyuncusu değil sabri.

Dün yediğimiz golde adamlar golü atıyor sabri BÖN BÖN bakıyor,insan hiçmi tepki göstermez,hiçmi yetişmeye çalışmaz.

5-6 pozisyonda yine stad dışında bekliyen çocukları sevindirdi sabri hepsini topa boğdu:D:D

Yine keitanın verkaçlarına yetişemedi.

Biz sabriyle avrupada çeyrek 2.turu bile göremeyiz.

Devre arası iyi bir sağ bek kesinlikle alınmalı.

Sabrinin klasik bir sezon boyunca 2-3 maç muhteşem oynamasını anlayamayan ve iyi oynadığı maçtan sonra hemen 3 konu açıp sabriyi dani alves maicon ilan eden arkadaşlara dünkü sabri kapak olmuştur umarım!

Cok konusmayin la defansta hangi biri iyi oynadi ki Sabri iyi oynasin? Mustafa Sarp, Topal cok mu iyiydi. Bayiliyosunuz Sabri'ye saldirmaya.

Sabri'den ben birşey anlamadım bir maç çok iyi 3 maç berbat inş düzelir.

Kendisine güven olmayacagını çok net bir şekilde göstermiştir bizlere

Şu sabriciler nerde ya?

Ben size diyorum bu adam bir sezon boyunca çıkıp 2-3 maç insan üstü bir performans sergiliyor ondan sonrada bize saç baş yoldurmaktan başka birşey yapmıyor.

Yeter artık bu adamı savunmayın,bu takımın ilk 11 oyuncusu değil sabri.

Dün yediğimiz golde adamlar golü atıyor sabri BÖN BÖN bakıyor,insan hiçmi tepki göstermez,hiçmi yetişmeye çalışmaz.

5-6 pozisyonda yine stad dışında bekliyen çocukları sevindirdi sabri hepsini topa boğdu:D:D

Yine keitanın verkaçlarına yetişemedi.

Biz sabriyle avrupada çeyrek 2.turu bile göremeyiz.

Devre arası iyi bir sağ bek kesinlikle alınmalı.

Ya hocam dünde aynısı oldu gidip nondaya yazıcam Baroşcular nerde Baroşcuları görelim hadi kapak felan

ya sen çocuk musun sabriciler felan bırakın bu işleri ya maçına göre yorum yapmayın

bence uğurun eski haline dönememesi sebebiyle şu an ki en iyi tercih sabri

bizim sağ bekten önce ayhan gibi bi adam ve bir stopere ihtiyacımız var ayhansız bu iş yürümez

sabri yine havaya girdi.takımda mücadelesi,hırsı sayesinde kalmış birisi bu özelliklerini göstermeyince çekilmez oluyor.son maçlarında kötü oynayan, havaya girmeyen bir sabri olsaydı dünkü golde hemen geriye koşardı.

Hoop efsane geri döndü.Ben dedim Sabri'ye güvenme diye.Onun için 2 maç iyi oynayınca övmek istemiyorum 2 sayfa önce.Sabri'de mental hakimiyet olmadığı için ayaklar ancak bir yere kadar onu tölere eder.

Sabri'den ben birşey anlamadım bir maç çok iyi 3 maç berbat inş düzelir.

Ben 6 senedir düzelmesini bekliyorum o hep öyle.Bosuna bekleme.Bozuk saat misali 1 ileri 2 geri.Mehteran takım gibi.Kimbilir ne kadar cezalandıracak bizi.2 maç iyi oynadı diye.3 maç mı 4 maç mı yoksa tüm sezon mu.Bursa maçına kadar bir sey bekleme(o takıma karsı ayrı bir motivasyonu var bence).Sonra da Kayseri maçı çok önemli.Bir de Samiyende'ki Besiktas maçları ben 6 senedir özel olarak maçlarda takip ediyorum gerçekten olamaz bu kadar aynı yerde sayma.İlk çıktığında bir Bursa maçında gol atmıstı.2-2 berabere kalmıstık onun sayesinde,aa ne iyi sut çekiyor bu çocuk dediydim.Ama ne bileyim ondan sonra her 10 sutunun 9 u stat dısındaki KÖFTECİ RAMİZ'E atacağını:ciftetelli:

Kötü giden bir maçtan sonra yine saldırılar başladı. Arda 3 maçtır çok kötü oynuyor, çok kötü oynaması bir yana takım oyununa zarar veriyor. Onu gören yok ama 1 maç vasat oyun ortaya koyan Sabri anında Taksim sallandırma direğinin altına getirildi, asalım mı asmayalım mı oylaması yapılıyor.

Adama laf ede ede bitiremediniz.Olabilir bu maç kötü oynar sonra iyi.Yapamıyor demekki olmuyor.Siz onun yerinde olmak ister miydiniz ? Bu kadar hakaret edilmesini ister miydiniz kendinize ? Olmuyor demekki yapamıyor.BÖN BÖN bakmış olabilir.Ama önemli olan maçı kazanmamız arkadaşlar.Bu maçı kazanamasaydık sırf Sabri yüzünden haklısınız ama 6'da 6 yaptık.Bu adamı bu kadar hırpalamayın.Rijkaard ne yapacağını biliyor..

adama laf ede ede bitiremediniz.olabilir bu maç kötü oynar sonra iyi.yapamıyor demekki olmuyor.siz onun yerinde olmak ister miydiniz ? Bu kadar hakaret edilmesini ister miydiniz kendinize ? Olmuyor demekki yapamıyor.bön bön bakmış olabilir.ama önemli olan maçı kazanmamız arkadaşlar.bu maçı kazanamasaydık sırf sabri yüzünden haklısınız ama 6'da 6 yaptık.bu adamı bu kadar hırpalamayın.rijkaard ne yapacağını biliyor..

+1905;)

İyi ki bu iyi gün taraftarı Ali Sami Yen' e gelmeyip, klavye başından ahkam kesiyor. Çünkü Ali Sami Yen sadece rakip taraftara değil, kendi oyuncusunu aşağılayan insanlara da cehennemdir. Olmaya da devam edecektir.

Gayet iyiydi dün.

Buradaki bazı Galatasaray'lı kardeşler, Fener "taraftarını" aratmıyor maşallah...

Böyle bir performans bekliyordum senden yanılmadım, toparlanman dileklerimizle ama şu var gg denen futbolcudan kötü halinle bile iyisin.

Bu maçta evet çok iyi değildi özellikle defansif olarak hatalar yaptı ancak ofanstaki katkısı yadsınamaz. Pasları ve özellikle ortaları çok iyiydi. Vasat üstü bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Akbabalar hemen üşüşmüş, dikkatlerden kaçmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt