#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yine iyi bir performans çıkardı, leo ile anlaşmazlıklar yaşayabilir ne de olsa yabancı kaleci, bunları da atlatacaktır. Biraz daha çalışma ile gökhan gönülden daha iyi olduğunu herkese ispatlayacak. Uğur uçar ve Sabri sarıoğlu bence Milli takımımızın direk sağ bek ve yedek sağ bekleri olmalıdır Gökhan gönül abartılmamalıdır. Görüyoruz son maçlarda gökhan gönülü vasat ın üstüne çıkamıyor.

Şunu anladık ki Keita onun ideal partneri...O girince çok daha iyi oynadı ...

Ayrıca anlaşılan o ki 100 maç iyi oynayıp 1 maç kötü oynasa hemen işte Eski Sabri diyenler olucak. Güvenmek hataydı diyenler olacaktır... Herkes yorgun olur Sabri'nin yorgun olması bir lükstür bazılarınca....

Bir takım insanlar benim için bundan sonra;yorumlarına değer verilip okunası insanlar değil,düpedüz akbabalardır...

Defansif olarak bazı hatalar yapsada,çok iyi mücadele etti.Oyunu rakip yarı alana yıktığımız zaman etkili olduğunu bir kez daha gördük,dönen topları hızıyla ve mücadeleci yapısıyla takip etmesi,toplaması faydalı oluyor...

Bu maçta evet çok iyi değildi özellikle defansif olarak hatalar yaptı ancak ofanstaki katkısı yadsınamaz. Pasları ve özellikle ortaları çok iyiydi. Vasat üstü bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Akbabalar hemen üşüşmüş, dikkatlerden kaçmadı.

Senin sabri hakkındaki düşüncelerin aynı sabri gibi;kafasını önüne koyup ileri bakmadan rastgele koşmaktan ibaret.

Dün sabrinin kaçtane ortası cezasahasını buldu ki?,Kaçkez pas verip hemen çapraza koşu yaptı?Sırf keita ile 2defa verkeç için anlaşamadı ve bu bütün maçlarda sürekli tekrarlanan birşey.

Vasat üstü demişsinde takımda zaten vasatı aşan birkaç kişi vardı ve sabri kesinlikle bunlardan biri değil.

Öyle sırf sabriyi koruyacam diye insaları akbaba yerine koymaya kalkma.

Ya hocam dünde aynısı oldu gidip nondaya yazıcam Baroşcular nerde Baroşcuları görelim hadi kapak felan

ya sen çocuk musun sabriciler felan bırakın bu işleri ya maçına göre yorum yapmayın

bence uğurun eski haline dönememesi sebebiyle şu an ki en iyi tercih sabri

bizim sağ bekten önce ayhan gibi bi adam ve bir stopere ihtiyacımız var ayhansız bu iş yürümez

Arkadaşı ben sabriyi bjk maçından sonrada eleştirdim,5sene öncede eleştirdim,şimdide eleştiriyorum.

Maçtan maça skora göre yorum yapmıyorum.

Sabri şu anki en iyi tercih olabilir ama bu bölge transfer sezonunda bas bas bağırıyordu burda sabri oynuyamazzzzz..

Senin sabri hakkındaki düşüncelerin aynı sabri gibi;kafasını önüne koyup ileri bakmadan rastgele koşmaktan ibaret.

Dün sabrinin kaçtane ortası cezasahasını buldu ki?,Kaçkez pas verip hemen çapraza koşu yaptı?Sırf keita ile 2defa verkeç için anlaşamadı ve bu bütün maçlarda sürekli tekrarlanan birşey.

Vasat üstü demişsinde takımda zaten vasatı aşan birkaç kişi vardı ve sabri kesinlikle bunlardan biri değil.

Öyle sırf sabriyi koruyacam diye insaları akbaba yerine koymaya kalkma.

Arkadaşı ben sabriyi bjk maçından sonrada eleştirdim,5sene öncede eleştirdim,şimdide eleştiriyorum.

Maçtan maça skora göre yorum yapmıyorum.

Sabri şu anki en iyi tercih olabilir ama bu bölge transfer sezonunda bas bas bağırıyordu burda sabri oynuyamazzzzz..

Beşiktaş maçında da eleştirdiysen sorun sende demektir özetlerle bu iş olmaz

bence bas bas bağıran defansın göbeğiydi sağ bek değil sağ bekte uğurda oynar sabride sabri keitayla baya iyi ikili oluşturdu sol kanatımız böyle çalışmıyor malesef :(

Rijkaardla herkes değişti sen bunu göremiyorsan diyecek bişey yok

6090_99588087969_810212969_1965075_6447995_n.jpg

:allecto:

Ugur bu haliyle bile Sabri'yi topcu diye cebine koyar. Bir iki mac iyi oynadı diye adamı hemen Miguel yaptı bazıları. Unutmayın ki Sabri'nin önünde ismi Keita olan insan üstü bir yaratık oynuyo, e bırakında oynasın artık "genc" Sabri.

Kötü giden bir maçtan sonra yine saldırılar başladı. Arda 3 maçtır çok kötü oynuyor, çok kötü oynaması bir yana takım oyununa zarar veriyor. Onu gören yok ama 1 maç vasat oyun ortaya koyan Sabri anında Taksim sallandırma direğinin altına getirildi, asalım mı asmayalım mı oylaması yapılıyor.

Arda isterse 1 yıl kötü oynasın bu güne kadar yaptırdıkları kazandırdıkları ortadadır.Ayrıca Arda o kötü dediğin maçlarda bile Asist yapmıstır,gol attırmıstır.Mesela Besiktas maçında çok kötüydü evet ama ilk yarıda 1 asist yaptı.Ayrıca devre arası istatistiklerinde en çok kosan oyuncumuzdu.5143 metre ile.Hani aa ne çok kostu Sabri dediğimiz Sabri ilk 5 te 4. sırada 4238 metre gibi bir rakamla anca vardı.Ama gerçekten iyi oynadı doğru.Ben herkese söylüyorum.Sabri sadece karsısında hucümu düsünmeyen bir bek ve kanat olmayan bir kanat koyarsan kahraman olur.Çünkü en iyi bildiği sey topu sürüp rakibi ekarte etmek.Yani hızını kullanmak.O maçta da sol bekte daha 19 yasında 6 milyon euro eder mi etmez mi tartısmaları altında ezilmis ilkderbi maçına çıkna İsmail,önünde de hayatında kanat oynadığı tek takım Besiktas olan(Üstün Mustafa Denizli zekası devre de),34 yasında hızı FM diliyle 3,çalım 18 bir oyuncu Yusuf Simsek.Panathinakos maçında ki performansına ise bende sasırdım(ama senelik 2 maç iyi,3 maç idare eder,32 maç saç bas,dag-tas performanslarından biridir diye geçtim.).Ayrıca bazı arkadasların akbaba benzetmesini hiç üstüme almıyorum.Çünkü ben bu forumda Sabri'ye hakaretten ceza almıstım zamanında 2 yıl kadar önce,şampiyonluk sonrası bile.Keske bir gün yanılsam da Sabri su takımda 11'e yazdığım ilk isim olsa...

Bende çok eleştirdim sabriyi ama şuan iyi gidiyor..Takım olarak kötüydük sabriyi 'cımbızla' çıkarmak art niyetliliktir..Kaldıki önünde kewell oynadı ve keitaya göre geriye hiç gelmedi..

Ugur bu haliyle bile Sabri'yi topcu diye cebine koyar. Bir iki mac iyi oynadı diye adamı hemen Miguel yaptı bazıları. Unutmayın ki Sabri'nin önünde ismi Keita olan insan üstü bir yaratık oynuyo, e bırakında oynasın artık "genc" Sabri.

Şu an için bu imkansız. Gerçekler ortada. :)

sabri icin bir seyler yazmak istiyorum hatta hazir ama sadece zamanini bekliyor

boyle devam etsin insallah ilerde daha iyi olacak

Sabri iyidir oynaması taraftarıyımda Servet in yanına stoper alınana kadar Uğur oynasın bence...

Sabri bu maçta yine iyi oynucak, çünkü Sabri de konsantrasyon sorunu var.Böyle maçlara iyi konsantre oluyor.

SAbri SAbri Sabri çok seviyoruz seni ama meslek seçimin yanlış hemde çok yanlış futbolculuk dışında(sporculuk dışında) ne olursan belki bişeyler olurmuş.Kaderin cilvesi sanırım.Galatasarayımızda o kadar kaliteli oyuncular var ki Sabri,Balta gibi oyuncular nazarlık oluyo sanırım.Zaten o oyuncuların yerlerine de kaliteli oyuncular olsa sanırım üst düzey olurduk.Şükür diyelim şükür.Yoksa düşünsenize Sabri gibi 11 oyuncu olduğunu bir düşünün renkdaşlar takım hangi ligde oynardı:))Bence 1.Amatöre hızla düşerdi çünkü SAbri'den futbolcu olursa ortaya azotlu netice çıkar:))

Sabri artık seni klube de bile görmek istemiyorum,git çekirdek çitle tribünde,taraftara amigoluk yap.Bir de sampiyon olunca mikrofon versinler eline,3 lü çektir,ama lütfen oynama artık.2 maç iyi 3 maç vasat 32 maç kanser futbol ile.Yeter artıkkkkk.

Takımımız büyük takım olmalı.25-26 yaşındaki oyuncuyu düzeltmek için uğraşmamalı.Düzgün oyuncularla oynamalı.Frank'i anlamış değilim bu maçta Uğur u sol bek SAbriyi geçtim bide Balta yı göbekte oynattı Balta da tam balta cokkk kötüydü.Uğur soldan gidiyo orta açamıyo çünkü ayagı ters geliyo halbuki Caner yada Alpaslan oynasaydı daha iyi olurdu.M.topal defans a ayhan da orta sahaya gelseydi daha iyi olurdu ama olmadı.Sanırım Frank in bu gibi acayipliklerini çok izlicez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt