#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

bir ortası dışında maç içinde hatası yoktu.ama her taç kullanışında ömrümüzü yedi.ya o elinde topu çevirmeler, ceza sahasına girin riise gibi taç kullanacam hareketleri tüm kahveyi çıldırttı.topun ceza sahasına yetişmiyor niye zorluyorsun.

1)Taç dahil duran top organizasyonu 0 olan adam niye her topun basına geçmek ister.(Taç atacak topu alıyor rakip takımdan olsa bu kadar süre çalar.Uzun kullanacağım diye işaret yapıyor top 2 metre ötedeki 3 Eskisehirli arasında ki garibim tek Galatasaray'lı ya gidiyor.)

2)Şut çekiyor.2 kale kadar üstten auta çıkıyor,bütün kahve insanının terbiye sınırlarını zorluyor,bizim bey 2 eli ile sanki yüzde 100'lük gol kaçırmıs top az farkla aut'a çıkmıs gibi kafasını tutuyor.

3)Dün ikinci devre sırf Sabri'yi izledim golü yedikten sonra,toplam 20-30 defa topla bulustu.Bir tane bir diğer overrated Aydın'ın önüne topu yuvarlayıp verdiği pasın dısında bizim oyuncuları bulan pası yok.

4)Taca çıkacak topu oyunda tutayım diye müdahele ediyor tutuyor topu kontrol edemeyip,veya burununun dibindeki bizim oyuncu yerine 2 rakip oyuncunun arasında sıkısmıs zavallım oyuncuya kafa topu atıyor alsın diye adamların bir stoperi var 2 metre,bir kalecisi var 2.50 adam daha hala orta yapmaya çalısıyor.

5)Tek basarı sağladığı nokta,yaptığı ortalar o kadar muzdu ki rakip takım kalecisi bile 3 metre boyu ile topu tutamadı,neden çünkü top çoktan stat dısındaki garip KÖFTECİ'min arabasının camını kırmısta ondan.

6)Madem bu kadar sınırlı bir teknik kapasiteye sahipsin,kosmaktan,mücadele etmekten baska bir meziyetin yok niye halakahraman olmaya çalısıyorsun.Bak Hakan Balta'da çok kötü ama kimse elestri getirmiyor,çünkü adam yapmakta zorlanacağı işin altına girip takıma zarar vermiyor.

7)Haldun Abi lütfen su kurduğun takıma yazık olsun istemiyorsan,bir de Maicon bul getir bize.

Yine bütün ortaları rakibe yolladı ne yazık ki. Direkten dönen topunda şut yerine pası düşünse maçın adamı olacaktı.

Bugün rezaletti.Tam 3 defa ortasahada eli belinde bekledi,biri de gol oldu zaten.

Yazık günah.

Lan Sarbi pas atsan galiptik :D ve olmasan gene galiptik senin yüzünden yedik golü :D

Sabri'deki bu gelişim O'nu eleştirmeyi engellemeli.

Yorumlar alt alta komik olmuş :D ama Kansu canli izledi sanirim,o yuzden daha dogru buluyorum yorumunu.Attigi direge carpan top gol olsaydi harika olurdu ama..

Yani forumda sanki benim hakkımda Sabri düşmanı gibi bir izlenim oluştu ama gerçekten öyle değil.Barış'ı da sevmem ama işini iyi yaptığı sürece bir lafım olmaz.

Tüm eski açık sövdü saydı bu sefer,öyle aptal nedenlerle ana avrat dümdüz gitme de değil.Adamlar 3 pasla gol yaptı,bu eli belinde bekliyor yahu.

Direkten donen sutu acayipti.Insan orda plase yapar yerden vurur resmen salladi,top ya trubune giderdi yada direge

sabriye laf etmek istemiyorum elinden geleni yapıyor koşuyor koşuyor top kapıyor vs vs...

ama öyle bir yerde top kaptırıyorki dönüşü kesin ya gol yada gol pozisyonu...

İlk yarı kusursuz oynadı. Takım ona ayak uydurabilseydi, ilk yarı skor bulabilirdik. Yine en iyilerden birisi. Keşke Mehmet Topal'a atmak isterken rakibe verdiği top olmasaydı ve vurduğu şut girseydi.

1-2 hata bile olmasın istiyorum Sabri'de. Kinini kusmak için bekleyen o kadar adam var ki, onlara laf edecek bir şey kalmasın.

Dikkatimizden kaçan birşey Sabri'yle ilgili....Arda dahil bütün takım 1-2 maç yedek kulubesinde beklerken Sabri her zaman ilk 11deydi...

Günah keçisi olduğu için kendisi yorgun olabileceği gözümüzden kaçıyor....

Bu yüzden de sürekli hedef ve Sözler Sabri oluyor...Ama unutmuşum Sabri'nin yorulmaya hakkı yok!!!!

Sabri: Yorulmasam zaten Real Madrid'te oynardım. :p

bkz: orta açabilsem zaten Real Madrid'te oynardım. by İbrahim Üzülmez

İlk yarı kusursuz oynadı. Takım ona ayak uydurabilseydi, ilk yarı skor bulabilirdik. Yine en iyilerden birisi. Keşke Mehmet Topal'a atmak isterken rakibe verdiği top olmasaydı ve vurduğu şut girseydi.

1-2 hata bile olmasın istiyorum Sabri'de. Kinini kusmak için bekleyen o kadar adam var ki, onlara laf edecek bir şey kalmasın.

Senin Barıs'ta yaptıgın gibi mi? Antipati duydugun biri oldu mu super oynadıgı bir macta bile samanlıkta igne arar bulursun, tuttugun biri oldu mu hakkında saksakcı mesajlar yazarsın.

Bizim sanal futbol dehasından tarih dersi, herkez bir kenara not etsin. Kusursuz mus :2aloh1:

Senin Barıs'ta yaptıgın gibi mi? Antipati duydugun biri oldu mu super oynadıgı bir macta bile samanlıkta igne arar bulursun, tuttugun biri oldu mu rezalette oynasa hakkında daimi olarak saksakcı mesajlar yazarsın. Iyi ama aptalca bir strateji.

Bizim sanal futbol dehasından tarih dersi, herkez bir kenara not etsin. Kusursuz mus :2aloh1:

Senin Barıs'ta yaptıgın gibi mi? Antipati duydugun biri oldu mu super oynadıgı bir macta bile samanlıkta igne arar bulursun, tuttugun biri oldu mu rezalette oynasa hakkında daimi olarak saksakcı mesajlar yazarsın.

Sabri Galatasarayın ve muhtemelende sahanın en iyi oyuncusuydu dün..

ha sevmem Sabriyi orası ayrı ama sağ kanat otoban oldu sayesinde..

ne dediğimi anlamayanlar Baltaya yaptığımız bindirmeleri ortaları vs leri düşünsün..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt