#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabrinin yaptığı bindirmelere kimse bir şey diyemez ama ne zaman gol attıracak bu adam? Sabrinin en güçlü yönü yaptığı agresif bindirmeler fakat bunun sonucunda hiçbir şey olmuyor. Gözü kapalı atıyor topu içeri.

direkten dönen topta topu Kewell veya Baros'a çıkarsa kahraman olmuştu ama yine de sahanın en iyisiydi

Sabri Galatasarayın ve muhtemelende sahanın en iyi oyuncusuydu dün..

ha sevmem Sabriyi orası ayrı ama sağ kanat otoban oldu sayesinde..

ne dediğimi anlamayanlar Baltaya yaptığımız bindirmeleri ortaları vs leri düşünsün..

Sanırım, biraz da Sabri bindirdiği için Hakan Balta bindirmiyor. Rijkaard'ın sisteminde böylee bir emniyet önlemi var.

Sabri iyiydi. Önde bastı çok top kazandı arada saçma pas hataları yaptı ama yine de sahanın en iyilerindendi. İnisiyatif almasa göze çok daha hoş görünür sabri ama birşeyler yapmaya çalışıyor. Ve kötü oynadı deniyor. Aynen Gökhan Gönül ün bosna maçından sonra gördüğü muamele gibi. Dakika 90 adam tüm sağ kulvarı katedip kafa vuruyor az farkla auta çıkıyor ve hemen geri koşmaya başlıyor ki bir önceki pozisyonda ceza alanında yine gökhan var, kaçırdıktan sonra koşup diğer pozisyonda topu da alıyor, vay efendim nasıl vurmuş vay efendim vuramayacaksa orada ne işi varmış falan. Sabri de böyle bir adam , zorlayan bir adam. Keita gibi, o yüzden hataları da daha fazla oluyor.

Ben hayatımda bu kadar düz futbolcu az gördüm. :)

Teknik = 0

Oyun Zekası = -1

Fizik Güç = 10

Hız = 9

Böyle bir adam sabri :)

Bence vasatın üstünde bir performans sergiledi Sabri. Ben beğendim şahsen.

Ben beğeniyorum ilk defa adam gibi oynamaya başladı busene..

Sabri yüreğini ortaya koyuyor maçlarda.

Son maçlardaki inanılmaz gayreti çabası beni mest ediyor. Gerçi daha öncede çabalı ve hırslıydı ama bu kadar olumlu değil. Umarım daha iyi olursun Sabri.

Sabri gayet iyi oynuyor şu adamı eleştirenler bu adama at gözüyle bakanlardır..

Diğer Türk oyuncular gibi top ayağına geldi mi kendi çevresinde tur atmıyor en büyük artısı bu. Tekte çok iyi paslar atabiliyor..

Diğer Türk oyuncular gibi top ayağına geldi mi kendi çevresinde tur atmıyor en büyük artısı bu. Tekte çok iyi paslar atabiliyor..

Katılıyorum. Sabri dünkü maçta pasları pek olumlu değildi; ama hızlı oynamaya çalıştı.

Diğer Türk futbolcuları stoperinden tut orta saha; açıkta oynayan.. Topu alınca yerinde bir turkuyor. Topu koşturmak yerine ,hafifi hafif dürterek pas atacağı arkadaşın yanına gidiyor; öyle pas atıyor.

Hakketen basit oynamayı bilmiyoruz.

Sabri iyi niyetli oynuyor.Bişeyler yapmak istiyor. Rijkaard bunu bile yola getirdi ya. Çok büyük hocasın ne diyeyim.. :)

Benim kriterime göre,eğer bir futbolcu/bek o maçta dikine toplarda basarılı ise,önündeki oyuncuyu pozisyona sokuyorsa,yeri geldiğinde önde basıp top çalabiliyorsa,kaptığı toplar,kaptırdıklarından daha fazla ise basarılı oynamıstır o gün.Sabri dün bu açıdan iyiydi.Ama kafa yapısı gereği sürekli kahramanlığa soyunmaya çalısmasından dolayı hep sorumluluk almak istiyor,bu sefer yapamayınca en iyi oynadığı takdir edileceği maçta bile herkes iyi oynadığı konusunda hem fikir olamıyor.Bu takımda kahraman olması gereken son 3 kisi SABRİ,SERVET,MEHMET Topal 3 lüsüdür.Çünkü 3'ününde top tekniği zayıf.Mehmet bu yönü gelistirmeye en yakın olandı,ama gittikçe uzaklasıyor o çizgisinden ve bundan sonra da zor kazanır.

Gerçekten ter döküp,yürekle oynuyor.Ve dün takımda en takdir ettiğim futbolcuydu.. Sabrinin beyniyle kramponu arasına köprü kurmayı başardı Rıjkaard.. :)

Cok ilginc gercekten.Macları izlemesem Sabri'yle Dani Alves'i kıyaslıcam bu yorumlarla.

SAnırım artık bu forum Nirvana'ya ulaştı.Sabri yaa SAbri bu.İlginç gerçekten ne demeli bilinmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt