yusuf karal
Yeni Üye
- 5 Eylül 2009
- 33
- 0
- 1.276
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Allah kurtardı Sabri'yi. Bugünkü maçta sahada olsaydı ihale ona kalacaktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne diyim ya Sabri eger yabanci bir futbolcu olsaydi onu elestirenler suanda onu o kadar seviyor olcaktiki cunku Sabri gercekten iyi oynuyor asil mevkii olmayan sag bekte oynamasina ragmen orada cok iyi oynuyor ama bazi taraftarlarimiz maglesef sabri ne yaparsa yapsin onu elestirmeyi seviyor nede olsa turk oyuncudur nede olsa sabridir ya baskaaaaaaa oyuncu olsa cani sagolsun ben hep boyle diyorum ''Sabri eger bir yabanci olsaydi suanda turkiyenin en cok sevilen oyuncusuydu'' Ama maglesef Sabri turk oldugundan ve Galatasarayi cok sevdiginden taraftarlar ona kufur ettiginde bile takim arkadaslari ona birsey dediginde bile spor yorumculari onu yerden yere vurdugundan bile cikip tek bir kelime etmiyor elestiriler normaldir diyor ben GALATASARAY taraftarini cok seviyorum diyor hic bir zmaan takim arkadasiylan bir sorunu olmadi ama nedense bir mac yenildiginde sabrinin yuzundne yenildik diyiniyor gol yedigimizde sabrinin kanadindan geldi gol. burdada cogu arkadasin dedigi gibi allahtan ankaragucu macindan sabri yoktu yoksa o macida onun yuzunden yenilmistik. ben her zman diyorum sabrii cok iyi bir oyuncu sag bek olmamasina ragmen cok iyi oynuyor tabi yine sabri boyle boyle sabrinin kac tane isabetsiz pas attigini bile sayiyorsunuz siz gidin yeni transfer elanonun kotu oynamasina ortalarina free kicklerine kornerlerine bakin sonra konusun sabri elanodan kat kat iyi![]()
Ya Arkadaşım Bırakın şu Aşşağılık kompleksini!
Yabancı olsaydı böyle olurdu demeyii..
Uzun yıllar sonra Sabri'yi aradım gerçektenUğur'un hali neydi öyle son maçta
![]()