#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabriye kimse bir şey yazmamış :) Dün Asistinide yaptı ve çokta iyi oynadı. 42 kere maşallah.

maçta şut çekmedi iyi oynadı :D

Keita-Sabri çok üst düzey ikili oldu.

Demekki çocugun önüne duzgun mucadelecı ve gerıye yardıma gelen bır oyuncu kodugun zaman temposu dahada artıyor. ve ınanıyorum kı sabrının duzelmesınde rijkaardın payı buyuk

Artık saçma sapan şut çekmiyor ve orta açmayı sanki öğreniyor gibi tabi önünde KEita gibi orta dehası biri durunca utancından öğrenmiş olsa gerek.. Sabri'de bu sene inanılmaz bir gelişme var.. İnşallah hep böyle olur.. Tek isteğim sağ taraftan rakip geldiğinde biraz daha üstüne gitmesi oyuncunun.. Çünkü üstüne gitmeyince çok rahat orta açıyo rakip oyuncu..

Keita-Sabri çok üst düzey ikili oldu.

Evet, Aynen katiliyorum, Ikisi cok guzel anlasiyor.

Demekki çocugun önüne duzgun mucadelecı ve gerıye yardıma gelen bır oyuncu kodugun zaman temposu dahada artıyor. ve ınanıyorum kı sabrının duzelmesınde rijkaardın payı buyuk

Evet, Sabrinin ønune 28 Yasinda Fil disi sahillerinden bir sag kanat oyuncusunu koy, O zaman sov izle:D:D

Bu sezon masallahi var .

d5b7788112.gif

Sabri bu sezon 1-2 maç dısında iyiydi.Ama yine de en iyi oynadığı maçta bile takımı her an yakabilecek potansiyeli var.Önünde oynayan oyuncu Keita gibi tecavüzcü olunca kendinin açıklarıda çok ön plana çıkmıyor,çünkü rakip takım orayı savunmaktan hucuma çıkamıyor zaten Sabri'de sürekli ilerde basıyor,ama Keita oynamazsa Sabri yine aynı Sabri.

sabri haftaya fb yede gol atıcak çok pis içime doğdu(artık adam savunmada yapıyor hücumda tempolu hakemle rakiple didişmiyor ozaman ne diyorus artık bir sağ beke ihtiyacımız yokk)

Keita-Sabri ikilisi müthiş oldu yav.

sabri haftaya fb yede gol atıcak çok pis içime doğdu(artık adam savunmada yapıyor hücumda tempolu hakemle rakiple didişmiyor ozaman ne diyorus artık bir sağ beke ihtiyacımız yokk)

Atarsa kafayi yer, ondan mutlusu olmaz bu dunya da. Hatta gol atarsa 5 d. sonra Emreye kafa da atar. ))))))))

Sezon başından beri isteğini ve arzusu takdire şayan bravo Sabri.

Seninle olmaz diye başlıklar açtım

Bana kapak yaptığın için teşekkürler ve böyle devam

Uğurun çok çalışması lazım bu Sabriden formayı almak için

Seninle olmaz diye başlıklar açtım

Bana kapak yaptığın için teşekkürler ve böyle devam

Uğurun çok çalışması lazım bu Sabriden formayı almak için

Sana kapak takmayan bi turkuaz su kaldı=)Baros,Kewell,Sabri,Barış yazık oluyo sana ismini değiştirip yeni bi üyelik alsan fena olmaz en azından ciddiye alırlar belki seni=)

herşeye rağmen seviyoruz seni Sabri :)

Sana kapak takmayan bi turkuaz su kaldı=)Baros,Kewell,Sabri,Barış yazık oluyo sana ismini değiştirip yeni bi üyelik alsan fena olmaz en azından ciddiye alırlar belki seni=)

Bak kardeşim tamam artistsin martistsin anladık ama laflarına dikkat et

Milletin sinirini tepesine çıkarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt