#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bu seneki en iyi oyuncularımız Keita&Sabri.

adeta akıllanıyo ya Sabri..

sağdan koşturup duruyo maşallah, hatta ts maçında adam geçti orta açtı gol oldu, o derece :D

tek duam sabri kadıkoyde fenere gol atsın fena oturur angutlara

Kadıköy'de Sabri ve Ayhan oynamamalı.

Sebebi çok açık. Kendilerini konrol edemiyorlar Kadıköy'deki maçlarda.

Kadıköy'de Sabri ve Ayhan oynamamalı.

Sebebi çok açık. Kendilerini konrol edemiyorlar Kadıköy'deki maçlarda.

Sabri kadıköyde genellikle çok iyi oynar Semih. Hatta 2-1 yenildiğimiz bir maç vardı ümit karan a asisti yapmıştı. İkinci yarı oyuna girmiş ağlatmıştı fenerin sol kanadını. Ama ayhan konusunda katılıyorum. Hataya tahammülümüz yok bu maçta bir de iki defansif adamlar çıkacaksak bunlardan biri ayhan olmamalı.

Sabri kadıköyde genellikle çok iyi oynar Semih. Hatta 2-1 yenildiğimiz bir maç vardı ümit karan a asisti yapmıştı. İkinci yarı oyuna girmiş ağlatmıştı fenerin sol kanadını. Ama ayhan konusunda katılıyorum. Hataya tahammülümüz yok bu maçta bir de iki defansif adamlar çıkacaksak bunlardan biri ayhan olmamalı.

İyi oynadığı maçlarda var ama savunmada çok açık veriyor. Birde geri düştüğümüz maçlarda tamamen dağılıyor. Gerets zamanından beri böyle. Uğur daha soğukkanlı ve dengeli geliyor bana.

Gerçi ne dersek diyelim oynayacak. Umarım yanıltır beni :)

Kesinlikle katılıyorum. Sabri gözüm kapalı Kadıköy onbirine yazacağım adamların başında gelir benim. Sabri gazdır, fenerlilerin gazıyla da çalışabilir. Ayhan öyle değildir, kendi sahamızdan çıkarken küçük bir hatası pahalıya malolabilir. Zaten sakatlıktan çıktıktan sonra bu hataları çok sık yapması huyudur onun.

İyi oynadığı maçlarda var ama savunmada çok açık veriyor. Birde geri düştüğümüz maçlarda tamamen dağılıyor. Gerets zamanından beri böyle. Uğur daha soğukkanlı ve dengeli geliyor bana.

Gerçi ne dersek diyelim oynayacak. Umarım yanıltır beni :)

Sabri'yi bu sene oynadığı oyunla değerlendir geçmiştekilerle deği:)

Keitayla beraber ikisi Saracoğlu'unda cok iyi işler çıkartacaktır ayrıca Sabri büyük maçlarda her zaman cok iyi oynar milli takımda da Galatasarayda da...

Sabri'yi bu sene oynadığı oyunla değerlendir geçmiştekilerle deği:)

Keitayla beraber ikisi Saracoğlu'unda cok iyi işler çıkartacaktır ayrıca Sabri büyük maçlarda her zaman cok iyi oynar milli takımda da Galatasarayda da...

Debide son 8 yıl'ı izledim Ligtv'de. Çok bariz hatalar yapmış çoğu maçta. Birde bu tür maçlarda sinirlerine hakim olamıyor.

Debide son 8 yıl'ı izledim Ligtv'de. Çok bariz hatalar yapmış çoğu maçta. Birde bu tür maçlarda sinirlerine hakim olamıyor.

Bu sene Sabri öyle değil ama Kasımpaşa maçında ali Güneş'in pozisyonundan sonra bile hakemin yanına gitmedi.Bu sene sabri her maç üstüne katarak oynuyor ve bence taraftarın su an yaşadığı adın cıkmış 9'a inmez 8'e:)

O hatalar geçmişte kaldı ama şimdi Sabri Gayet başarılı... taşkınlık yapacağını zannetmiyorum çünkü yedek kulubesinde oturanlardan en çok o çekiniyor...

Sarbi yi kobra gibi salacaksın üstlerine :D

Bugun bir ruya gördüm Kadikoyde muthis bir oyunla galip geliyoruz.

Macin yildizi kimmi??? Christiano Ronaldonun bizim takimda ne isi var diyorum.

Bir de gozlerimi ovaliyorumki Ronaldo falan yok ortada. Meger .....

Bugun bir ruya gördüm Kadikoyde muthis bir oyunla galip geliyoruz.

Macin yildizi kimmi??? Christiano Ronaldonun bizim takimda ne isi var diyorum.

Bir de gozlerimi ovaliyorumki Ronaldo falan yok ortada. Meger .....

Sabri deme :omg:

Sabriyi elestirmek icin yazmadim onu. Sabrinin oyununu cok begeniyorum bu sene.

Basit oyun ve verilen görevi yapınca zaten sorun yok, sorumsuz, kafasına göre saçmalayınca sorun var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt