#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri Gol atarsa veya asist yaparsa kimse şaşırmasın.adam çok iyi oynuyor defansif ve ofansif anlamda bu sene.fenevede patlar inş

Geçen yıllara göre daha akıllı oynuyor o saçma sapan uzun topları filan bırakmışa benziyor dilimi ısırayım bari...

Ben bu sene çok beğeniyorum hatta komik gelir size ama takımda oyunun yönünü değiştiren tek oyuncu şu anda..

Çalışkanlığı üzerindeydi kritik hata yapsada başarılıydı.

Geçen yıllara göre daha akıllı oynuyor o saçma sapan uzun topları filan bırakmışa benziyor dilimi ısırayım bari...

Evet bu sene önceki yıllara nazaran çok daha iyi. Bükreşin direğin hemen üstünden ağlara giden topunda kafaya çıkmaya çalışması gecenin en komik hareketiydi:D:D:D

İyi niyetli çocuk ama yıllar sonra istediğini yaptı sonunda oyundan çıkarken alkışlandı o an bir rüyada olduğunu sandı Sabri stad inliyor bu bir rüya olmalı ama hakediyor ve bir pozisyonda rakip yüklenirken eliyle sakin işareti gözümden kaçmadı takım arkadaşlarının onu sakinleştirmesine alışmıştım heyecanını kontrol edemiyordu güzel gelişmeler bunlar,ve o ince pasları Keita'dan öğrendiğini düşünüyorum.

Takimin maskotu gibi sanki sabri :D

Bugünde güzel oynadi siritmadi pek. Zaten Rijkaardin geldiginden beri nerdeyse hic kötü maci yok

Sagda ikitane Keitanin attigi calimlardan atti saskinlikla izlemeye devam ediyoruz. Sabri onu bunu gecte fenere uzaktan bitane salla be gözüm :D

ilk pozisyon dışında iyi oynadı bence bu senin çıkış yapan oyuncularından.

Calim falan da atiyor, sut oldukca az cekiyor. Neyse, cok kötüydu, cook.

cok iyi oynuyor attigimiz 2. golde keita ya verdigi pas mukemmeldi eski sabri olsa orda ne yapacagini bilmez ya topu kaptirirdi ya gelisi guzel vururdu

sabri süperdin be koçum helal olsun sana f5 ede sallarsın bitane =)

keita ve yeni teknik ekip geldikten sonra çok değişti.hadi hayırlısı diyelim

Sabri'nin lakabi Speedy Gonzales oldugunu bile søyledi :D

Superdin yine kocum, bøyle devam et.

Not: Romanya'nin bir kanalinda izledim maci:D

Adam Speedy Gonzales dedikçe ben coştum. :D İnsanın hoşuna gidiyor. Seviyordum ve hala seviyorum Sabri'yi. Helal olsun. Ayaklarına sağlık.

Sabri Keita ile çok iyi işler yapıyor sanki Keita forvetin sağında Sabri kanatta gibi görünüyor. İkisi de süratli, Sabri paslarını da düzeltti. Önceden golleri sağ kanattan yerdik şimdi sağ kanattan atıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt