#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Şaka bir yana, oyun disiplinine kayıtsız sadık kalan bir Sabri'yi gördüm, başkası gerçekten aklıma gelmiyor. Abartılı mı bilmiyorum tekrarını falan seyretmedim, açıkcası seyredesim de yok :)

Allah aşkına git şu takımdan.

hayatımın en büyük üzüntülerinden biridir Galatasaray altyapısının boyle bi ''futbolcu!!!'' çıkarması :D

Oynadığımız 5 resmi maçın 2sinde penaltı yaptırarak kalitesini(!) belli etmiştir. Gitmesi gerekenlerin en başındadır.....

Rijkaard bu Sabri ve Gökhan'ın ilk 11 oyuncusu olamayacağını ne zaman görecek acaba ?

Sabri'nin verdiği koridorlardan Avrupa'dan elenince mi ?

Uğur form tutsa da biz de Sabri'den kurtulsak artık.

Sabri'yi hangi maç diğerinden daha iyi gördük acaba? Bi kere de maç sonunda şu başlığa Sabri iyiydi yazsak şaşıracağım. Uğur sakatlanmadıkça Sabri her zaman yedek olmalı.

Rıjkaardın tek hatası Sabri..

Kör bile görür yahu bu adamdan birşey olmayacağını..

bjknın sol kanadını çökertecek yegane adam; Sabri. :D

sağol sabri beni utandırmadığın için.bana göre maçın adamıdır sabri!!!!

ciğerine kurban senin gerçek Galatasaray'lı ! :D

Sabri hep iyi di. Ama kimseye yaranamıyordu. Bugünle tek fark: Eskiden Sabri günah keçisiydi. Her kaybedilen, hatta kazanılan maçtan sonra Sabri'ye bol bol hakaret derecesinde yüklenmek moda idi. Artık moda Sabriye yüklenmemek. Rijkaard yeni Sabri yarattı demek. Aslında Sabri hep aynı Sabri. Galatasaray'ın motivasyon ve enerji kaynağı.

Hehe sene başından beri temmuzdan sonra ay ay gün gün sabri hakkında mesajlar böyle mutasyona uğramış bugün bu haldeyiz :D:rolleyes:

Manisaspor maçının en etkili 2 isminden biriydi. Yenilen gol pozisyonunda arka direk civarında bekliyor olsa ballı kadayıf olurdu.

Vay anasını ağustos ayında ne dalga geçiyorlardı burada savunmaktan patlamıştım

önyargı kötü birşey

Aynen öyle adaş.

Fantastik oynadi kendisi.

Keşke kaptanlığı kendisi alsaydı.Bana göre o gazla maçı bile çevirirdi.:DAyrıca duran topta açtığı muz orta harikaydı.

Allah nazarlardan korusun.

Bøyle devam Sabri.

Nasıl ortalar? Nasıl hucüma destek? Nasıl bir disiplin? Helal olsun sabri. Ama sen sakın ola taraftarın gazına gelme. İşine bak. İki maç kötü oynadın mı başlarsın küfürleri yemeye. O yüzden böyle devam et diyeceğim ama her maç bu kadar iyi oynayıp böyle manyak toplar kesebilen dünyada sayılı sağ bek var. Onları da saydırmayın bana:)

Dün akşama herkes Sabri kadar istekli olsaydı 5-0 biterdi maç. Helal olsun Sabri...

Elano ile uyuşamadığı bir gerçek dün Keita'yı bekledi oynamak için,ilk yarı iyi oynadığını söyleyemem.

2.kaptanlığı fazlasıyla hakediyor.

Mehmet Topal'a pazubandı verirken suratı baya asıktı yalnız.

10 senedir bu takımdasın hala orta yapmayı bilmiyorsun...Bursa maçında bi ortan bile rakip savunmayı geçmedi...Ayıp vallahi ayıp...

Savunma,orta saha değil çok iyi bir sağ bek lazım bu takıma....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt