#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri üst üste 3 maç iyi oynasa kurban kesmek lazım . Ben Sabriyi eleştirmekten bıktım . Sabri deplasmanlarda sapıtıyor , karışan eden yok . Ali Samiyende seyirci önünde ölümüne oyna deplasmanda dökül , çok kurnazsın be oğlum

Ya kardeşim bir pozisyon hatırlıyorum ileri çıktı Sabri,topu kaybetti adamlar geldi gol atacaklar inanır mısınız 30 saniye geçti Sabri hala yok ortalıkta bu nasıl bir oyundur arkadaş,nerdesin sen,senden gol atmanı isteyen yok şu defansta boşluk yaratma!

Bırak hücumu defans yapsa ona razıyım madem kötü ortaların yada şutların ozaman bekleyeceksin defansta ama oda yok çıkıyorsun geri dönmüyorsun aynı şey gökhan da da sen defans adamısın ne işi var hücumda pas yapamıyorsun orta açamıyorsun bekle defans ta.Servet zaten kafa vuramıyor.Kesinlikle şu defans 4lüsünün değişmesi lazım milli takımın defansı diye baksediliyordu milli takımda da görüldü ne oldukları

Yok abi böyle olmaz ya Ocak'ta transfer sayısı epey artmalı.

Sabri iyidir iyi. Orta yapmasını 2 senede öğrendi. Defans ve hucüm yapmasını öğrenmek için daha erken. Sabır lazım.. :)

Bu adam bir maça başladığında ilk topu uzun oynarsa bittik demektir!

Sabriye baya küfürler yağmış maç sonu bizim taraftardan.Sabırlar taşmaya başladı anlaşılan

Sabri alışkındır küfüre. Onda doping etkisi yapıyor. Niema problema :D

En çok diğerleri kadar kötü oynadı. Kaleyi bulmayan şutunun gol olduğunu düşünsek bu berbat futbolda senin ve takım oyunu(olmayan) hakkındaki yorumlar/eleştiriler ne derece değişirdi ya da hafiflerdi merak ediyorum. Aslında iyi ki girmemiş o meşin yuvarlak kaleye Sabri.!

Sezon başından beri neredeyse her maç iyi oynadı. Olacaktır böyle maçlar. Ama iyi oldu bir açıdan turnusol kağıdı gibi...

Ulan Sabriyi bile arar olduk düstügümüz hale bak be :D

vallahi billahi bende sabriyi arıyorum o bindirmeleri süper ortaları :) ah sabri

Sabri bu sene 2005-2006 daki gibi mücadeleci,ama hala güvenemiyorum ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt