#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

bombalamışlarmı yoksa gerçek mi bilmiyorum, isteyenler varmış galiba.

ben satılmasından yanayım.

Yapmayın arkadaşlar Uğur'da iyi oyuncu ama Sabri'de bu sene çok iyi oynuyor gerçekten adam 40 yılın başında iyi bir sezon geçiriyor siz hemen satılmasını istiyorsunuz.

Adam yüreğiyle oynuyo daha ne olsun

2006 da böyle adamlar sayesinde şampiyon olduk

Şunları yazmak bir daha ne zaman nasip olur bilmem ama hakikaten aradık.Hücumlara çıkışı,mücadelesi,presi her anlamda ihtiyacımız var.

Allahım devre arası geldiği için manyak mutluyum dönecek sabrim :D.TÜrkiyenin şu an ki en iyi sağ beki dönecek.Kaç maçtır sağ bek var mı yok mu hatırlamıyorum

Süper harika muhteşem sabri

Özledim Sabri'yi ya bir an önce dönmesi dileğiyle

İlk defa eksikliğini hissediyoruz Sabri'nin.Bu bile onun için büyük gelişmedir.İnşallah en kısa zamanda dönersin ``Karavana Sam``.:D

İnşallah birşeyi yoktur ya gerçekten çok üzüldüm o halini görünce çok acı çekiyora benziyordu.. Çokta iyi oynamıştı bugün yazık oldu :(

Özlemişim yeminle..:) Keşke sakatlanmadan çıksaydın oyundan be Sabri.. Asistini de yaptın, çizgiden topta çıkarttın.. Yakışır Aslanıma..:)

Özlemişiz seni ama inşallah sakatlığın ciddi değildir.

Topalamaya baslayinca, zaten Linderoth'u alacakti oyuna Rijkaard. Top cikmayinca, Sabri birazdaha kosmak zorunda kaldi ve sakatlandi.

Ben bu tür sakatliklardan korkarim hep. Kendine kendine sakatlanan oyuncular, genelde pek iyi olmuyor... Umarim Sabri'nin durumu ciddi degildir.

Süper oynadı bugün hem defansif hemde ofansif anlamda süperdi attığı paslar yaptığı ortalar isabetliydi yaptığı asistte süperdi çizgiden çıkardığı top ama sakatlanmasına üzüldüm inşallah ciddi birşeyi yoktur.

Kademelere ne girdi yahu! Asistini de yaptı. Çok iyi topçu. Bir de sakatlanınca çıksaydı hemen kenara... Gitti top kaptı ondan sonra ayağa kalkamadı.

Harbiden parmak ısırtıyor Sabri bu sene.Takımda da dun süper oynadı.Modern bir sağbekin yaptığı her şeyi yaptı ve de mükemmelini.Eksikliğini çok hissedeceğiz gibi duruyor.Umarım Bir şeyi yoktur ve ligin 2. yarısına kadar yetişir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt