#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bu adam kötü olabilir, yeteneksiz olabilir, kapasite meselesidir.

Ama bu adam da ne var da hem milli takımda hem Galatasaray'da ilk 11 başlar. Alt yapıda ki çocuklar bu adamı görüp hırsları körelmiyor mudur?

Her maçta sağ kanadı otoban yapan Sabri'ye teşekkürler...!!!

Doldurup, boşaltmaya,

Bizlerin Sabrını taşırmaya devam et sabri ! ...

Hadi orta yapamamasını geçtim,topu şişiriyor her defasında hakem 3-4 kez ofsayt çaldı,niye topu ileriye şişiriyorsun.. Çıldırttı...:mad:

Bugünkü ortaları kötü değildi.3 tane fena orta açtı ama nedense bizim forvet bugün anormal kazmaydı.40 yılda bir güzel ortalar açtı onlar da boşa gitti.

Her Maç Sabrinin Kanadından Gol yiyoruz

Bıktım Artık Bu adamın Sorumsuzluğundan

Hakan Balta Gerekmedikçe ileri Çıkıyormu?

Sabri Her Pozisyonda ilerde Böyle Oynuycağına Oynamasın Daha iyi

Sabri naapsın ya adam çakma sağbek.10 yıldır 1 tane sağbek almayanlar utansın.Uğur'u saymadım çünkü o sadece yarım sene adam gibi oynadı.

Uğur gelde şu takım sağbek görsün artık ya.

Uğur gelde şu takım sağbek görsün artık ya.

Kanımca ugurun futbol hayattı bitti:(:( bana kalsa sabriyi amatör ligde top toplayıcı bile yapmam zira o toplarıda içeriye şişirir:mad::mad::mad

Zamanında TS gökdenize karşı sabriyi istediginde vermemekle çok büyük bir hata yaptı yönetim.

Kanımca ugurun futbol hayattı bitti:(:( bana kalsa sabriyi amatör ligde top toplayıcı bile yapmam zira o toplarıda içeriye şişirir:mad::mad::mad

Zamanında TS gökdenize karşı sabriyi istediginde vermemekle çok büyük bir hata yaptı yönetim.

3 hafta sonra takımla çalışıyo Uğur.

Sabri artık lütfen git. Dayanamıyorum,kalacaksan da ekstrem işlere kalkışma, hücuma çıkma, kaleye şut çekme, duran topların başına geçme, ara pası atmaya kalkışma, orta yapma, lütfen Sabri, biraz Galatasaraylı isen yapma!

Aynen arkadaşım katılıyorum sana kesinlikle... lütfen korner, frikik kullanma uzaktan şut çekme sabri... :mad: yıllardır uzaktan vuruyosun sonraki sahne belli... başını al ellerinin arasına üzül.. ulan ne üzülüyon sanki direkten döndü.. 10 metre yanından gitti kalenin.

Aynen arkadaşım katılıyorum sana kesinlikle... lütfen korner, frikik kullanma uzaktan şut çekme sabri... :mad: yıllardır uzaktan vuruyosun sonraki sahne belli... başını al ellerinin arasına üzül.. ulan ne üzülüyon sanki direkten döndü.. 10 metre yanından gitti kalenin.

az yakınından giderse 3-5 metre gibi elini çırpıp bi harmandalı oyniip sekiyo ah beee az daha diyo..

Bide topun gerisindeyken elini beline koyuyo ya herdefasinda komik duruyo ya:)

Melih şendildi galiba 1-2 hafta önce Sabri için "duran toplarin bir baska usta ismi" demişti.. :D

ya şu sabrinin el çırpıp zıpladığı bi video aradım bulamadım bi türlü bi yardımcı olun ya :D

Gecen sene Feldkamp kadro disi biraktiginda ilk basta sasirmistim ama sonra hak verdim adama.Kosmaktan baska birsey yapmayan bir oyuncu birde her topa atliyor ya Skibbe hadi onu gectim yonetimden birisi birsey demiyormu Sabri sen bos kaleye duzgun vururken zorlaniyorsun neden her duran topa atliyorsun diye uyarmiyoarlmi acaba?

Ah Uğur gelsede Sabri'den kurtulsak son 3 haftadaki goller onun kanadından geliyor vurduğu toplar dağlara taşlara gidiyor açtığı ortalardan gol atabilmek için kuş gibi uçmak gerekiyor.

Sabri kullanma su duran topları hatta sen topla oynama o sag tarafda sırf biri dursunda adam bos görmesin diye orda bekle sen gözünü seviyim bak Allahın adını verdim kullanma lannn!;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt