#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Gazetelere bakıyorum spor sitelerine bakıyorum sağ beklerde gökhan gönül yazılmış,gümüş altında ali tandoğan var bronzda bile sabri yok bu nasıl gazetecilik ne saçma seçimler.17 maçlık dönemde 8-9 maça çıkmış oyuncuları kadroya almışlar her ne kadar önemsiz de olsa onların seçmesi yine de gazetelerin spor sitelerin bile taraflılık yapması kötü.

Gazetelere bakıyorum spor sitelerine bakıyorum sağ beklerde gökhan gönül yazılmış,gümüş altında ali tandoğan var bronzda bile sabri yok bu nasıl gazetecilik ne saçma seçimler.17 maçlık dönemde 8-9 maça çıkmış oyuncuları kadroya almışlar her ne kadar önemsiz de olsa onların seçmesi yine de gazetelerin spor sitelerin bile taraflılık yapması kötü.

Harbiden bende farkettim bunu. Belkide Hayatinin en kötü futbolunu, en azindan fenerdeki en kötü dönemini geciren Gökhani altin kadroya almislar. Sabrinin cikisindan bahseden bir Allahin kulu yok.

Sabri bu sene süper oynuyor yaw.Trabzon maçında bir daha dikkat ettimde TRANSFER ETSEN BU KADAR İYİ SAĞ BEK ALIRSIN...

DEVAM ET sABRİ...

Sabri'yi kaybettik!

Galatasarayımız'ın dün akşam Antalya'da yaptığı ilk çalışma oldukça neşeli geçti. Tüm futbolcuların katıldığı ve Rijkaard'ın yeni gelen yabancıları tek tek öperek karşıladığı idmanda sakatlığı düzelen Milan Baros düz koşu yaptı. Antrenman öncesi takımı saha içinde toplayan Rijkaard, Sabri'nin nişanlandığını anons etti ve "Artık Sabri'yi de kaybettik" diyerek herkesi güldürdü. Genç damat adayını ilk kutlayan antrenör Neeskens oldu. İlk idman güç çalışması şeklinde geçti.

Kaynak:Sabah

Sağlık Raporu: Sabri Sarıoğlu – Milan Baros

Futbol Takımı oyunculularımızdan Sabri Sarıoğlu ve Milan Baros’un son durumları şu şekilde.

Sabri Sarıoğlu

Sol uyluk arka adalesinde kalçaya yakın bölgede birinci derece zorlanma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine devam ediliyor.

Milan Baros

Oyuncumuz tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde kamp yapılan otelde; salonda ve sahada çalışmalarına devam ediyor.

yahu sabri sakatlıktan çıktı ( yada sağlık ekibi öyle sandı) ilk maçında yine sakatlandı!!!

iyileşti kampa yetişicek denildi( yada sağlık ekibi öyle sandı) kampın ilk günü yine sakatlandı!!

nasıl iştir bu....

Adamım nerdesin yaw avrupadan herkes seni tanıyor sarıoglu:)

Sabri nerede? Antremanlara başladı mı?

Resmi sitede SAbri ile ilgili hiç haber yok?

Sabri dön artık özlettin kendini Speedy Gonzales.

Uğur UÇAR senin eline su dökemez. Artık dön Speedy.

Ah be Sabri... Sakat sakat koştun topu kaptın ama kaç haftadır yoksun. Bu işleri yapmasan keşke. Ama senin de özelliği bu:)

Bilgisi olan yok mu hic tam ihtiyac dudugumuz donem Sabri'ye

Ugur iyidir Ugur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt