#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Dogru, hep Sabrinin oldugu taraftan gol yiyoruz.

Diyorum ya işte şu takımda bir Uğur olsa kolay kolay kimse bizi tutamaz.Tabi sakatlıklarında olmaması lazım.

Bu adam bizim maçları sonradan hiç mi izlemiyor.Duran topları iğrenç.Orta desen yüzde 1 ihtimal iyi.Koşmaktan başka yaptığı iş yok.Bence Uğuru beklemeyelim.Serkana bi kaç maç şans verilsin birde onu görelim.Nedir bu Sabri'den çektiğimiz.Bordo maçında hata yaparsa artık tamamen nefretimi kazanır.

Sabri'nin dokunduğu her topa karşılık para cezası kesmesi lazım yönetimin.

Vuramıyor işte görmüyor mu Skibbe.Hala izin veriyor vurmasına, freekick kullanmasına.

Tamam sevenler olabilir ama lütfen kızmayın bana; bu adam futboldan bir nebze anlıyorsa bende adam değilim işte o kadar.. Birde Türkiye'nin en büyük futbol klubünde futbol oynuyor kendileri.. İnsan bu takıma layık olmak için, beklentileri karşılamak için kendini biraz geliştirir yada hiç birşey yapmaz da verilen görevleri harfiyen uygular ona da razıyız; fakat gelin görün ki Sabri beyler dağa taşa şut çekmekte, duran top kullanmak için sıraya girmekte, kafasını öne alıp at gibi koşmakta, oyunu takip etmeyip gelen pasları görememekte, kademeye girmemekte, kaptanlık triplerine girmekte, ben hep şut çekiyodum tarzı yaklaşımla taraftarlarını üzmektedir.. Daha başka ne diyeyimki sana Sabri?

Tamam sevenler olabilir ama lütfen kızmayın bana; bu adam futboldan bir nebze anlıyorsa bende adam değilim işte o kadar.. Birde Türkiye'nin en büyük futbol klubünde futbol oynuyor kendileri.. İnsan bu takıma layık olmak için, beklentileri karşılamak için kendini biraz geliştirir yada hiç birşey yapmaz da verilen görevleri harfiyen uygular ona da razıyız; fakat gelin görün ki Sabri beyler dağa taşa şut çekmekte, duran top kullanmak için sıraya girmekte, kafasını öne alıp at gibi koşmakta, oyunu takip etmeyip gelen pasları görememekte, kademeye girmemekte, kaptanlık triplerine girmekte, ben hep şut çekiyodum tarzı yaklaşımla taraftarlarını üzmektedir.. Daha başka ne diyeyimki sana Sabri?

bir de üstüne hakemlerle ve diğer oyuncularla sürtüşmesi son noktayı koyuyor üstüne.

İlk senesi olsa sabredersin belki kendini geliştirir diye ama 5 sene oldu bu adam A takımda oynuyor. Hiç mi bir yönetici, teknik adam görmüyor, biz de mi bir terslik var yoksa. Var bu Sabri de bi numara ama hadi bakalım.

Bu nedir ya.Galatasaray gibi bir takımda Sabri gibi bir oyuncu yer alamaz.

Sezon sonunda kesinlikle sağ ve sol bek transfer etmeliyiz.

İyi yada kötü bu sezon Sabri ile bitecek :o

futbolculugunda karakterinde 5 para etmez sabri!

:eek::eek::eek::eek:ne zaman korner yada serbest vurus oluyorsa, sabri hemen topun basina geliyor ya, beni çildirtiyor, vurmasini bilmiyor ogrenmesi lazim

Sabri'yi yollamak farz oldu seneye mutlaka bir yabancı hakkımızı sağ bekten yana kullanmalıyız!

Seneye Ugur dönerse sag bek almamıza gerek kalmaz bu sene almalıydık yabancı bi sag bek

Bence yavas yavas Sabri'ye bir protesto yapmak gerek.

Sağ beke yabancı almaya gerek yok. Uğur var yedeği de Serkan olur. Sabri'yi de şutlamak lazım. Geçen sene ne güzel Fiorentina falan ilgileniyordu bedavaya falan verseydik keşke...

İnsanı futboldan soğutur.

Hiç futbol izlememiş birisi Sabri'yi 5 dk. seyretse bir daha stadın yanından geçmez.:)

Recep İvedik 'ten "Sabri niye şut çekiyorsun Sabri" eleştirisinden sonra;

"Senin genlerinde duran top kullanma kabiliyeti yoOokhhh" eleştirisi bekliyorum.

Bu adamın kullandığı serbest vuruşları paf takımın dan herhangi bi oyuncu kullansa en az 3-4 tane gol atardı, serbest vuruştan attığı gol yok nasıl futbolcu olmuş. Volkan Yaman geçen sene geldiğinde 2 tane serbest vuruş golü attı o adama daha çektirmediler. Dün bırak ta o çeksin sen niye her topa atlıyosunki.Ama takımda disiplini sağlıycak adam da yok saha içinde doğru düzgün kaptan da yok..

Senin yüzünden yeni açık alt hep boş...

Yeni açık alttakiler ikinci yarılarda maçı izlemeye gelsinler :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt