#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Aylardır sağbek oynuyor.Öğrenemediyse hala çok büyük bir sorun bu.O'nun yüzünden 1 puan gitti.1 puan 1 puandır.

ya duran toplarla çok takım maç kazanır ama biz bu kütük futbolcumuz yüzünden her pozisyonu harcıyoruz...bastırdıığımız dk larda tehlikeli bi yerden falan bi serbest vuruş mu kazandık o an üzülüyorum çünkü biliyorum başıma geleceği...dağa taşa şut..1 adam geçip kaleyi böle hayal meyal görmeye görsün...top stadı aşıo yaa...

Son birkaç haftadır olduğu gibi dün yine çok hata yaptı Volkan ve Aydın'la beraber en formsuz isimlerdi.Pardon birde Arda vardı.

Sabri [mod tarafından düzeltildi] gibi biri sabri 10 küsürlü yaşlardan başladı 20 küsürlere geldi ve görünen o ki 40 küsürlerede gelse kendine en ufak birşey koyamayan adamın teki

bu adama bir daha şut çektirirlerse yada frikik kullandırırlarsa artık deve iğne deliğinden geçmiş demektir birader..

seni seviyorum sabriciğim cidden. ama yok olmuyor.. bir yere kadar.. yedekte bekleyiversen.. garantilediğimiz maçlarda son 10-15 dakika oynayıversen.. ben de buna inanıversem..

Ne olursa olsun kulübe faydalı bir oyuncu bence.

Bi şu konuda anlaşamadık Sinan ya.:DUğur var Sinan Uğur.:D

Doruk Uğur diyosunda o gelecek sezona ne oynayacağı belirsiz çok beğeniyordum futbolunu ama 1.5 sene az bir zaman değil,bu takımın tek eksiği sağ kanat oyuncu eksikliği hem bek hem açık olarak!

Rüyamda Sabri uzaktan gol atıyodu :D

Genç Sabri'de genç Semih'e döndü Yaşlandın sabri hala kendine 1 gram birşey koyamadın özellike sut cekmeyi ögrenemedin senin kadar başka birisi böyle bi camiada top oynasa simdi barca'daydı

Doruk Uğur diyosunda o gelecek sezona ne oynayacağı belirsiz çok beğeniyordum futbolunu ama 1.5 sene az bir zaman değil,bu takımın tek eksiği sağ kanat oyuncu eksikliği hem bek hem açık olarak!

3 hafta içinde takımla çalışacak.Bence gelecek sezon bomba gibi dönecek.

yaf her hafta onun kanadından gol yiyoruz. Meira da onun açığını kapatacak diye kapatacak diye orta bir tek Servet e kalıyor. Biri Sabri ye hooopp desin artık...

Gecen playstation oynuyorum sabri orda bile kazma ya.. Diger oyuncularla gol atiyorum ama Sabriyla ciiiikkssss

Sabri benim üstümde büyük bir piskolojik baskı oluşturdu bende Play Stationda top Sabri'ye gelince hep şu çekiyorum :o Ona gelince şut çekmeden duramıyorum

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt