#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

sabri galatasaray ve türk futbolu için bir kangren bir kapanmayan yaradır. fatih terim zamanında ilk sahneye çıktında oo iyi çocuk ilerde süper olur diye kendi aramızda yorum yapardık. ama şuan gelinen aşamaya baktığımızda gelişim bir yana sürekli geriliyor. ve sürekli yenen gollerde ve galatasarayın verdiği pozisyonlarda sabri herzaman başrol oyuncusu. sabri ben galatasaraylıyım galatasarayı seviyorum diyorsa artık gitsin yeter.

Dün stadda olanlar görmüştür.Kapalıdan Sabri aleyhinde tezahuratlar yapıldı ve o da Kapalıya dönüp birkaç hareket yaptı.(Anlamlı anlamlı kafa sallama vs.) Ve sonra da dikkat ettiyseniz hiçbir pozisyona girmedi ve sadece defansta yürüyerek zaman geçirdi.

Profesyonel bir futbolcuya yakışmayan hareketler bunlar ki sanki takım 5-2 önde de Sabri protestolara maruz kalıyor.

Belki bu adam gitse takımda bu sene için çok birşey değişmeyecek ama en azından günah keçisi o olmayacak her maç sonucunda.Komplike hatalar sonucu yeniyor bazı goller ve Son adam o alanda Sabri olduğundan insanlar ona patlıyorlar.Tamam onda da hata çok ama sadece ona yüklenmek çok saçma.

Bazen hakemle uğraşıp topu kovalamamasından yediğimiz goller yada diğer bir oyuncuyla uğraşmasından laf dalaşından adam kaçırması,her duran topa atlaması(ki tribün de bize gelecek diye korkuyoruz top) ,orta açmada kendini hiç geliştirememesi de onu eksileri.Geçen sene H.Şükür sayesinde takımda kalmıştı ama bu sene sonu bunun olacağını sanmıyorum.

Güzel maçlar çıkarmadı değil,Bursaspora defanstan topu alıp tüm saha sürüp attığı gol,yada Kayseri'ye attığı uzaktan goler.Bu maçlarda çok iyiydi ama her futbolcunun iyi ve kötü dönemleri olabilir.

Ayrıca zaten sağ bek değil mevkisi ve mecburiyetten orada oynuyor 2 senedir.(ki burada yönetimin büyük yanlışı olduğu kesin senelerdir sağ beksiz oynuyoruz Sabri'den önce de Cihan vardı)

Bütün bunlara rağmen ben Sabri'yi yumruk şovdan sonra armayı öptüğü için ne kadar kötü oynasada git diyemem,belki bazıları yalakalık diyebilir bunu ama bence takımının sevdiğini gösteriyor bu onun.

Gönderilsin yada gönderilmesin Sabri adı her zaman anılacak bu takımda.Ya Sabri gibi hızlı olsaydı denecek yeni bir oyuncu gelirse yada Sabri gibi orta açamıyor buda vs. gibisinden çok şey duyacağız ilerde...

Ya tamam Sabri'nin oyununu bende beğenmiyorum..Ama bazen bu çocuğa çok fazla yükleniliyor..Sonuçta onunda insan olduğunu unutmamamız lazım..

Dediğim gibi bunu Sabri'ye yapanlar Lincoln efendi yada herhangi başka biri olsa yapmazdı.Bende hiç beğenmiyorum ve gün geçtikçe geriye gittiğini düşünüyorum.Hatta 2. golde mi ne yine gitmiş hakemle konuşuyor 5 sn sonra savunma bomboş ve gol geliyor.Bunlar çok büyük hatalar tabiki ama dün sahada hiçbirşey yapmamak için şartlanmış oyuncular vardı,bunlar ya çok havaya girdi yerini unuttu,yada gitmek istiyorlar.Bu nedenle sadece Sabri'ye yüklenmek bize yakışmaz.Hee tabi kızmamak elde değil o da ayrı bi olay.

ya arkadaşlar yavaş tamam kötü oynadı kötü oynuyoda son zamanlarda ama ben onun yürekden Galatasaraylı olduguna inanıyorum yoksa bu kadar agresif olmaz sahada hataları var ama bu kadar yüklenmeyelim düzelecektir o bizim elimizde büyüdü o alt yapıdan geldi biz kimlere sabretmedik ki oda toparlayacak o bir Galatasaraylı 1 Galatasaraylı dünyaya bedel

Galatasaray 1-0 öndeyken Agbetu'nun önüne topu atması Avrupa'da yılın asisti olarak gösteriliyormuş.De Sanctisle karşı karşıya bıraktı adamı.

Yemin ediyorum aynı takımda oynasalar hakem ofsayt göstermezdi çok güzel attı önüne.

iyi ortalar açtı ama kimse ortalarına laf etmez bundan sonra:)

emre abisinin dugunune acılısına gidiyodu simdi emre abisi febes e aldırır herhalde yada madalyasını satan futbolcu diye bir gazetede 10 sene sonra haberi cıkar ka..tersiz herifin

emre abisinin dugunune acılısına gidiyodu simdi emre abisi febes e aldırır herhalde yada madalyasını satan futbolcu diye bir gazetede 10 sene sonra haberi cıkar ka..tersiz herifin

kendi kendinize senaryolar yazıp adama hakaret ediyorsunuz ne alaka şimdi?

bordo maçı sonrasında bulent hoca skibbe'yi sabri'yle başlamadığı için eleştirmişti. sabrinin çok kkoştuğundan ,üretken ve hareketli bir oyuncu olduğundan bahsetmişti. kısacası övmüştü. bakalım yine kadroda yer bulabilecek mi?

Sabrinin forma numarası 55 . Sabri şu takımdan gönderilirse 55 tane simit dağıtmak gerekir . Ben böyle antipatik , şuursuz bir oyuncu görmedim. Her topun başında . Kornerde , serbest vuruşta ... Ya kardesim 1 tane isabetli orta yap. Yeminle Korneri sabri kullanacağına kullanmıyalım daha iyi . İki stoper ileri çıkmış isabetli bir orta gelse adamlar belki de gol atacak , Sabri bir abuk sabuk orta yapıyor , anında kontra atak yiyoruz . Bu forumda çok yazdım . Bi Allahın kulu şu adamı uyarmıyor mu diye . Bu yıl takımdan Sabri , Ümit ve Nonda gitsin sanki şampiyonmuşuz gibi sevinicem. Yazık ya Forvette dünya çapında Baros u almışşsın . Ortaları Sabri yapıyor. Her polisyonda hakeme itiraz , takım arkadaslarına Sanki Hagiymiş gibi tepki vermeler . Valla yeminle bıktım .Artık Maç izlemekten soğudum. Yazık Koskoca Galatasaray kulübü sanki Sabriye muhtaç . Ne olur baskanım şu adamı gönder .

Kaptanlık bandını yere atan bir adamın Galatasarayda işi yok şu takımda 1 tane bile bek oynayacak adam olsaydı sabri şuan paftaydı

Aklını başına Bülent Kaptan getirecektir ...

Formanın büyülülğünü öğretecektir.

Bi Allahın kulu şu adamı uyarmıyor mu diye . Bu yıl takımdan Sabri , Ümit ve Nonda gitsin sanki şampiyonmuşuz gibi sevinicem.

Vallah ben Bordeaux macinda Sabri macin ikinci yarisinda benim tam onumde isiniyodu, ben de ona bagriyodum "Nolur sabri abi kornerleri sen kullanma, adama resmen yalvariyodum, korner kullanma, uzaktan sut cekme diye, adam hic umursamiyodu ama kesin beni duydu

Vallah ben Bordeaux macinda Sabri macin ikinci yarisinda benim tam onumde isiniyodu, ben de ona bagriyodum "Nolur sabri abi kornerleri sen kullanma, adama resmen yalvariyodum, korner kullanma, uzaktan sut cekme diye, adam hic umursamiyodu ama kesin beni duydu

:D:D Alemsin valla.

kendi kendine çalım atmaya çalışın tek futbolcu; muz ortalarından bahsetmiyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt