#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

İkinci devre Uğur'la arasında ciddi bir rekabet yaşanır. Forma giriyor yavaş yavaş çocuk. Hele bir kendini bulsun. Sabri ilk devre gibi kolay kapamaz formayı. Kör istemiş 1 göz allah vermiş 2 göz. Geçen sene kimin aklına gelirdi sağ bekte iki tane çok iyi alternatifimizin olacağı. Yılların acısını çıkarıyoruz.

İkinci devre Uğur'la arasında ciddi bir rekabet yaşanır. Forma giriyor yavaş yavaş çocuk. Hele bir kendini bulsun. Sabri ilk devre gibi kolay kapamaz formayı. Kör istemiş 1 göz allah vermiş 2 göz. Geçen sene kimin aklına gelirdi sağ bekte iki tane çok iyi alternatifimizin olacağı. Yılların acısını çıkarıyoruz.

sabri geldiği zaman uğur formayı zor görür

çünkü sabri ile keita çok iyi anlaşıyor. muazzam bir ikili oluşturdular

uğur keita ile sabri gibi anlaşamıyor

ayrıca sabrideki ciğer kimsede yok:D

sabri geldiği zaman uğur formayı zor görür

çünkü sabri ile keita çok iyi anlaşıyor. muazzam bir ikili oluşturdular

uğur keita ile sabri gibi anlaşamıyor

ayrıca sabrideki ciğer kimsede yok:D

Uğur bir de şimdi Keita ile oynasın.

Ne zaman iyileşecek haber var mı?

sabri reyisi özledik uğuru severim ama kalitesi yetmiyo sanki bize

Uğur bir de şimdi Keita ile oynasın.

batuhanım daha once oynadılar

sabri gibi değil

sabri+ keita uğur+ keita dan çok daha can yakıcı

sabri şöyle boyle derler ama

sözlüklerde dalga geçilir ama kendisini eleştiren insanların % 99 undan daha iyi oynar.

özellikle bu yıl sabriye bir şeyler oldu.

özledik daha ilerisi var mı

Sabri nerede? GsTv'de de hiç bahsedilmiyor. Tedavisi yurt dışında gerçekleşiyor?

Biri bi haber versin ya ne oldu bu adama?

Bu adam eğlence olmuştu ya çoğu insan için.O insanlar şimdi Sabrisizlikten hafif depresyon belirtileli gösterir oldular.Gel anteremana şöyle 2 şut 1 orta yap da neşemiz yerine gelsin be ya...

Sabri yaşıyor mu?? haberi olan varsa bir yazsın rica ediyorum.

Adama 3 hafta dediler. 2 ay geçti ve antrenman da var ne de ortalıkta kulüp haberlerinde de adı yok ilginç.

Böyle sağlık ekibinin allah belasını versin,ne diyeyim.Sabri hakkında bilgi bile girmiyorlar artık,allahın cezaları.Özhan'dan kurtulduk,bunlar kaldı.

Tedavisine sağlık merkezinde devam edilse antrenman raporlarında yazardı.Burdan benim çıkardığım sonuç; ya evinde yatıyor, ya da yurt dışında tedavi görüyor. GSTV'de adı geçmiyor. Güya kulüple ilgili haber verecekler. Resmi sitede ne yazıyorsa onu söylüyorlar . Araştırmacılık diye bişey yok ki adamlarda. Merak da etmiyorlar demek ki. Enteresan.

Sabri yaşıyor mu?? haberi olan varsa bir yazsın rica ediyorum.

Adama 3 hafta dediler. 2 ay geçti ve antrenman da var ne de ortalıkta kulüp haberlerinde de adı yok ilginç.

Okmeydanı SSK da gördüm vezneye para yatırıyordu. Konuştum kulüp doktorlarına güvenmiyorum buranın ortopedistini önerdiler dedi:D

3 hafta dedilerse daha 1 ayı vardır kafadan koşulara başlaması için. Bizim sağlık kurulu en az 2 ile 3 ay sapıyor tahminlerinde...

ne zaman geri dönecek ??? Saglik Ekibi Istifa!!! önümüzdeki macta Saglik Ekibi Istifa diye tezahurat yapilsa olmazmi sesimizi nasil duyuracagiz!

Vaayyyyy gözlerim yaşardı... Nerdeyse pas atarken bile tepki gören Sabri'mizi özlediniz demek.. :) Gözlerim doldu.. :)

Galatasaray'ın en sevdiğim futbolcularundandır Sabri .. Ama ''herzaman'' sevdiğim saydığım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt