#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Eskisi kadar bindirim yapmadi, iyiydi ama cok degil.

Sabri :D

Sabri helal olsun.

U.Uçar biraz örnek al lan.

Sabri hayatının topunu oynuyor bu sezon

Mükemmel oynadı ya G.Gönüll ..... yesin Sabri.

Helal olsun sana Sabri, cogu arkadasimi hayal kirikligina ugrattigin için.

Pas hatası yapmıyor. Yeri geldiğinde derin atıyor, gerektiğinede çizgiye paralel çok sıkıştı mı aşırtma. Ama topları şişirmiyor hata yapmıyor. Top kaybı zaten çok az. Bindirmelerine değinmeye gerek yok. Yokluğunda anlata anlata dilimde tüy bitmişti. Yaptığı boş koşuların ne kadar yararlı olduğunu herkes görmeye başladı sonunda.

kaptanlıktan mıdır nedir dün akşam sahada futbol oynayan melek gibiydi nazar değmesin

İnşalla bunu gönderirler ya.Nefret ediyorum bu adamdan.

Yahu bir vurursun olmaz, ikiyi vurursun olmaz hadi üçü de vurusun o da olmassa vazgeçersin bu sevdadan.Bu ne yahu, her top dağa taşa.

sabri senin yaşından beri A takımda. bu kadar sene bu şutlar ve ortalar gelişmediyse, daha da gelişmez. kanser etti beni 5 senedir, ömrümden ömür çaldı

Sabriyi büyük bir miktara satabilmek icin, sag acik oynamasi gerek devamli:D

Haa tabi önce orta acmasini bi ögrensin ama:D

Biraz geçmişe gideyim dedim de neler demişiz çocuğa be.Valla roman olur bu Sabri topiğinden.:)

Bu sene buyuk bir cıkış icerisinde sag bekten takıma öyle bir enerji sinerji ne var ne yok butun jileri katıyor işte masallah:)

Arda kaptanken gol atanların omzuna o çıkardı bu maçta gol atanların omzuna Sabri çıktı :D

Dün kusursuz oynadı nerdeyse. Arkaya yaslan ve Sabri-Keita ikilisine izle maç boyu; yanına da nevalini al....

Ohh keyif budur arkadaş :D

Sabri helal olsun.

U.Uçar biraz örnek al lan.

Uğur sakatlanana kadar takımın bankosuydu Çok çabuk sildiniz Uğur´u Daha öncede Sabri´yi silip Uğur Uğur diye bağırmıştık(Bende dahil) gördük sonucu Yahu adam dizinden ameliyat olmuş kardeşim kolay mı ? ki Bjk maçı dışındada düzelme vardı çocukta Neyse konu Sabri

Uğur sakatlanana kadar takımın bankosuydu Çok çabuk sildiniz Uğur´u Daha öncede Sabri´yi silip Uğur Uğur diye bağırmıştık(Bende dahil) gördük sonucu Yahu adam dizinden ameliyat olmuş kardeşim kolay mı ? ki Bjk maçı dışındada düzelme vardı çocukta Neyse konu Sabri

:icon_twisted:

Savunması beter diyorlar Sabri'ye. İsterse her atak onun kanadından gelsin ama Uğur oynamasın. Tek kelime ile berbat. Kaldı ki Keita'yı da bozuyor. Sabri olunca Keita daha iyi. İnşallah rotasyon ve sakatlık haricinde Uğur birdaha oynamaz. Savunması iyi. Hucumda desen hiçbir varlığı yok.

Savunması beter diyorlar Sabri'ye. İsterse her atak onun kanadından gelsin ama Uğur oynamasın. Tek kelime ile berbat. Kaldı ki Keita'yı da bozuyor. Sabri olunca Keita daha iyi. İnşallah rotasyon ve sakatlık haricinde Uğur birdaha oynamaz. Savunması iyi. Hucumda desen hiçbir varlığı yok.

Uğur´un hücum yönüde savunma yönü kadar iyidir Kalli döneminde bir hatırla hücumda olan etkinliğini Bunu kazanması için zaman azım Uğur´un geçirdiği sakatlık bu sezon Kewell´ın yada Baros´un geçirdiği gibi bir sakatlık değil dizinden ameliyat oldu çocuk kendisi söyledi futbol hayatım bitiyordu diye Biraz anlayış ve sabır lütfen Yetenek olarakta Sabri´den yetenekli bir oyuncu Sabri´nin Uğurdan artısı kondisyonu , enerjisi

Uğur'un problemi sakatlık değil bence.Sene başında çok daha iyiydi kendisi sonradan bu kadar rezalet oynamaya başladı.Ben Sabri'yi en çok eleştirenlerden biriydim,hala da eksikleri olduğunu düşünüyorum ama Uğur'un yanında Dani Alves'den farksız kalıyor. :)

yerli dani :D

Ya valla he Onur Ince herkese vefa dersi verirken Ugur'a utanmadan salliyor iyice abisi Paul'a benzedi :idea:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt