#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ugur uçar'a zaman teninmali,çocugun futbol hayati bitiyordu.

Uğur sakatlanana kadar takımın bankosuydu Çok çabuk sildiniz Uğur´u Daha öncede Sabri´yi silip Uğur Uğur diye bağırmıştık(Bende dahil) gördük sonucu Yahu adam dizinden ameliyat olmuş kardeşim kolay mı ? ki Bjk maçı dışındada düzelme vardı çocukta Neyse konu Sabri

Ben beğenmiyordum kardeşim hiç bir zaman bek dediğin Sabri gibi olmalı.

Ayrıca o lafımla silmiş mi oluyorum ulan ne adamsın sen Okan'ya sen git Giovan'iyi izle.

Mesele Uğur'un iyiliği değil, Sabri'nin mükemmelliği. Böyle oynayan, bu kadar bindiren beki kolay kolay kimse kesemez. Rijkaard'ın en banko adamıdır belki de. Uğur gibi de yedeğin var. O da ayrı bir koz...

Mesele Uğur'un iyiliği değil, Sabri'nin mükemmelliği. Böyle oynayan, bu kadar bindiren beki kolay kolay kimse kesemez. Rijkaard'ın en banko adamıdır belki de. Uğur gibi de yedeğin var. O da ayrı bir koz...

Ben de zaten örnek al demişim.Uğur'a bi sallama yok yani.Arkadaşın derdi başka;)

Ben beğenmiyordum kardeşim hiç bir zaman bek dediğin Sabri gibi olmalı.

Ayrıca o lafımla silmiş mi oluyorum ulan ne adamsın sen Okan'ya sen git Giovan'iyi izle.

Gio´da görüşüm aynı yetenekli bir oyuncu ama dünyanın en iyi oyuncularından biri olamaz Sadece ben Ronaldinho ve Messi karışımı stil demiştim dikkat edersen onlar ayarında demedim Yanlış anlaşılma oldu

Neyse konuya gelirsek benim derdim başka falan değil arkadaşım

"Uğur Uçar örnek al lan" ne demek ? Senin gibi elit üyeliğe aday biri daha kibar bir cümle kurabilir alt yapımızdan çıkmış bir futbolcu için

Gio´da görüşüm aynı yetenekli bir oyuncu ama dünyanın en iyi oyuncularından biri olamaz Sadece ben Ronaldinho ve Messi karışımı stil demiştim dikkat edersen onlar ayarında demedim Yanlış anlaşılma oldu

Neyse konuya gelirsek benim derdim başka falan değil arkadaşım

"Uğur Uçar örnek al lan" ne demek ? Senin gibi elit üyeliğe aday biri daha kibar bir cümle kurabilir alt yapımızdan çıkmış bir futbolcu için

Bunu bana söyleyen daha önce Gio'ya cacık olmaz, balon felan demiş enteresan :rolleyes:

Kaldı ki bende hakaret yok.

Bunu bana söyleyen daha önce Gio'ya cacık olmaz, balon felan demiş enteresan :rolleyes:

Lanlı lunlu konuşmadım ama Neyse bu konu burada kapansın uzatmanın anlamı yok Uğur Uçar takımda en çok değer verdiğim , sevdiğim oyunculardan biri olduğu için cevap verme gereği duydum sanırım

Lanlı lunlu konuşmadım ama Neyse bu konu burada kapansın uzatmanın anlamı yok Uğur Uçar takımda en çok değer verdiğim , sevdiğim oyunculardan biri olduğu için cevap verme gereği duydum sanırım

Ya işine bak sen Okan varsa bir sıkıntın raporlarsın ;)

Anlayan beri gelsin.

Kendi yaptığın işi söyleme bana diyorum :D Linderoth'a Lincoln'e laf ettirmiyorsun.

Tabi ettirmem sadece Ugur'a saydirirken aceleci oluyo millet onu diyorum adam 2 senedir sakatti nerdeyse, ayrica cabaliyor yan gelip yatmiyor. Biraz bunu da dusun agha.

Tabi ettirmem sadece Ugur'a saydirirken aceleci oluyo millet onu diyorum adam 2 senedir sakatti nerdeyse, ayrica cabaliyor yan gelip yatmiyor. Biraz bunu da dusun agha.

Sabri de yan gelip yatmıyordu ama yemediği laf kalmıyordu. Adil olalım üstad. İkisi de yanlış:)

Ben zaten laf etmedim ki.Laf etsem S.Serhat Türkel'in yaptığını yaparım.

Uğura laf yok Uğur Tr'nin en iyi sağ bekidir.Sabri'den sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt