#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'nin futboluna diyeceğim bir şey yok adam yeniden doğdu laf yok benim tek derdim bizim sabri orta açtığı zaman o orta mutlaka rakip defansın kafasına çarpıp korner olmak zorunda mı :) yani biraz yüksek be kardeşim, biraz yüksek aç ortayı 5 orta açsa 4'ünü ön direkteki adam karşılıyor deliriyorum izlerken.

Sabri'nin israrla yaptigi sacmaliklar milleti cildirtiyodu aga, yoksa caliskanligina laf yok

Uğur için de aynısı geçerli. Ben de çok severim Uğur'u ve arkasındayım ama aldığı her topu kaybetmesine sinirleniyordum mesela. Ama ne yapılırsa yapılsın oyunucunun iyi niyetinden şüphe edilmiyorsa ağır eleştri yapmamak lazım. Sabri bunların en ağırını yaşamıştır takdir edersin ki. Bunlar olmasın diyorum ben. Oyuncu üzerinde gereksiz baskı oluyor. Uğur'un kötü oyunlarında bunun da etkisi vardır kesinlikle.

Efendi uyelere her zaman eyvallah.

B_3c4c66beaf0386ce73e44d402221d4cd.jpg

:bgking1:

Zibidi Gonzales. Şaka maka Frank R. adam etti Sabriyi :D Son bi hamle kaldı . Bide şut çekebilse:D Kale arkalarında fenerlimı görüyo napıyo onlaramı nişanlıyo topu. Bi garip şut çekiyo. Top bide 64934938493 metre yukardan gidiyor . Sabrideki hareket şu : ahh beee tühh eller saclarda ; az daha giriyordu haaaaa:D:D:D

Kaptan maça çıkınca daha bi hırslanmış :D

Bu kadar kusursuz yuvarlak bir kafa hayatimda gormemistim.

Sabri-Sar%FDogluB.jpg

Sabri Nisan ayinda evleniyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt