#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

yok abi bu adamdan futbollcu filan fistan olmaz adam bir kere orta yapmasini billmiyo ortayi gectim sut cekemiyo hadi sutuda gectim en azindan bir macta 10 15 kere pozisyonunu kaybediyor

Sabri gibi bir oyuncu hala takımımızda nasıl oynuyor!! gerçekten akıl almaz bir durum. Rijkaard adam etti dedik ama bahar geldi yine açıldı bizim kabak çiçeği

sabriyi alvesle fln kıyaslayacak kadar kafayı yemedim ama; sabride hırs ve sahaya verdiği full mücadele ve alternatifi pek olmaması takımda tutuyor şimdilik. uğur uçarı söylemeyin kaç maç denendi tamam şansız çok sakatlandı ama ayakta duramıyordu emre güngör bile sağda daha iyi

Sabri köyüne gidip yaylalarda kondisyon ve moral depolarsa belki kendine gelir.

Adamın 1 senelik performansını 1 maçta hiçe saydılar helal olsun

Sabri özellikle bu sezon çok iyi, bir maçla adam asmaca oynamayın cidden.

ya allahim ya abi bu nasil bir dusunce bu nasil bir goruski bir macta kotu oynadi diye futbolcu degil diyorsunuz bu nasil anlayis iki mac daha boyle oynarsa anasina mi kufur edeceksiniz yoksa nisanlisina mi cok merak ediyorum

Arda ıslıklanınca üzerine mi alınıyor ne alışıktı malum geçmişte. :p

Sakatlık sonrası toparlanmasının bu kadar uzun süreceğini düşünmüyordum neyse en azından toparlanır bir an önce inşallah.

Bu forumun yarısı skor taraftarı.

Bu sene Sabri çok toparladı kendini ona gelene kadar kimler var bu takımda

Damat Sabri'ye kutlama!

20 Nisan 2010 Salı * 13:45

Galatasaray takımı oyuncuları ve teknik heyeti, bugün dünya evine girecek olan Sabri Sarıoğlu'nu kutladı.

Galatasaray takımı oyuncuları ve teknik heyeti, bugün dünya evine girecek olan Sabri Sarıoğlu'nu kutladı.

Çalışma sona erdikten sonra oyuncuları saha içine toplayan ve Sabri'yi sarılarak yanına alan teknik direktör Frank Rijkaard, Galatasaray Adası'nda bu akşam yapılacak düğünle evlenecek olan Sabri'yle ilgili bir konuşma yaptı ve ardından takım arkadaşları oyuncuyu havaya atarak mutlu gününde kutlama gerçekleştirdi.

Diğer yandan, Ülker Ayın Golü Yarışmasında mayıs ayının en iyi golü olarak Abdel Kader Keita'nın Ankaragücü'ne attığı golü seçen isimlerden 8 talihli, sarı-kırmızılı takımın antrenmanını izledi. Talihlilerden Muhammed Bay, bu arada Keita'dan imzalı futbol topu aldı.

Ayrıca, GS Mobile tarafından gerçekleştirilen organizasyonla da sarı-kırmızılı futbolcular Lucas Neill ile Elano Blumer'e Blackbery Storm marka cep telefonları hediye edildi.

Öte yandan, Galatasaray takımının antrenmanını, Harry Kewell'la röportaj yapmak üzere Avustralya'dan gelen Kanal 9 televizyonundan bir ekip de izledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Sabri'nin bu sezon kötü oynadığı maç sayısı 5'i geçmez. Aklımda 3 tane var. İki de avans verdim.

Sabri ve Arda olmasa Galatasaray hiç bir maçı kazanamaz. Bence Sabri ve Arda önümüzdeki Bursa maçını boykot etsin. Rijkaard'ı kahraman yapmak için çabalamanın bir faydası yok takıma.

Rijkaard ruhsuz evlatları ile kazansın bakalım maçı. Galatasaray ruhunu yaşatan futbolcuların dışlanması ne demekmiş görülsün. FB'nin milyonluk yerli yabancı transferlerle kabus gibi geçirdiği 10 yıllık başarısız dönemleri örnek alan bir yönetim var!

Elveda mücadeleci Galatasaray ruhu, hoşgeldin sahada kasılan yabancı yıldızlar takımı!

Sabri ve Arda olmasa Galatasaray hiç bir maçı kazanamaz. Bence Sabri ve Arda önümüzdeki Bursa maçını boykot etsin. Rijkaard'ı kahraman yapmak için çabalamanın bir faydası yok takıma.

Rijkaard ruhsuz evlatları ile kazansın bakalım maçı. Galatasaray ruhunu yaşatan futbolcuların dışlanması ne demekmiş görülsün. FB'nin milyonluk yerli yabancı transferlerle kabus gibi geçirdiği 10 yıllık başarısız dönemleri örnek alan bir yönetim var!

Elveda mücadeleci Galatasaray ruhu, hoşgeldin sahada kasılan yabancı yıldızlar takımı!

evet acayip ruhsuz bu yabancılar

Milan Baros: hiç hırs falan yok, sarı kartları hırsından çıldırırken değil, hep faul yaparken alıyor zaten

Neill: ne pasif adam öyle, Makakula höt deyince pustu kaldı, çok ayıp

Keita: hiç hırs yapmaz, rakip isterse ayağını kırsın cevap vermez, öyle mülayim bir adam.

Gio: hırs nedir bilmez, zaten 50 metrelik driblingleri tevazu ile atıyor

evet acayip ruhsuz bu yabancılar

Milan Baros: hiç hırs falan yok, sarı kartları hırsından çıldırırken değil, hep faul yaparken alıyor zaten

Neill: ne pasif adam öyle, Makakula höt deyince pustu kaldı, çok ayıp

Keita: hiç hırs yapmaz, rakip isterse ayağını kırsın cevap vermez, öyle mülayim bir adam.

Gio: hırs nedir bilmez, zaten 50 metrelik driblingleri tevazu ile atıyor

Baros ve Kewelle laf yok onlar kendilerini fazlasıyla ispat ettiler. Neill ve Keita çok olumlu transferler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt