#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

İnci devreye girmiş beyler.Sabri Fransa yolcusu.:D%65 oy almış.:asd:

Quaresma vs Sabri

Stoch vs Sabri

Hodri Meydan!

Chamakh soldan soldan bindirdi kaç kere ham yaptı da, Quaresma ham yapsın.

Chamakh soldan soldan bindirdi kaç kere ham yaptı da, Quaresma ham yapsın.

Of be sercan muhabbetini sevdim arkadaş tartışmasını biliyorsun,azmanlar gibi saldırmıyorsun.

Ama bana söyle bu Sabri yi gerçekten beğeniyor musun.

Yoksa beğenmek zorunda mısın

bu cevaba göre futbol bilgini ölçüceğim arkadaşım:)

Of be sercan muhabbetini sevdim arkadaş tartışmasını biliyorsun,azmanlar gibi saldırmıyorsun.

Ama bana söyle bu Sabri yi gerçekten beğeniyor musun.

Yoksa beğenmek zorunda mısın

bu cevaba göre futbol bilgini ölçüceğim arkadaşım:)

Hep belirttim anlamadın. :) Şuan Galatasaray'lı herkes Sabri'yi beğenmek zorunda.

Bende bunu hazmedemiyorum diyorum.

Eğer büyük başarılar sağlamak zorundaysak,mevkilerimizi hepsi kusursuz olmalı hele ki bu sağ bekse.

Koskoca Galatasaray bize iyi bir sağ bek vaad edemiyorsa durum vahim.

Unutma 'bir zincirin gücü en zayıf halkası kadardır'

Bende bunu hazmedemiyorum diyorum.

Eğer büyük başarılar sağlamak zorundaysak,mevkilerimizi hepsi kusursuz olmalı hele ki bu sağ bekse.

Koskoca Galatasaray bize iyi bir sağ bek vaad edemiyorsa durum vahim.

Unutma 'bir zincirin gücü en zayıf halkası kadardır'

Doğru düşünüyor olabilirsin ama, şuan ki durumda sağ beke yabancı transfer imkansız.

[video=youtube;j-Rq28s5TZk]https://www.youtube.com/watch?v=j-Rq28s5TZk[/video]

Keita'nın gidişi Sabri için de kötü oldu.

Bizim son 7 yılımız sürekli Sabriyi izlemekle geçti ve Sabri her teknik adamın vazgeçilmezi oldu. Bu sene rijkaardla kendini çok iyi geliştirdi. Keitayla muhteşem uyumluydu. Orta konusunda da dikakt ettiniz bilmiyorum ama artık eskisi gibi kötü değil. Gelecek sezon takım vazgeçilmezi yine Sabri olucaktır. İnşallah sakatlık gibi bir durumla karşılaşmaz.

Şaka değil gerçek

Galatasaray'ın en agresif oyuncuları arasında gösterilen Sabri Sarıoğlu, profesyonel kariyerinde çıktığı 291 resim maçta da kırmızı kart görmeyerek saha içindeki imajına ters bir görüntü çizdi. Hakan Balta da oynadığı 214 karşılaşmada kızarmadı.

Sabri Sarıoğlu... Son yıllarda Türk futbolunda en çok tartışılan isimlerden biri. Özellikle saha içindeki agresifliği ve hakemlerle olan sert diyaloglarıyla gündeme gelen başarılı oyuncunun ilginç bir istatistiği var. Sabri, bu imajına rağmen oynadığı 291 resmi maçta da hiç kırmızı kart görmeyerek ilginç bir istatistiğe imza attı.

Son dönemde sakin

Milli oyuncu, özellikle yönetimin uyarısıyla geçtiğimiz sezon daha sakin bir görüntü çizmişti. Cim Bom’da benzer istatistiğe sahip bir diğer isim de Hakan Balta. Her zaman sakinliğini korumayı başaran Hakan, kariyerindeki 214 mücadelede de oyundan atılmadı. Faal futbolcular içinde, bu alanda rekoru elinde bulunduran oyuncu ise Celalettin Koçak. Geçtiğimiz sezon Diyarbakırspor forması giyen Celalettin, 301 resmi maçta da kırmızı kart görmedi.

Madalyonun bir de diğer tarafı var. Süper Lig’in sakin isimleri arasında gösterilen oyunculardan Yusuf Şimşek ve Arda Turan üç defa, Semih ve Alex ise ikişer kez kırmızı kart gördüler.

Olay adam Lincoln

Ancak ortalamaya bakacak olursak, rekor Cassio Lincoln’de. Galatasaray’da forma giydiği iki sezonda gündemden hiç düşmeyen Brezilyalı oyuncu, bu süreçte 67 resmi maça çıkarken tam üç defa oyundan atıldı.

Bu gün 26 oldu Sabri... Vay anasini, bu formayi ilk giydigin günü, deli gibi oraya buraya ilk kosusturmaya basladigin günü hatirliyorum be Sabri. Ama hala ayni Sabri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt