Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Hırsıyla, enerjisiyle bi şeyler yapmaya çalışıyo ama yetmez
Hırsıyla, enerjisiyle bi şeyler yapmaya çalışıyo ama yetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın Sabri ye güveni yok bir kaç pozisyon Eboue pas atmadı dedim neden atmıyorlar bir şans daha verin ama yok ne zaman atsalar pozisyonlar öldü.
Ona güven olmadığı için kanat hücumu Eboue ile boş kalıyor Eboue orda Hamite güveniyor ve onunla daha iyi anlaşıyor Hamitin tecrübesi daha fazla olduğu için Gençler maçında Eboue -Hamit çok iyi bir ikili oluşturmuştu ama Sabri ile olmuyor.
Bence orda birde Amrabat denenmeli Eboue ile belki verimli olabilir.
Amrabat'da da iq problemi var. Riera tam pas atıcakken koşusunu kesiyor falan. Sağ kanatta da oynayamaz. Dikkatli izlerseniz Amrabat çok rahat alabileceği topları kendi hatası yüzünden kaptırıyor.
maç içerisinde selçuk un sabriye fırça attığı bölümün video swf vs. bulabilecek biri alıntılasın
içimin yağları eridi resmen,futbol zeka işidir istediği kadar gs taraftarı olsun bu adam 20 yaşında neyse daha kötüye giderek devam ediyor,azalarak biteceğine çoğalarak başımıza kaptan oldu
millette ağzına sakız etmiş yok dalga geçiliyor ondan bu hale geldi vs..
ya bi geçin onu. sırf tipi ofsayt diye sabri ile dalga geçilmiyor adam bildiğin maskot,hem saha içinde hem saha dışında.
çoğunuzun haberi yoktur yazayım bu adam kaptan iken geçen yıl real maçı öncesi hamit ziyarete geldi takımı, bu kaptan adamın ayaklarına kapanır gibi aman abi elini öpeyim türk filmlerinde ezikler gibi eline yapıştı hamit in hamit öptürtmedi eli
Gs kaptanı böyle şebeklikler yapmamalı, bin tane örnek var daha böyle.Saha içindeki rezil oyununu saçma sapan etrafa koşuşturup pres yaptığını sanmasını, şut özürlü olmasına rağmen ısrarla şut atmasını, şu takımda korner kullanacak son isim olmasına rağmen gidip korner atmasını aklım almıyor.
Çok umudum vardı sezon başı sözleşmesi bitince şutlarlar diye olmadı lanet olsun Terimin altyapı sevdasına.
Aldığı parada kemiksiz 1,25 milyon $:SS:
Orayı bende izleyemedim. Daha doğrusu maçı izlerken gözümden kaçmış. 2. yarı olduğundan eminim de.
Burada paylaşamayız bulsak da (ligtv görüntüsü paylaşmak yasak) ama merak ettim hangi dakika civarında oldu bu olay?
Ne alaka?
Çokta önemli bir şey değilmiş gibi..![]()