#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Amrabat gibi nasil futbolcu oldugu belli degil :/

Zamaninda Ribery gelmisti, ve Sabri de ozaman lar iste yeni isler yapiyordu.

Fenerli abi ye demistim, bu Ribery bir gün 30 Milyondan fazla degeri olacak € tabiki. Oda dediki, yok hic birsey olmaz, sabri ondan daha yetenekli :/

Hakan Balta v2.

bazı arkadaşlar galatasaray futbolcularından bahsettiklerini unutmuş neredeyse hakaret edecekler...

Sabri bizdendir candir ama takim inanilmaz kalite kazandikdan sonra malesef ne kadar yetersizligi ortaya cikiyor oyun zekasi olarak. neyse fazla üstüne gitmekde istemiyorum acikcasi sonucda evladimiz :D bordeux macindaki golü ile ömrün sonuna kadar kredisi var bende sabrinin :b5:

iyi yedek isde.

Sabri Sarioglu ‏@sbrymr

Jr. Sabri & Jr. Dany

BGoRyEQCMAEqvco.jpg:large

Sabri gibi bir rotasyon oyuncusundan çok memnunum..o da takımın sağ beki olarak değil de rotasyonun önemli parçalarından biri görmeye alışmış gözüküyor..yaş olarak futbolunun olgun dönemine yaklaştığı şu yıllarda Sabri'den joker oyuncu olarak maksimum performans alıyoruz bence..

Eboeu'nin Afrika'dan gelip kötü performans gösterdiği dönem de sağ bekti hiç sırıtmadı,Hamit'in kötü başladığı ve sakatlanıp çıktığı Kayseri maçında çok iyi oynadı..Haftaya Selçuk'un yokluğunda Hamit ortaya çekilip Sabri oynayabilir,her an takıma katkı vermeye hazır görüntüsünü beğeniyorum Sabri'nin.

Saygı hakediyor.

sirf sampiyonluk kutlamasi icin bile takimda tutulmali reyyyyyyyizzzzzzzz :ayatollah:

Geçen sene inanılmaz kötüydü,sahada görmeye bile tahammül edemiyordum,o derece.Ama bu sene hatırı sayılır miktarda toparladı,rotasyonda işe yarıyor.Futbolu bırakasıya kadar oynar,sıkıntı yok,piyasada da zaten Gökhan Gönül dışında,elle tutulur,gümbür gümbür oynayan yerli sağ bekte yok.

maçta delirttin. 2.golde saçma sapan pas verdin. gol oldu ama hakame stajyer hakem dedigin için bu haftalik sana sallamicam.:yenieek:

sezon sonu git gözünü sevem sabri reyis :sad007:

Şu adamı gönderin takımdan Allah aşkına ya cidden nefret ediyorum sadece yeteneksiz değil aynı zamanda kafasını da kullanamıyor. 3 e 2 pozisyonda topu nereye attı kaç tane top kaybetti pas hatası yaptı göndersinler takımdan artık günah yani verilen paralara.

sabri bir aciyorum bir kiyamiyorum ama harbi sen futbolcu degil hasansas & umitdavala ekibine katil ve yedek antrenor ol .. Yada basin sozcusu .. Kardes senin actigin ortayi Drogba alem etti galem etti dokundu da gol oldu o top baska sina geledi direk auttttt

Bir de spiker gol de Sabri'nin payı çok büyük demez miiiii........Ooofffff offff....

Ugur Ucar (sakatliktan sonraki hali ) bundan daha mi kötüydü yolladik ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt