#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

ydy8y6et.jpg

[video=youtube;rYJVE_3R4mA]https://www.youtube.com/watch?v=rYJVE_3R4mA[/video]

Biri gelsin bana aciklasin bu yedigimiz ücüncü golü. Sabri orada ne yapiyor ? Nereye basiyor ? Adamin etrafinda zaten 2 tane Galatasarayli. Biri depar yolunu kapiyor, digeri Kaleci ve arkasindaki oyuncuya pas yolunu kapatiyor. Simdi Sabri tam olarak nerde, ve orda ne yapiyor...

1. Zaten bir takim arkadasinin kapattigi Bölgeye hareketlenip, gereksiz bir is yapiyor.

2. O gereksiz isi yapmak icin kanadinda bom bos depar atan rakibini yalniz birakiyor.

3. Hadi diyelim böyle bir ise kalkistin. Orada kapatabilecegin bir tane kritik bölge var.

3.1 Ortasahada top alabilecek 2 tane Rakip oyuncu var, ikiside yana yana nerdeyse, kisa mesafeden oranin pas yoluna gir. Adam pasi atamadigi ve döndügü an, 4 tane savunmaciyi, 5 tane hücumcu ile kusatmis olursun.

4. Sabri orda gidip restmen gidip rakibin gölgesine pres uyguluyor. Hic bir adamin olmadigi bölgeyi müdafah edip, Buna "shadowfense" (Shaddow defense) diyebiliriz. Bunu anca taktik anlayisi olmayan, yada adam gibi defans yapmak istemeyen oyuncular uygular. 10 Sene Galatasaray´da oynayip bunu eger ögrenemediysen yazik günah derim verilen emeklere.

5.Hepsini gectim, Allah askina rakibin 15 metre ötesine pres mi yapilir.

Sonuc olarak cok basit bir gol yiyoruz. Bu sadece bir tane misal, bunlari Sabri yillardir yapiyor,hic bir gelisme yok ve sonunda olan takima oluyor. Defense wins championchips. Saglam Takim, saglam defanstan cikar.

Galatasaray kulübüne hiç yakışmayan bir oyuncu herşeyle ama en uzun sure takimde kalan oyuncu nasıl birsey görüyorlar teknik direktörleri bu adamdan anlamış değilim ne fizik ne güç ne beyin var sadece koşuyor adam

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta

taraftara 3 lü çektirip amigoluk yaparak götürüyor milyon euroları daha ne olsun :D

O değil de biz ne kadar konuşursak konuşalım, adam Drogba ve Snejder e gol attırdı :D

Arkadaş bu adam hiç bir şekilde formamızı hak etmiyor. Büyük işler yapmasını zaten beklemiyoruz doğal olarak ama detaylarda bari faydalı olsun diyoruz yok her detayda başarız insanı futbol izlemekten soğutuyor, takımıda düşüyor üstelik.

tipik sabri işte alıştım bari kaptanlığı meşgul etmese Selçuk'u daimi kaptan yapın kardeşim.

sabri'den beklentiniz olmasin eboue'nin cok kötü oldugu TT Arena maclarinda oyuna girer ve öyle oynar ki herkes ayakta alkislar. sabri gazla calisan bir oyuncu

Valla soyle soyleyeyim; Eboue'den suan daha iyi sagbekte, hucumda/defansta

Emekçi futbolcudur. Gönderilsin diyenler rüyaya yatsın orda görürler anca gönderildiğini. Bu adamdan beklenti sabittir oyuna girer enerjisiyle birşeyler yapmaya çalışır verim alınır ve tekrar kulübeye çekilir. Bu kadar.

30 yasındasın be adam,ne top tutuyosun,ne orta acıyosun,ne pas veriyosun,insan hicmi bisey ögrenmez yıllardan,a be adam...

Niye taca bırakmadın o topu :/

Yetenekleri kısıtlı ama hiç değilse H.Balta vasıfsızı gibi gamsız,ruhsuz biri değil.

Elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışıyor. Yapabildiği bu ben onun mücadelesine saygı duyuyorum.

Hamit ve hakan balta gibi adamlar takımda bulunacagına Sabri gibi isimler yedek klübesinde beklesin razıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt