#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Kazımı yedeğe alsak daha iyi olmazmı sence ? :)

Dusunmesem olur derdim ama dusununce bence olmaz.Kazim bence cok kotu futbolcu Eboueye gerekli paslari atamiyor kosuyoluna ama bir ise yariyor en azindan kosu yolunu aciyor.Sabri bence bunu yapamaz sikistirir Eboueyi kanadinda verimi duser.Bence sag kanat tam Hamitlik simdi.Hem iceri kateder hem Ebuoeyle ikili oynar surekli felc olur rakibin solu.Keske gelse.

389913_267268386664683_177740298950826_740649_224844010_n.jpg

:lol:

adam amigo gibi tribunde.. cok icten seviniyor..

Amigoluk yapsin daha iyi , futbol bilgisi ve becerisi 0 Ayhaninda öyle , misal Ayhan'da hic dikkat ettiniz mi ? ayda yilda kalenin önünde duruyor ve Elmander olmadik yerden sut cekiyor halbuki Ayhana verse pas kalenin 2 metre önünde bom bos duruyor ama Elmander topu outa cekiyor. Ayhan alkisliyor , sebebide kendine güveni ve hirsi yok. 2 metreden gol atamam diye cekiniyor. bu tip futbolculari iyi bilirim bizim takimdada vardi böyleleri. top oynamaktan cekinirler korkarlar resmen hata yapacam diye top geldimi hemen yandakilere verirler

tek kisilik Baraja takilan Sabri

[video=youtube;XGnoYm_Xtbk]https://www.youtube.com/watch?v=XGnoYm_Xtbk[/video]

Amigoluk yapsin daha iyi , futbol bilgisi ve becerisi 0 Ayhaninda öyle , misal Ayhan'da hic dikkat ettiniz mi ? ayda yilda kalenin önünde duruyor ve Elmander olmadik yerden sut cekiyor halbuki Ayhana verse pas kalenin 2 metre önünde bom bos duruyor ama Elmander topu outa cekiyor. Ayhan alkisliyor , sebebide kendine güveni ve hirsi yok. 2 metreden gol atamam diye cekiniyor. bu tip futbolculari iyi bilirim bizim takimdada vardi böyleleri. top oynamaktan cekinirler korkarlar resmen hata yapacam diye top geldimi hemen yandakilere verirler

pffffffft ayhanin futbol bilgisi ve becerisi 0 diyenin futbol bilgisi -200 falandir heralde bu timid yorumu da yasiniza hurmetten yapiyorum sayin aphim

birde bu videoya dikkat özelikle son saniyeler kaleye cekmeye calisiyor. ulan bari normal isinma hareketi yap beceremiyorsan

[video=youtube;HPftA3CXJwo]https://www.youtube.com/watch?v=HPftA3CXJwo&feature=player_embedded[/video]

pffffffft ayhanin futbol bilgisi ve becerisi 0 diyenin futbol bilgisi -200 falandir heralde bu timid yorumu da yasiniza hurmetten yapiyorum sayin aphim

benim futbol bilgim iyi, asil senden simdi iyice süphelenndim. futbol ile aran hic yok gibi. Ayhana futbolcu diyene ben birsey demem artik

Sabri ile dalga geçme şenlikleri vol 233525.

Yapmayın beyler Sabri bizim canımız.

Galatasaray'ın oyuncusu Sabri. Dikkatinizi çekerim.

Cayri Cund o sacma mesaja ne zaman like alacak Fan Clup üyelerinden diye bekledim aha biri verdi bile.

sabriyi gerçekten çok seviyorum futbol yeterliliği tabiki tartışılır özellikle Eboue varken ve sağ açığada bi transfer yapılırsa eğer tabiki yedek kalmasından başka bişey düşünülemez ama bu kadar eleştiriyi dalga geçilmeyi vs hakeden bi adam da kesinlikle değildir sabri candır can :)

benim futbol bilgim iyi, asil senden simdi iyice süphelenndim. futbol ile aran hic yok gibi. Ayhana futbolcu diyene ben birsey demem artik

ayhani elestirdigin seye bakilirsa senin yok, adam golluk pozisyona girmis pas alamamis adami futbol bilgisi yok diye elestiriyorsun bence futbol forumu degil MANAV forumunda kendini var et [saygilarimla]

ayhana gelince son 2 senede mustafa ve barışla partner olduğu için oda saçmalamaktan başka bişey yapamadı ... Ayhan bu ülkenin yetiştirdiği en iyi türk orta sahalardandır bence acık ve net artık miyadını doldurdu o ayrı ama özellikle gerets döneminde nasıl parladığını takımın şampiyonlugunda ne denli bi rol oynadıgını unutmak vefasızlık olur ...

hayri sen anlamiyormusun anlayamiyormusun, sadece o pozisyon icin degil Ayhan bizde olali ne yapmis ben ona bakarim. kac golü var kac assisti var kac ara pasi var kac kere defansda gol yememizi önledi. bütün bu saydiklarimda sinifda kalmistir ayhan. Ayhan sadece al gülüm ver gülüm oynuyor servet le bilmem neyle. neyse ayhan konusu Sabri bölümünde uzamasin

Antremanın bi bölümüne katılmış. Heyecan yaptım bak çabuk dön reyiizzzz

Evet 10 yıldır sırasıyla bize gelen, Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Kalli, Gerets, Skibbe, Rijkaard, Hagi, Fatih Terim gibi teknik adamlar da futboldan anlamıyor.

Sabrinin sakatligi ne durumda acaba?

insallah eboue den biseler kapmissindir koc

eboue bu hafta samsunda oynarsa diğer hafta yetişir mi acaba lige

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt