#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol tabi ki de tek tek isimlere bağlı değil ama yıllardır (5 sezondur değişmeyen bir denklem var)

Hakan+Sabri = Maksimum 3.lük

Hakan tek= Yanındaki ve önündekilerin performansına bağlı bir derece (2011-2012'de şampiyon olabildik)

Sabri tek= 2010-2011 8.lik

Bu adam 2011-2012 de bile girdiği Beşiktaş ve Samsun maçlarında takımın dengesini bozmuş Samsun maçında kendi kanadından yedirdiği 2 golle 2-0 ilk yarıyı geride kapatmamızda büyük pay sahibi olmuş ve 2.yarı oyundan çıkmış maç 4-2 bitmiş.

Eboue kötü ama Sabri onun çeyreği kadar bile sağ beklikten bir haber bir isim. İyileşince Hamit oynatılmalı bence. Bu arada Hakan Balta'nın sakatlığı da ciddi olabilir yabancı bek oynatmak zorunda kalacağız belki ama yabancı bek bile yok elimizde tek isim bek olmayan Riera ve malum yabancı sınırı saçmalığı. Riera için Chedjou kesilecek belki aman aman.

Hamit lobisi yine işbaşında. Hamit rakip kovalamaktan aciz nasıl sağbek olsun?

Bu kadar itici bir oyuncu olamaz ya.

Macta top ayagina gelmesin diye dua ediyorum.

Bu yeteneksislikle milyon liralar kazaniyor. A pardon Galatasaray in cocugu o :)

Oyun zekasinin z si yok bu adamda.

Sneijder e pas atmamak icin sekilden sekile girdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hep negatif hareketler daha 10 yılda 10 tane katkı vermedi çok şükür

türk diye takımda yok böyle bir mantık ya

onu artık oldugu gibi kabul ediyoruz,yapacak bişi yok:D

Hizipçilerin ele başı nolacak.

Berbat otesi oynadi. Balta ile beraber takimi 9 kisi birakti.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hizipçilerin ele başı nolacak.

aynen bak bunu unuttum

hakan abilerinden, hasan abilerinden, arda kardeşinden devraldığı yabancı düşmanlığı görevini yerine getiriyor takım içinde

selçuk, burak bunların prim vermemesi lazım fakat sanmıyorum

yabancılar kendi aralarında yerliler kendi aralarında grup

terim futbolunda arada oynayabilirde sistem içinde hiç çekilmez. saçma ortalar şutlar. yabancı sınırı kalksa da kurtulsak

6+0+4 ün kdvsi ebouenin leşi bile hücumda etkili oluyor defansta batırsada adam görmeden allaha emanet pas atıyor içeri :asd: reis meis götürüyor milyonları ferrarileri

aynen bak bunu unuttum

hakan abilerinden, hasan abilerinden, arda kardeşinden devraldığı yabancı düşmanlığı görevini yerine getiriyor takım içinde

selçuk, burak bunların prim vermemesi lazım fakat sanmıyorum

yabancılar kendi aralarında yerliler kendi aralarında grup

Burak'ta zaten gruplaşma içine girecek bir karakter hep mevcuttu ama Selçuk gibi mülayim bir adamı bile karanlık tarafa sürüklemişler belli ki. Adamlar sahada birbirlerinden başkasına pas atmıyorlar olur şey değil.

Ab kurali ciksa da bunun gibi gereksizler ve futbol fukaralari milyon dolarlari artik cebe indiremese

Ben her gun essek gibi calisiyorum, bunlarin kazandiginin 1/10 almiyorum

Üstelik iddia ediyorum iq'um 10 mislisidir

Ab kurali gelince yerliler de kendilerini mecburen gelistirmek zorunda kalacaklar oynamak icin

Ab kurali ciksa da bunun gibi gereksizler ve futbol fukaralari milyon dolarlari artik cebe indiremese

Ben her gun essek gibi calisiyorum, bunlarin kazandiginin 1/10 almiyorum

Üstelik iddia ediyorum iq'um 10 mislisidir

Ab kurali gelince yerliler de kendilerini mecburen gelistirmek zorunda kalacaklar oynamak icin

Bu ülkede oynarlarsa gelişemezler. Gerekirse Hoffenheim'a gidecekler o zaman. Basel'e gidecekler oralarda bile çok daha iyi oyuncu olurlar. Tugay 30 yaşından sonra maestro oldu ve bunu İskoçya üzerinden gittiği EPL'nin vasat takımlarından birinde bile başarabildi.

Türk futbolcular Selçuk bile dahil teknik-taktik bilgiden yoksunlar ve gelişime de bütün çakralarını kapatmış gibiler bu ülke de böyle zaten diyerek. Ayrıca belki faşistlik gibi olacak ama Sabri, Balta,Zan gibi IQ'su 75 olan adamlar ile bir sene Zidane bile oynasa zekasının %20'sini kaybeder.

Çünkü bu adamlara pas atsan bir dert atmasan bir dert. Bunu bile düşünen bir adam saha da rahat pas bile dağıtamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt