#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü defansçi olsa bile bence kötü bir maç oynamadi. Hele hele ikinci yarida.

Rıdvan sabriyi savunuyor. Sabri kulübün demirbaşı. Herkes gider o kalır.

Sol bekde iyi değildi, sol kanatta iyiydi. O da rakiple kavga ettikten sonra gaza geldiği için. Biz nasıl gol yemeden oynamıyorsak, Sabri de bir kavga etmeden oynamıyor.

ulan bu adam ağzıyla kuş tutsa bazı sabit kafalılara yinede yaranamaz.. sabriye gelene kadar selçuk,semih,chejdou,drogba,burak vs izlediniz mi?

Emreyle beraber en iyi mücadele edenlerdendi çok pas hatası yapmadı hızıyla kesti birkaç atağı

Yeteneksizdir ama şu maçta eleştirilecek onca adam varken Sabri ye laf edemem , bazen iyiye iyi kötüye kötü demek , demeyi bilmek lazım ,

beni rakip taraftar ovecek mars yapacaklar ben hala futbol oynamaya devam etcem, yasim olmus da 30, onurun varsa son sezonum de ve artik hayatina baska turlu yon ver, bu is senin yapacagin birsey degil..

Bana bugün biri neden Sabri-Eboue ile başladığını anlatsın çok iyi mi defans yaptık? Sağ kanattan hiç mi açık vermedik?

Takimin en iyisiydi . Eboue mi Sabri mi ? Yabanci kontenjani olmasa bile Sabri . Eboue kadar cirkef oyuncu yok .

Sol bek olarak Rieradan daha iyidir...En azından sol bek türk olur.Sol bek oynamalı önüne Emre Çolak oynarsa ii oluyo en azından iki akıllı iyi anlaşıo

@ÜnalAysal Bunu da takımdan gönderebilir miyiz? Rakiple takışmadığı maçlar kendi arkadaşlarıyla takışıyor.

Türkiye'nin her stadyumunda rakip taraftarlarca dalga geçilen bir oyuncu. Ve bu adam bizim kaptanımız! Yazık, çok yazık. Koskoca Galatasaray'ın kaptanlığını şu adama layık görmek. Melo bile iplemedi bunu, hiç kimse iplemiyor. Bu kadar ucuzmuş demek Galatasaray da kaptan olabilmek.

Türkiye'nin her stadyumunda rakip taraftarlarca dalga geçilen bir oyuncu. Ve bu adam bizim kaptanımız! Yazık, çok yazık. Koskoca Galatasaray'ın kaptanlığını şu adama layık görmek. Melo bile iplemedi bunu, hiç kimse iplemiyor. Bu kadar ucuzmuş demek Galatasaray da kaptan olabilmek.

Ne yapalım dalga geçiliyorsa Fener'de Selçuk Şahin, Beşiktaş'ta Deli İbrahim yıllarca forma giydi en az Sabri kadar eğlence mevzusu oldular. Kaptanlıkta takımdaki en yetenekli futbolcuya verilmiyor. O yüzden Arjantin'de kaptan Messi değil, Mascherano. Melo iplemiyorsa o onun densizliği ve takımda disiplini sağlamayan teknik heyetin.

Ne yapalım dalga geçiliyorsa Fener'de Selçuk Şahin, Beşiktaş'ta Deli İbrahim yıllarca forma giydi en az Sabri kadar eğlence mevzusu oldular. Kaptanlıkta takımdaki en yetenekli futbolcuya verilmiyor. O yüzden Arjantin'de kaptan Messi değil, Mascherano. Melo iplemiyorsa o onun densizliği ve takımda disiplini sağlamayan teknik heyetin.

Türkiye'nin hiçbir stadında ne Selçuk ile ne de İbrahim Üzülmez ile koro halinde maytap geçilmemiştir. Ve ikisi de bir gazeteye sırtında ceket elinde tespih ile gevşek gevşek röportaj vermemiştir. Ayrıca Fenerde o varmış bjk de bu varmış diye bizde de böyle olmak zorunda mı? Hala gelip bana Sabri'yi savunanlara söyleyecek bir sözüm yok. Kaptanlık zaten dünyanın hiçbir yerinde takımın en yeteneklisine verilmez, genel manada takımda itibar sahibi olan, arkadaşlarını motive edebilenlere verilir. Ama bu Sabri bırak Melo'yu, Eray'a bile söz geçiremez, o derece vasıfsız. Anca ben reyizim diyerek alay konusu olur başka da bir yol olmaz.

birakin bos tartismalari uyeler, Sabri Sarioglu tarihimizin en utanc verici kaptanidir net, bunun aksini soyleyen kesin fenerli falan dir.. utanmamak elde degil..

en iyisi susmak, degmez cunku.. bende susuyorum artik biktim cunku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt