#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf takımın en eski futbolcusu diye kaptan olması saçma.Kaptan;lider özellikleri olan,diğer oyuncuların kendisine saygı duyduğu oyuncudur.Sabri bu özellikleri barındırmıyor.

Rakipler bil saygi duymuyor,dün kasimpasa'nin siyahi topcusunun Sabriye yaptigi alayci hareketi bir cocuga bile yapamazsin.

Rakipler bil saygi duymuyor,dün kasimpasa'nin siyahi topcusunun Sabriye yaptigi alayci hareketi bir cocuga bile yapamazsin.

Aynen.Adamla bütün takım taraftarları dalga geçiyo üstüne bi de kaptan yapıyoruz.Cüneyt Tanmanın,Bülent Korkmazın kaptanlık yaptığı klüpte Sabri nasıl kaptan olabilir?

Adamla taraftarı bile maytap geçerse gayet normal saha içinde kimsenin takmaması..

Galatasaray'da kaptan da olmamalı futbolcu da ama onun elinde olan birşey değil...

Ben üzüldüm açıkçası dün aşağılanmasına ki ona rağmen elinden gelen mücadeleyi gösterdi...

Dün bunu Melo degil, Donk bitirdi. Alay eder gibi kafasini oksamasi kabul edilecek bir sey degil. Ama adamin hicbir agirligi olmadigi icin kimse ciddiye almiyor bunu.

Suç sende değil seni bu takıma kaptan yapanlarda ve seni bu takımda barındıranlarda. Nasıl bi torpil bu kardeşim zerre futboldan anlamayan bi adam Galatasaray da yıllardır.

Geçen sene es-es maçına gittim deplasman bileti bulamadığm için Eskişehirlilerle izledim.Yemin edrerim maç buyu bu adamla uğraşıyor rakip taraftarlar.

Adamın işi kolay değil hiç sallamadan oynuyor.

canlı izledim paşa maçında,bir tane olumlu hareketi yok artık yollar ayrılmalı

bir galibiyet sonrasi orta sahada üclü cektirir sonra herkez kocum reyizim der unutur gider rezil futbolunu, yillarca adam böyle barindi galatasarayda

sabri GS da bizi istedigimiz hedeflere ulaştırabilecek kapasitede değil bu tartışılmaz.ama burda yazılanlar kadar kötü de degil.paşa maçını izleyen sahanın en iyisinin sabri oldugunu görürdü.

bir maçta da koşmadı etmedi diyemeyiz diyenler, sabri oyuna girer girmez yenen the sabri effect golleri, kanadından yaldır yaldır gelen zencilerin ardından bakakalırım giden geminin ardından atamam kendimi denize dünya güzel tripli hülyalı bakışlarını izleyerek ibret alabilir.

sabri, yenen gollerde hep alanına dönmediğinden bir şekilde sorumludur, ancak maçta gösteriş amaçlı bir kaç boş koşusu vardır banko, koştu sanarsınız.

Eksisozluk

bir oyuncu kendini 15 yıldır bir gram geliştiremezmi yahu....

825803692344.jpg

kızmak istyorum ama kızamıyorum çünkü kötü olduğunu bile bile oyuna kurtarıcı gibi sokanlara kızıyorum usta

büyük Galatasaray parasını afiyetle yiyen futbol yeteneksizi,Galatasarayı soyan bir sürü futbolcudan birisi...

Şu takıma geldin geleli 1 puan katkın oldu mu merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt