#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Aylardır topa dokunmamış adam.. Eleştiri olur ama b... çıkarmamak lazım. Sabri bizim evladımız, bizim ruhumuz.. Formda olduğu zaman avrupanın her takımında oynar..

beyler adam sakatlıktan döndü be! galatasaraylı bir adamdan bahsediyoruz bizim yetiştirdigimiz ha yetenegi kısıtlıdır ama çok yüklenmemek lazımdı

sabriye sorsan bu maç oynamak istemezdi hazır olmadıgı belliydi zaten fatih terim riske girdi ve tutmadı açıkcası o yüzden eleştirirken biraz empati kursak iyi olur

Aslında oynatılması hataydı zaten. Sabri kötü oyuncu zaten buna itiraz edilmez ama böyle hatalar da yapımyordu.

Sabri'nin niyetinden, Galatasaraylılığından hiç şüphem yok ama artık bu takımın oyuncusu değil bana göre... Sakatlıktan çıktı bahane değil sakat değilkende biliyoruz Sabri'yi

F. Terim: Sabri bizim çok önemli oyuncularımızdan biri. Onun suçu yok , ben hata yaptım. Kazanan takımı çok bozmak istemedim. :tiphat:

bugün futbolu bıraksa yeridir, talihsiz adam :D

Sabri'yi ayakkabı boyasıyla siyahi yapıp, Eboue'nin yerine afrika kupasına göndereydik iyiydi.

@ Ömer Kurt: Sabri seni Arkeoloji müzesine bağışlayıp, yılda bir ziyaretine gelmek istiyorum..

Fatih Terim : ''Sabri konusunda hata bende.. Ondan daha cok faydalanacagiz. ''

o nası bi zamanlamadır abi ya topa bi zıpladı yerdeyken kafa vurur gibi oldu.

Ya gözünü seveyim Fatih Hoca oynatayım dese bile yok hocam hazır değilim de..

Tamam Sabriye laf atmayalım falan filan ama oynamadığı 8 maçı kazanmamız ve oynadığı tek maçın ilk yarısını mağlup tamamlamamız da tesadüf değil bence

Sabri'nin yerine Serkan Kurtuluş oynasaydı, görürdük tesadüf değili.

Sabri'nin niyetinden, Galatasaraylılığından hiç şüphem yok ama artık bu takımın oyuncusu değil bana göre... Sakatlıktan çıktı bahane değil sakat değilkende biliyoruz Sabri'yi

abi tamam sabri dani alves degil ama bu kadar bariz kötü oldugu çok nadirdi ya onu demek istiyorum sabri bu degil

Memleketi mi diye böyle tel tel döküldü ne yaptı anlaşılmadı .

Sabri normalde böyle oynasa fazla göze batmazdı ama Eboue'den sonra oynayınca gerçek ortaya çıktı

Hâlâ yok bu adam Galatasaraylıdır, bizim çocuğumuzdur vs vs diye savunanlar var. Yahu onlara lafımız yok zaten, ama tüm bunlar yeterli mi? Bu forumdaki herhangi bir kişi Galatasaray forması giyiyor olsa Sabri'den aşağı kalır mı saha dışı konularda? Ama yetmiyor işte bu adamın kapasitesi bizim takıma, yıllardır bir tane eksiğini bile gidermiş değil. 5 sene önceki Sabri ile tamamen aynı özelliklere sahip bir adam. Çok sinirim bozuluyor Eboue gibi dünya çapında bir bekten sonra Sabri'yi izleyince.

Dipnot: Bu maçta yaptığı hatalardan dolayı değil bunlar, ama bu adamın yıllardır yaptığı hatalardan yedirdiği gollerin haddi hesabı yok.

abi tamam sabri dani alves degil ama bu kadar bariz kötü oldugu çok nadirdi ya onu demek istiyorum sabri bu degil

Dani Alves değil haklısın.. Stoper Ujfa bile eski Sabri'den iyiydi o bölgede haksız mıyım?

Umarız performansı düzeltir, bugün ki oyun pek yakışmadı Sabri reise

Sakat olmadığı halleride biliyoruz. Geçin bunları.

tek kelimeyle rezaletti,umarım düzeltir kendisini,umut işte !

çok da üstüne gitmemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt