#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarigi alalimda bunla haftada 2 maç oynayamayan eboue oynamasin. eboue avrupada oynar. yoruluyor beyimiz.

Tekrar tekrar gördüğümüz üzere ptt ligi seviyesinde bile değil. Yazık..

tarigi alalimda bunla haftada 2 maç oynayamayan eboue oynamasin. eboue avrupada oynar. yoruluyor beyimiz.

Yoruluyor değil. Maç seçiyor Emmanuel hazretleri. Ne zaman nasil bir performansla oynayacağının ona nasıl yaragacagini bal gibi biliyor. ŞL'de iyi oyna sonra sana kimse birşey demez kafasında. Insan bi zorlar kendini seneye dünya kupası var,muhtemelen son şansın böyle bir turnuvaya gitmek için, ben olsam tabiri caizse götümü yırtarım kadroya girebilmek için.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Yoruluyor değil. Maç seçiyor Emmanuel hazretleri. Ne zaman nasil bir performansla oynayacağının ona nasıl yaragacagini bal gibi biliyor. ŞL'de iyi oyna sonra sana kimse birşey demez kafasında. Insan bi zorlar kendini seneye dünya kupası var,muhtemelen son şansın böyle bir turnuvaya gitmek için, ben olsam tabiri caizse götümü yırtarım kadroya girebilmek için.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

fizigide iyi durumda degil can. nefesi zor aliyor.

Her yönüyle zarar bir insan

Dünkü maçta ki o çirkin hareketi kendisine yakıştı doğrusu. Mütevazı Balıkesir karşısında o penaltı beni utandırdı açıkçası bir de bu adamın el kol yapması tamamen rezillik.

Her yönünle bu kulube hiç yakışmıyorsun bıktık yeter artik defol git.

Mac sonunda "sabri nasil oynadin?" sorusuna iyi oynadim diyecek bir kafa yapisina sahiptir

Trivela vuruş calisiyor sanirim birkaç kez denedi neyse ya adam çok hizli dagilin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt