#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarıda Allah var diyorsun ama bordrolu çalışan %20-27-35 vergi verirken sen %15 ödeyip, garajına jipleri çekiyorsun. hak hukuktan bari sen bahsetme sabri. yıllardır bu takımdan dünyanın parasını kazandın ve hala kendini haksızlığa uğramış olarak mı hissediyorsun.

Bilgisayar oyununda bukadar farklı yerde oynatılmazdı, benim bildiğim bir tek kaleye geçmedi. Dünde öyle böyle golünü attı. Eskiden kızardım, artık kızmıyorum. Bazen Sabrimiz taşsada Sabri bizim Sabrimiz.

Yılda 2-3 milyon kazanan bir çok oyuncudan iyidir bizim reis. Sahada gezmez savaşır. Canını dişine takar oynar yetenk az ama yürek var. Selçuk'ta reizin yarısı kadar yürek olsa şimdi lider bizdik diyeceğim ama o zaman da Selçuk realde oynardı:)

Iyi bir Galatasaray'li, savas'an biri ama Futbol Teknigi 0,0

Abartmak istemiyorum ama bir Futbolcu hic mi gelismez ? 10 Senedir Profesyonel hala ayni, hala ayni....

Bu maç iyiydi. 2-3 tane ortasını gördüm hepsi de son birkaç maçtır takımda kimsenin yapmadığı ortalardı. :D Ki tasdiklenmiş. :)

2 duran top,1 korner kullandı.Üçü de Selçuk'un ortalarından daha iyiydi. :DD

Sonuç: Senelik gayet düşük bir maaşla duracaksa ve bu maçtaki gibi en azından idare edecek düzeyde oynarsa dursun 1 sene daha. Yedek olarak takılabilir. Salih'den fazla umudum yok çünkü.

Bu maç iyiydi. 2-3 tane ortasını gördüm hepsi de son birkaç maçtır takımda kimsenin yapmadığı ortalardı. :D Ki tasdiklenmiş. :)

Sonuç: Senelik gayet düşük bir maaşla duracaksa ve bu maçtaki gibi en azından idare edecek düzeyde oynarsa dursun 1 sene daha. Yedek olarak takılabilir. Salih'den fazla umudum yok çünkü.

Uste para verse durmasi mantiksiz.Artik miadini doldurdu daha fazla bu isin uzamasi cilkinin cikmasini saglar ki o raddeye gelmek uzere.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

mancini-den-sabri-icin-sok-sozler-3-ligde-oynatmazlar--4015715.Jpeg

Mancini efendi adam öyle olduğunu düşense bile öyle sözler sarf edeceğini zannetmiyorum.

Milliyet yine mikserlik görevini yerine getiriyor... E be haberi yapan andaval! 3. ligde oynayan oyuncuyu Mancini maçlarda ilk 11 ve farklı mevkilerde oynatır mı?

Ha bana göre 3. lig topçusu, o ayrı :D

Mancini böyle birşey demez, dediyse yollayın gitsin. Sabri'yi severiz, tamam çok kazma hareketleri vs vardır ama eğer bir yabancı antrenör gelip bizim yerli oyunculara sallayacaksa s**sin gitsin.

Mancini böyle birşey demez, dediyse yollayın gitsin. Sabri'yi severiz, tamam çok kazma hareketleri vs vardır ama eğer bir yabancı antrenör gelip bizim yerli oyunculara sallayacaksa s**sin gitsin.

Yerli yabancı oyuncu farketmez kimseye diyeceğini sanmıyorum iyi bir t.d olduğu kadar iyi bir insana benziyor basın açıklamalarında bile göndereceği oyunucuyu eleştırmıyor örneğin Dany iyi bir insan iyi bir futbolcu önünde dünya kupası var sürekli oynıyecağı takıma gitmesi gerekiyor dedi yani onu bile atmadı Sabriyi beğendiğini sanmıyorum bende ama böyle huzursuzluk çıkaracak sözler sarf etmez bu arada Fatih terimi çok sevmeme ragmen Mancini de sahip çıkılması arkasında durulması taraftarıyım bunu belırtmek istedim Şampiyon olamasak bile seneye arakasında durulup ısrar edılmeli ben başaraılı olacağını düşünüyorum aksine.

Kadro çok şişti. Sezon sonu yollar ayrılacaktır. Ama Sabri'nin meyada bir lobisi var. Özellikle Levent Tüzemen gibi isimler böyle bir ayrılıkta Aysal yönetimini yıpratmak için her türlü olumsuz sosyal medya algısını taraftara empoze edeceklerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt