#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin en iyi sag beki geyiklerine noldu? :asd:

28. dakikadaki pozisyonu yeni izledim, beyimiz ileriye çıkıyor ardından tam 30 saniye boyunca geriye dönmüyor ve bu 30 saniye boyunca Umut ile Hamit bir taraflarını yırtarak o bölgede top kapmaya çalışıyorlar, en son atak bitip top kornere çıktığında görüyoruz Sabri'yi. Düşündüğüm çok şey var ama yazıya dökersem ihraç almam gerekir herhalde.

Aynen, hepimiz goldeki pozisyonda takılı kaldık ama o dediğin pozisyonda da gitti gelmedi geri. Hatta ben pozisyon esnasında acaba bu sakatlandı kenara falan alındı da ben mi kaçırdım diye düşünmüştüm bir an. Sonra top kornere çıktı, baktım aheste aheste yürüyerek geliyor. Ne söylense az cidden.

iste tipik Galatasaray sendromu, 10 senedir bildigimiz adami iki üc hafta iyi oynadigi icin, yok kalsin saglam karekterli evlat filan söylentileri baslamisti, ya biz 10 sene adami bi anlamadik.

Gercek olan Sabri futbolcu degil, ve bizde hic oynayacak kapasitesi yok, bosuna para bagislamis oluruz, ki her gün bir baskan virliyor para problemi var diye, o yüzden güle güle

Bu adam kaç defa kadro dışı kaldı hep affettiler. Bordeaux maçında golü atmasa takımdan gidecekti bir de kaptanlık kaprisi yapıyor Selçuk 4 senede senin kariyerinde yaptığın katkının iki katını yaptı.

Bu adam kaç defa kadro dışı kaldı hep affettiler. Bordeaux maçında golü atmasa takımdan gidecekti bir de kaptanlık kaprisi yapıyor Selçuk 4 senede senin kariyerinde yaptığın katkının iki katını yaptı.

ki selcuk un katkisi da maksimum 1,5 senelik bise dir, oda yani cok iyimsever olarak konusursak. Elin Yabancilara sövdük ayni parayi alinca, ama Selcuk tan da fazla yapti lar

Selcuk'la aralarinda bi problem varmis

Golden önceki pozisyonda topu selcuka vermedi sene sonu tekmeyi basmalari gerekir adam akillanmamis anlaşılan artık Galatasaray'ın değerini daha çok anlar üçlü çektirmekle galatasarayli olunmaz düşmanın bile olsa o forma sirtindaysa o pası vereceksin yaylana yaylana geriye gelmeyeceksin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ki selcuk un katkisi da maksimum 1,5 senelik bise dir, oda yani cok iyimsever olarak konusursak. Elin Yabancilara sövdük ayni parayi alinca, ama Selcuk tan da fazla yapti lar

geçen sene hariç gayet iyiydi 2012-13 sezonu Melo kötüydü ona rağmen Selçuk bazen tek başına ortasahayı taşıdı.

Sabri'nin sözleşmesinin yenilenmemesi kadar aptalca bir şey olamaz. Gelecek sezon için sağ beke alternatif olabilecek yerli bir bek varken siz göndermeye çalışıyorsunuz. Seneye tüm takımın yabancılardan oluşacağını sanan arkadaşlar var galiba. 14 yerli oyuncu zorunluğu var ve bizim kadromuzda 15 yerli var. Tarık ve Aydın gibi çöpler dururken Sabri'yi yollamak istemeniz çok ilginç.

Klasik türk topçusu işte 2-3 maç iyi oynayınca, bir rahatlık oluşuyor, kadro dışıyken çalışıyordu muhtemelen formayı kaptı tembelleşti.
Bu aslında tr nin genel bir ahlaki sorunu maalesef. Her meslekte böyle futbolcular da toplumun aynası işte. Almanya da yaşayan ark lar daha iyi bilir ben bir kaç kere gittim genelikle herkes işini daha iyi yapmak için çaba sarf ediyor. Bizde ise nasıl kaytarırım düşüncesi hakim. Bir de en tehlikelisi birlikte çalıştığın insanların kuyusunu kazmak. Kesin sabri selçuk şimdi kulis yapıolardır. Umarım Hamza hoca barıştırır da bu saçma sebep yüzünden puan kaybetmeye devam etmeyiz.

B_vTgxhU0AAV_Gs.jpg:large

???

tek pozisyona taklımalı, kafaya çıktılar Sow'la Koray alamadı bunu da göz ardı etmemeli o süre içinde sola da yardım gelmedi dikkat edin GG çok rahat kalkıp tek Sabri'ye sallamamak lazım

Sorun varmı yok mu bilmemde golden önce topu müsait olan selcuga verse en az 1 puan alacaktı ki ritmimizide bulmuştuk ah Sabri ah

Maç boyu 2 kere çıktı ikisinde de dönmedi.28. dakikada ki kepazeliğe bak sövsen Galatasaray futbolcusuna hakaret bal bla...Ulan adam satılmış 5 dk'da geri dönemedi.Heralde bunun umut'a filan gıcığı var."Koşsun bakalım hıyar" der gibi geri dönmemiş.Zaten yediğimiz golde de 1 saat pas atamadı mal mal bakındı.Defolup gitsin bunu daha izlemeye tahamüllüm yok.Belki de şampiyonluk gitti hıyar ağası yüzünden.

Umarım sezon sonu sözleşme imzalanmaz.Galatasaray'ın çocuğu,kaptan bilmem ne diye anasını ağlattılar kulübün.

Geri dönmediği pozisyon sanırım değil mi. Sadece izlediği. Ve sonunda kalemizde tehlike olan pozisyon.

Ve o geri dönmeyen adam Sabri...

Ve o adam bir kez daha hatırlatalım ; " Sağ bek...

Normal de SAĞ BEK = Sahanın sağ kenarını savunmakla görevli oyuncu...

Bizde SAĞ BEK (Sabri) = Rakibin sağdan geliştirdiği atağı uzaktan izleyip penguen dansı yapan oyuncu

28. dakikadaki pozisyonu yeni izledim, beyimiz ileriye çıkıyor ardından tam 30 saniye boyunca geriye dönmüyor ve bu 30 saniye boyunca Umut ile Hamit bir taraflarını yırtarak o bölgede top kapmaya çalışıyorlar, en son atak bitip top kornere çıktığında görüyoruz Sabri'yi. Düşündüğüm çok şey var ama yazıya dökersem ihraç almam gerekir herhalde.
Aynen bunu diyordum. Nasıl bi gamsizliksa...
Bi pozisyonda anlamsız yere Fener ceza sahasınin oralarda pres yapıyordu onlar atağa çıkarken. Sonra pozisyonunu kaybetti tabi Umut onun yerini savunurken kalede tehlike yaşadık. "Sabri nerde" diye pozisyonun başından beri bakarken beyefendi ancak pozisyonun sonunda girdi kadraja.

Hep boyle devam et sen, beynini kullanma bi kez olsun. İnşallah dehleriz seneye.

N5

N5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt