#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boğaz Sıkan Sabri Lakabıyla Uğurlayalım seni :D

xTiTnf3PgFC0NZrQdO.gif

l41lOGyesWKaEubFm.gif

3oEduW4k8qJKMUHCCc.gif

senın neyın eksik selçuktan buraktan ?sen takımın ilk kaptanısın.kimse yokken sen vardın.sen geldiğinde florya dutlukdu her tuğlada emeğin var . 3 m euro hakediyon

sabri ye en az 3 milyon verilmeli sonuçta bizim evladımız aldığı ferrariler lamborgini ler helal olsun en az 100.000 sabri forması satılmalı

senın neyın eksik selçuktan buraktan ?sen takımın ilk kaptanısın.kimse yokken sen vardın.sen geldiğinde florya dutlukdu her tuğlada emeğin var . 3 m euro hakediyon

Emeği var elbet ama karşılığında da milyonlarca euroyu sen ben almadık herhalde.

Esas Galatasaray'ın onda emeği var.

eğer bir klup veya kurumda "kısıtlı yeteneklerine rağmen cıkıp savasıyor" cümlesini kurup bir kişinin geleceğini tayin ederseniz sonuçlarına katlanmak zorunda olursunuz.

yıllardır sabriye kısıtlı yetenekleriyle cıkıp savasıyor dediler, reis dediler verdiler gazı istesek bile klupten ayıramıyoruz artık

eğer Galatasaraylılık buysa, ben Galatasaraylı değilim demekki

Bu adama yemek bile verilmiyordu bir dönem aç kaldı tabii bu sözleşme hakkıdır. Ses kesin lütfen. Yerli oyuncuları üzmeyin onlar çok duygusal.

1.8 milyon euronun tek bir aciklamasi olabilir
eboueye oynamamasi icin 2.2 milyon euro verildigi, 5 milyon euroya alinan ve yillik ucreti sabriden fazla olan tarigin idmanda bile oynatilamayacagi gerceginin anlasilmasi ve de sabriyle ayni parayi alan veyselin teneke baglanip shutlanmasi ardindan herseye ragmen sabrinin sag bekte tercih edilen isim olmasi vede iyi yada kotu her mac oynayip (bazi maclar hucumda iyiydi ozellikle) sampiyon takimin bir parcasi olmasi, en azindan bu geride biraktigimiz sezon 1.8 milyon euroyu hakketigi manasina gelebilir. bu acida hamzaya katilirim, tek maca cikmayan eboue 2.2 alsin, sabri 1.2 o da dolar. ha yabanci siniri falan ok etken olmustur ama eboue gecen senenin ikinci yarisi su koyvermisti zaten. bu baglamda harzonun denge lafi dogrudur. fakat gecen sene verilmeyen parayi onumuzdeki sezon vermek de sacmaligin daniskasidir. dogrusu plaket vermekti ama gonderilmeyecekse 1.4 m dolar falan verilebilirdi. allahtan 1+1 yil

1.8 Milyon gerçekse etmediğim beddua kalmayacak. Ben artık storenin kapısından içeri girmiyorum arkadaş ! Ben öğrenci halimle yemeğimden,yol paramdan artırıp alışveriş yapıyım orda biriken gelirlerle Sabri gibiler yesin.

Ferrari koleksiyonu bitti Lamborghiniyide yapmak lazım tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt