#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bide utanmadan ?illardir bunun tribini cekiyoruz, kanser gibi yapisti. Ulan insan da bi utanma olur. Bi Gercek var, bu hayat acimasiz, senin gibi birisi sokaklarda dilenmek gerekir ken, trilyoner oldu ve hala futbol oynuyor utantmadan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arena'daki maçlar Sabri için tam bir kabus olacak. Şu anda takımda kredisi eksi olan futbolcuların başında geliyor. Yaptığı en ufak bir hatada taraftar tepesine binecek. Tabi önce Sabri'nin sözleşmesini uzatan ve kendisine ısrarla ilk 11'de şans verenlerden hesap sormak lazım.

Bu adama simdi neden zam yapildi, hangi akil sag bek transferi istemedi? Ulan orta yap desen yapamiyor, defans desen yine yapamiyor, pas bile atamiyor.. Bu ne arkadas?

Bu adama simdi neden zam yapildi, hangi akil sag bek transferi istemedi? Ulan orta yap desen yapamiyor, defans desen yine yapamiyor, pas bile atamiyor.. Bu ne arkadas?

5 assist yapitgi icin, mükemmel bir oyuncu, sen bilmiyorsun Hakan, Real Madrid de istiyordu, cikar yakinda xyz yabanci takimi sabri yi istiyor diye

Seni futbolcu yapanın da... Oynatanın da... Savunanın da...

fft81_mf2743632.Jpeg

Artık günümüz futbolunda taraftar olmak müşteri olmaktır bir nevi.Hayata geldiğinde bir sebep sonucu bir takıma gönül verirsin ancak onun ürünlerini satın alıyorsan, kombine alıyorsan, şifreli kanala üye oluyorsan, güzel futbol, mücadele beklersin. Ben bu sene kombine almadım, şifreli kanala olan üyeliğimi de Antalyasporun maçlarını izleyecek şekilde güncellemek istiyorum. Çünkü ben bir futbolseverim en başta. Kombineleri olan ve maça gidecek arkaşlardan ricam, bizlerin temsilcileri olarak Sabri ve emsali futbolcuları şanlı takımımızda görmek istemediklerini en doğal hakları olan protesto şekli ile belli etsinler. Nasıl ki bakkaldan para verip peynir aldığında, peynir ekşimiş çıkarsa tekrar gidip değiştiriyorsun, biz gönülden taraftarız bir kaşılık beklemeden severiz, ancak başarı ve güzel futbol izlemek en doğal hakkımız. O şanlı formayı bu tip oyuncuların sırtında görmek bizim hakkımız değil..

artık söyleyecek kelime bulamıyorum allah bizim yönetime ve teknik heyete akıl fikir versin demekten başka yapacak bir şey yok ptt liginde oynamayacak adam ş.liginde real e barça ya karşı oynayacak !!

Bir takım doksan dakika boyunca sol tarafından atak yapar mı?
Hadi yaptı bir antrenör 90 dakika boyunca rakibin oradan gelmesini izler önlem almaz mı?
Mübarek önceden hızı vardı bir nebze çekiliyordu şimdi ağırlaştı ileri çıkıyor geri gelemiyor. İleri çıkıyor yanlış tabir oldu ileri çıkması için önce geride olması lazım adam sürekli ilerde.

Semih sağ bekte bunun kadar oynayamaz mı ?? Trabzon deplasmanında mancini sağ bek oynatmıs bence cokta ii oynamıstı, denenmeli artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt