#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sorumsuzca pres yapilmaz ya. Sag kanatta oynarken solda pres yapmaya calisiyordu bi ara.Biktim.

cingıl bels

Daha demin oyundan bir düşüşü vardı pres yapacağım diye, komedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seni topçu edeni elinden tutup tesislere gotureni seni alkislayani....

Sene 2015, biz hala Sabri'ye küfrediyoruz.

Ulan 2. golden önce Sneijder geliyor yanina topu atmiyorsun. ortaliyorsun kaleciye gidiyor. O top dönüyor gol oluyor. Bir pozisyonda adamini izlemiyorsun. Herifin önüne atsa pozisyon. Son saniyelerde yine topu kaptiriyorsun pozisyon oluyor. Sen nasil bir topçusun. 11 oynuyorsun bizde. Hamza senin boyun devrilmesin.

Son düzenleme:
Ulan yapsınlar sözleşmeni ömür boyu ama yeter ki oynama, yattığın yerden paranı kazan gıkımı çıkarmam. Nedir bu ya, farkındasın berbat olduğunun sakatım numarasına yat, çıkmak iste azıcık armayı seviyorsan, değer veriyorsan.

Sağ açıktayken sağ bekteki kadar sırıtmaz diyordum.Yanılmışım.4 maç kaldı sözleşmesinin uzamasına.

Gencligim bu yeteneksiz kazmayi sagbekte izlemekle gecti. Dile kolay gelen 12 sene lan, 12 sene.

Bir kurtulamadik bu heriften, bir de bunu takimda tutmalari yetmiyormus gibi 100% zam yaptilar bir de kontratina öyle bir opsiyon koydular ki simdiden uzadi o lanet olasi kontrati.

Defol git lan defol git Galatasaray dan, defol git lan futboldan, defol git lan hayatimdan.

bu adamı galatasaraya aldıran kadroya alan 90 dk oyunda tutanların ....
gittiği gün bayram olucak bize

1-1 iken bir pozisyon vardı Sneijder boşa kaçmasına rağmen mal gibi bakıp kaldı. Bu adamı oynatan hocanın beyin fonksiyonları gelişmemiştir.

yil 2015, tas gibi bir savunmacimiz var DENAYER, dengesiz dengeoglu Onu çikartiyor ve mal sabriyi oyundan tutuyorsun, bir insan bukadar gerizekali olabilirmi?

Yıl olmuş 2015 biz Sabri ile Şampiyonlar Liginde maça çıkıyoruz.Sözün bittiği yerdeyiz.

Yil 2015. 2016 ya girecez.

Kewell, Arda, Keita, Dos Santos, Ribery filan oynamis kanatlarda.

Bruma yi niye verdin ? Sabri yi izlemek icin mi sag kanat olarak ?

Emegi gecenin hepsinin allah belasini versin. Zehir ettiniz. Ya yeniliriz tamam, ama bu Sabri yi izlemek zorunda miyim ?

Herif topu kaybediyor herkese laf sövüyor.

Maç boyunca kademeye giremedi. Sürekli gereksiz mantık dışı boş koşular yaptı. Ben açıkcası sağ kanatta Denayer'e yardımcı filan olur zanettim Podolski daha faydalı savunma yaptı. 2. yarıya direkt Yasin ile başlamalıydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt