#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri'nin Gönderdiği T.Drektörler

Terim

Hagi

Gerets

Skibe

Feldkamp

Cevat G

Bülent K

Rijkaard

Hagi

Bülent Ü

Terim

Mancini

Prandelli

Hamzaoğlu

Ulan ne yüzsüz bir mahluksun.Şu taraftar senden nefret ediyor ama sen hala takımdasın.Amma geniş mezheplisin.

şerefsizim halı sahada oynatmam. Adama girişmiyor bile. Eskiden çook eskiden yetenek gene yoktu ama hiç yoktan koşuyordu belli olmuyordu. Şimdi o da bitti. Millet karısını eşini ana babasını zar zor lokantaya götürür bu oğlanda 850 bin tlye araba alıyor karısına. Hey yavrum hey..

Sözlesmesi otomatik uzadi maalesef, o ihtiyac duydugu bir maci da Denizli verecektir. Kes bu adami hoca, kes. :sad007:

230 sayfa mesaj atılmış toplasan 30 sayfa olumlu mesajı çıkmaz, herif seneye de bizde oynayacak.

Emsalleri 1.ligde ilk onbir şansını zor buluyor, bunlar takımın ırzına geçtikleri yetmezmiş gibi milyonları söğüşlüyorlar.

Hoca denayer dönene kadar tarık çamdal'ı oynasın bari.

Ilginc bir istatistik paylasmak istiyorum, gecmise dönük, 2011-2012 sezonu ile ilgili. Daha önce hic paylasmadim bunu...

Galatasaray 34 macta, sadece 24 gol yiyerek, son 15 yilin en iyi defansif performanslarindan bir tanesini ortaya koydu.

1. 2007/2008 = 23
2. 2011/2012 = 24
3. 2004/2005 = 25
4. 2002/2003 = 27

Devamli joker olarak oynadigi icin, toplam oynadigi mac sayisini almak dogru olmaz. Cünkü 2-3 dakika civari oynadigi, ve tabiki o sürede gol yenilmeyen maclar var...

90 dakika bazinda, 15 mac oynadi Sabri Sarioglu o sezon. Oynamadigi dakikalar 90 dakika bazinda 19 mac yapiyor...

Sabri´nin oynadigi 15 macta Galatasaray o sezon 17 gol yedi...
Sabri´nin oynamadigi 19 macta, ise sadece 6 gol...

Sabri ile gol yeme ortalamasi = 1.13
Sabri´siz gol ortalamasi = 0.31
Not:
Süperfinal´de 32 dakika oynadi, ve o 32 dakikada 2 gol yedik...

Birde son 15 dakika, 2-3 dakika gibi oynadigi cok mac var. Buna ragmen, böyle gol yeme ortalamasi yakalamasi takimin, olaganüstü garip bir durum.

Cok merak ediyorum, Sabri hic oynamasaydi, o sezon bu takim nasil olurdu aceba diye ?

Son düzenleme:
smiley123.gif

Yoruma ek olarak...

Hamza kovulduğunda keyiften küçük şişe devirmiştim, bu kazmanın s.olup gittiği gün bir büyük şişe gömerim zevkle.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt