#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mal taraftarlarda buna maç icinde tekme tokat dalmıyor nasıl maç izliyorlar?

Ve bu herifi halen tribüne çağıran veya imza ve resim çektirmek isteyen taraftar görüyorum maç öncelerini izlerken.

1-2 sene kurtulabildik ancak.Prandelliden ne kadar nefret etsekte adam cesaretliymiş.Bir tek o kadro dışı bırakabildi.

Artık evlat emektar v.s olaylarından sıyrılmamız lazım.Adamlara emektar vefa v.s diyerek resmen takımı ipotek ediyoruz.Bizim sayemizde adamlar emekli oluyor.

Gecen sezon Prandelli nin Sabri yi kadro disi birakip A2 takimina yollamasinin hicbir mantikli aciklamasi yoktu. Tarik Camdal ile üstü üstüne felaket maclar cikardik. Hamza gelip Sabri yi tekrar takima alinca sag kanat büyük ölcüde kendine geldi. Gecen sezon sampiyon olmamizda etken olan Muslera, Sneijder, Yasin faktörlerinin yanina koyulacak diger bir faktördür Sabrin in takima sagbek olarak geri gelmesi.

1-2 sene kurtulabildik ancak.Prandelliden ne kadar nefret etsekte adam cesaretliymiş.Bir tek o kadro dışı bırakabildi.

Artık evlat emektar v.s olaylarından sıyrılmamız lazım.Adamlara emektar vefa v.s diyerek resmen takımı ipotek ediyoruz.Bizim sayemizde adamlar emekli oluyor.
Feldkampta kadro disi birakti bi ara,ama Adnan Polat denilen Azize yalakasi ve takimdaki "abiler" o dönem kadroya geri alinmasini sagladi.
Sami Yende 3-2 yenildigimiz Helsingborg macinda oyundan alinirken Feldkampa hareket ve tripler yaparak oyundan cikan ve soyunma odasi tünelinde gazetecilerin yaninda "Galatasaray benim icin bitmistir" diye bagiranda Galatasarayin sözde "evladi" Sabrinin ta kendisidir.
Ben bunun aslinda ne evladi oldugunu yazardimda ceza alirim,degmez bu yaratik icin.

Feldkampta kadro disi birakti bi ara,ama Adnan Polat denilen Azize yalakasi ve takimdaki "abiler" o dönem kadroya geri alinmasini sagladi.
Sami Yende 3-2 yenildigimiz Helsingborg macinda oyundan alinirken Feldkampa hareket ve tripler yaparak oyundan cikan ve soyunma odasi tünelinde gazetecilerin yaninda "Galatasaray benim icin bitmistir" diye bagiranda Galatasarayin sözde "evladi" Sabrinin ta kendisidir.
Ben bunun aslinda ne evladi oldugunu yazardimda ceza alirim,degmez bu yaratik icin.

Aynen hiç değmez.Sözde evlatlara söylenecek çok söz varda hiç biri ceza almaya değmez.O yüzden içinden sövmeye devam.

Yönetimin planı tıkır tıkır işliyor. Gerizekalılar Sabri'yi ıslıklıyor. Gross olayı ile adamlar mum dikti ve onun üstüne Sabri hamlesi şu olanlara bak. Yazık yemin ediyorum. Şu taraftarın haline bak. Üzücü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sadece bu adam ıslıklanmaya devam ederse gerçekten büyük rezilliktir. Madem bir şey yapıyorsunuz diğer çöpleri de ıslıklayın.

tapatalk

Sabriyi isliklayanlar net ''genius'' sifati almalidir.Isliklamayanlar asil suclu.

cingıl bels

Islıklamaya devam..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt