#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
147070349-34bbd87fb4a00cadaca04c55c3a3ffdc-4c6a64a8-scaled.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Lucescu giderken bi kazık atayım demiş

Sabri için kim alınırsa alınsın yine sabri oynar diyen fener medyasının neferlerine ''peki madem sabri galatasaray gibi bir takımda her koşulda sağ bekin banko ismi olmayı hakediyor e nasıl oluyor da milli takım için hiç akla gelmiyor,3.alternatif için bile düşünülmüyor?.'' diye sormak lazım..

Üstüne ''sabri şu anda milli takımda oynasa çok saçma gelir değil mi,e o zaman nasıl galatasarayda direk olarak oynamalı diyorsun'' desen bu kafadaki adamlara ne diyecekler acaba merak ediyorum...

Sagbek problemi var, Denizli Sabri yi birakmaz. "Sarbi" esprileri yillar önce Azize trolleri tarafindan cikarildi maalesef modaya bizim taraftarda kapildi. Bu kadar psikolojik baskiya Sabri yine iyi dayandi. Sabri cankutaran gibidir. Saha icinde nerede problem varsa oraya ölümüne kosacak bir futbolcudur. Takimda vurdumduymazlar cok olunca (Koray, Chedyou, Selcuk, Burak, Tarik, Rodriguez, Jem) birilerinin fazladan efor harcamasi gerekiyor, iste bu Sabri gibi futbolculardir. Sahanin her yerine bastigi icin her zaman gözönünde oluyor. Hatalari göze daha cok batiyor. Takimdaki vurdumduymazlar topun oldugu yere uzak dururlar, dolayisiyla Sabri gibilerden az elestirilirler. Bursaspor fb yi en iyi futbolcularini vererek güclendirdi, bizim taraftar da Bursapor u ödüllendirsin kilit bir futbolcusunu vererek.

Sagbek problemi var, Denizli Sabri yi birakmaz. "Sarbi" esprileri yillar önce Azize trolleri tarafindan cikarildi maalesef modaya bizim taraftarda kapildi. Bu kadar psikolojik baskiya Sabri yine iyi dayandi. Sabri cankutaran gibidir. Saha icinde nerede problem varsa oraya ölümüne kosacak bir futbolcudur. Takimda vurdumduymazlar cok olunca (Koray, Chedyou, Selcuk, Burak, Tarik, Rodriguez, Jem) birilerinin fazladan efor harcamasi gerekiyor, iste bu Sabri gibi futbolculardir. Sahanin her yerine bastigi icin her zaman gözönünde oluyor. Hatalari göze daha cok batiyor. Takimdaki vurdumduymazlar topun oldugu yere uzak dururlar, dolayisiyla Sabri gibilerden az elestirilirler. Bursaspor fb yi en iyi futbolcularini vererek güclendirdi, bizim taraftar da Bursapor u ödüllendirsin kilit bir futbolcusunu vererek.

20121226204750893.gif

Fifa'da Galatasaray'ı alınca tazminatını ödeyip yolladım bu hıyarı son dakika, takımsız kaldı iyi oldu, hıncımı oyunda aldım

Linnes geldiğine göre yavaştan uğurlar olsun diyelim.

bursa_feribot_18102013_1808_480p_wmp4.jpg

linnes alındıysa direk bursa'ya gönderilmesi gerekiyo,yeni yapılanma şart.

Futbolu Galatasaray'da bırakacak,Sabri bu camianın çocuğudur.
Sabri Burak Selcuk..

Tek kelime ingilizce bilmeyen 2016 yilinin Galatasaray cocuklari :D

Bunlar cl maclarinda kendi haklarini bile savunamiyorlar hakemlere karsi dil bilmedikleri icin.. hee bilmemek ayip degil ama sevmedigim FT bile British Council e gidip dil ogrendi bunlar anca hocalarin kuyusunu kazsin kepaze herifler.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Sabri Burak Selcuk..

Tek kelime ingilizce bilmeyen 2016 yilinin Galatasaray cocuklari :D

Bunlar cl maclarinda kendi haklarini bile savunamiyorlar hakemlere karsi dil bilmedikleri icin.. hee bilmemek ayip degil ama sevmedigim FT bile British Council e gidip dil ogrendi bunlar anca hocalarin kuyusunu kazsin kepaze herifler.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kimse İngilizce öğrenmek zorunda değil ki?Tamam yukardaki ironiydi üçünden de nefret ediyorum,hadi Selçuk'u biraz daha az,ama bu argüman pek doğru gelmedi bana.

Kimse İngilizce öğrenmek zorunda değil ki?Tamam yukardaki ironiydi üçünden de nefret ediyorum,hadi Selçuk'u biraz daha az,ama bu argüman pek doğru gelmedi bana.

bana da senin yaklaşımın doğru gelmedi. atakan gayet doğru bir noktaya değinmiş. milyon euro alıyorsun CL maçlarına çıkıyorsun daha hakemle iki kelam edemiyorsun ..onu geçtim takımda yabancılar var sen onlarla ikili ilişki kuramıyorsun bu da doğal olarak çeteleşmeyi de kolaylaştırıyor.
ha dil bilmek yaptıkları karaktersizlikleri engelleyecek miydi ? asla !
ama en azından level atlamış olurlardı takımdan drogba gibi efsane geçti ondan bile ders almayan adamları kimse adam edemez zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt