#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serbest vuruşta topun başına geçti şikeciler sabri sabri diye tempo tuttu, maç sonuda sabri ortaya üçlü çektir kanaryaya diye tempo tuttular o arada ayı volkan üçlü çektir diye buna işaret yaptı buda küfür etmiş.Heryerde bizi rezil eden taşak malzemesi yapan bir futbolcu ve halen ilk 11 de gerçekten şaka gibi takımız.Artık utanıyorum şu adamdan şikeciler şelçuk şahini şutladı bjk de böle alay edilen biri yok biz şunu gönderemedik üstüne banko oynuyor.

Ben 4 yaşındayken bu adam Galatasaray'a transfer olmuş şu an 21 yaşındayım kendisi hala as sağ bekimiz bunca yıldır sağ beke 1 tane düzgün oyuncu alamayan yönetimlere,t.d'lere selamımı yolluyorum.

Koskoca Galatasaray Futbol Takiminda 85.Dakikada baska adam mi kalmadi serbest vurusu kullanmaya. Ölü Pinolu Galatasaray bile, bu simdi ki Galatasaraydan 10 Gömlek üstün oynadi dün.

Son düzenleme:
Ben yabancilarin bizim gibi bir kulupte cephe olabilecegini dusunmuyorum. Asiri evlatcilik genlerimizde var.
Selcuk cephesi diye birsey de yok arkasinda 1-2 oyuncu var onu destekleyen o kasar. Sabri cephesi var sadece.
Selcuk bir anda ipin ucuna gidiyor sneijder 60.dakikada disari cikabiliyor ve bir derbide sabri sagbek baslayip 15 dakika forvet tamamliyorsa maci orada cephe falan yoktur. Yonetimin destekcisi sabrinin oyuncagi olmustur. Kofte ekmek yiyen bir baskan arkasinda hulocu ultraslan ve sabrisiylr muazzan bir uclu olduk bence

teker teker gideceksiniz yeter artik galatasaraydan faydalandiniz, cigeri bes para etmez capsizlar sizi

Muhasebe kayıtlarına ''Demirbaş'' olarak kaydedilmiş anasını satıyım..

Selxuk mu Sabri mi derseniz.
Gözüm kapalı Selçuk derim.
Git ulan git ne yüzsüz herif ciktin, burnumuz boktan kurtulmuyor hepsinde de bu var.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni altyapıya alan seni altyapıdan çıkaranın .. bi insan bu kadar mal olur ya.bi insan birazcık kafa çalıştırır.ne kadar aptal bi adam.Bizde futbola başlamayıp başka bi takımda çıksa piyasaya 24-25 yaşında emekli olacak adam kaç yaşına geldi hala 11 oynuyo delirecem.

Serbest vuruşta topun başına geçti şikeciler sabri sabri diye tempo tuttu, maç sonuda sabri ortaya üçlü çektir kanaryaya diye tempo tuttular o arada ayı volkan üçlü çektir diye buna işaret yaptı buda küfür etmiş.Heryerde bizi rezil eden taşak malzemesi yapan bir futbolcu ve halen ilk 11 de gerçekten şaka gibi takımız.Artık utanıyorum şu adamdan şikeciler şelçuk şahini şutladı bjk de böle alay edilen biri yok biz şunu gönderemedik üstüne banko oynuyor.
diğer konular dışında ettiği küfür için helal olsun umarım ettiği küfür o pisliği çıktığı deliğe sokacak cinstendir

eboueden sabriye...

aysaldan özbeke...

drogbadan erene...

melodan tolga ciğerciye...

ujfalusiden chedjouya...

3 yılda bu hale geldik..

3 yıl önce ş.ligi şampiyonluğu hayali kuruyorduk şimdi bu haldeyiz...Evet sadece 3 yılda bu hale geldik...

Sabri bir gün kovulacaktır. Bu üçlü canavarını kovan başkan ne güzel başkan, onu kovan hoca ne güzel hocadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt