#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimda o kadar sag bek var ama hala sag bek transferi sart. Yonetime alkis!

Ofsaytlari bozmaktan bıkmadı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi geçtim ulan 30 küsür yaşına gelmiş 20 yaşından beri üst düzey futbol oynayan biri hala nasıl kafa vurmayı öğrenemez. 2-3 kere bomboş pozisyonda boynuzuna sinek konmuş öküz gibi kafasını sallayarak kornere attı herif.

Bu heriften kurtulmamız şart.

bu ugursuz melun takimda kaldikca bize gülmek haram olacak tez vakit kovun sunu

Yine Sabri yüzünden gol yedik. Daha başlar başlamaz yediriyordu yine, dua etsin Fernando Muslera'ya !

gol öncesi ofsaytı bozduğu ikinci maç bu.

Ulan seninde, seni bu takımda tutanın da Abv yaw

Ulan sana diyecek soz bulamiyorum artik senle selcuk denen herifi elime bi verseler biliyom da napacgimi ahh ahh iste kader utansin Allahindan bul ne dieyim ki gencligimi senin gibi bir mali izleyerek heba ettim genclik atesimi sondurdun lan sen cehhenemlerde yanarsin insallahhhh

Topu dokunması zarar, Muslera'ya dua etsin maça 1-0 mağlup başlıyoduk

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan balta birde bu heralde bastonla bile bizde oynayacaklar.
arkadas biktik yahu linnes nekadar hata yapsa kabulum arkadas yeterki oynasin ve bunlar oynamasin.
sanki oynayinca linnesten az hata yapiyor.
golde yine kisa kaliyor gecen haftalar yine ayni golü yemistik.
biktim arkadas, bunlara birde carole eklendi, gelde sen bu savunmayla birseyler kazan.
arkadas ayni savunmanin yüzünden gecen sene rezil olduk degisen bir bok yok.
bu nasil anlayis bu nasil zihniyet ?

Son düzenleme:
Allah Muhammed aşkına şu adamı devre arası gönderin takımdan. Takımdaki sağ bek kalitesi o kadar düşük ki diğerlerinden azcık daha iyi diye oynuyor sadece. Ben artık alternatif olarak falan görmek istemiyorum, bunun yerine Linnes Cavanda falan hata yapsın mühim değil.

{taptap}

Abdulkerim'in dedigi gibi Sabri'yle beraber top kosturan simdi yorumcu oldu kendisi halen sahada beceriksizligini sergiliyor. Sabri askiyla yanip tutusan Rierkink dunyanin en iyi sag bekide gelse Sabri'den vazgececegini sanmiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt